Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam ye?il ka??t eksik evrak anlam?ndad?r.Örne?in vize memuru not ortalam?n?z? be?enmezse sene sonu yükselt ve güncel not ortalaman? getir derse ye?il ka??t verebilir veya DS siz gidilirse görü?meye yukar?da oldu?u gibi.

Sizin as?l tasan?z vizeden red mi ald?m acaba ise her ne kadar konsolosluk bu verilen ka??tlar?n red veya kabul anlam?na gelmedi?ini söylese de zaten red alsayd?n?z bunu size görü?me esanas?nda söylerlerdi veya konu?man?n gidi?ine göre rahatl?kla farkederdiniz.Merak etmeyin
görü?me esnas?nda hiçbir?ey hissetmedim.Hatta çok k?sa sürdü biara 1.79 olan ortalamama fazla uzun bakar gibi oldu hemen araya girip ''ben ayn? zamanda 2.üniversite okuyorum dedim'' biraz ?a??rd? sonrada ben hatta ö?renci belgem var dedim bana uzatmam? istedi...Onuda verdim sa? tarafa bakt?ktan sonra at?verdi.Çok k?sa sürdü nereye gidiyosun..nap?caks?n..lake george yukar?da kal?yo dimi biraz dedi bende evet yukarda biliyorum dedimm.O kadar sürdü.Sonra bana tekrar randevu alma ds formunu gönder ben öle karar verebilirim dedi.. bu kadar ... verse red orda verirdi not fian derdi ama hiçbi?ey olmad? ...