8 haziraný iple çekiyorum inþ alýrým vizeyi![]()
8 haziraný iple çekiyorum inþ alýrým vizeyi![]()
benimde 8 haziran 8.30 da bu kadar bekledik umarým alýrýz .
benimde ds gelirse girebileceðimaylardýr bekliyorum formu o yüzden pek de umutlu deðilim
![]()
7.30 civarý bende oralarda olacaðým beyler![]()
saatini bilmiyorum ama 8haziranda ben de ordayým =) inþ. alýrýz vizeyi hepimize kolay gelsin =)
bide biþey dicem istanbullu varmý hiç ben antalyadan gelicem ve daha önce istanbula hiç gelmedim sabiha gökçen havaalanýndan istinye ye nasýl gidicem
8 Hazirandan sonra vize görüþmesi ne zaman arkadaþlar bilen var mý ?
Evet benim aile Ýstanbul da zaten.8 i cumaya denk geliyor isim soruþturmasý gibi olaðandýþý bir durum olmazsa pazartesi gelir elinize pasaport hocam.
Hocam Sabiha gökcenden SG-2 nolu otobüsle Levente gececeksin.Leventten de 29 Þ nolu þiþleden kalkan otobüsle istinyedesin.Zaman durumuna göre 2. otobüs yerine taksi kullanabilirsin.Bu en kýsasý saatleri veya altarnatifleri kontrol etmek istersen buradan
Edit :
Ýstanbul için 13 haziran var.
Konu cAv tarafýndan (28-05-2012 Saat 04:36 AM ) deðiþtirilmiþtir.
Herkese iyi þanslar. Umarým herkes alýr vizesini![]()
Benimde 8 haziran saat 10.00 istanbul...
Benimde 8 haziran saat 8.15 de görüþmem. Ýlk vizeme 23 mayýsta ankarada girdim alamadým konuþamadým heyecanlandým karþýsýnda. not ortalamamda 2.42 þimdi ikinci kez giriceðim ama yine zor olucak benim için çnkü ingilizce seviyem elemantary seviyesinde eðer çok farklý sorular sorarsa ne yapýcaðým bilmiyorum. Normalde de istanbulluyum ben. Kýz arkadaþýmla beraber gidiceðiz o ankaradaki görüþmede aldý bende onun hatrý için giricem 2. kez görüþmeye yoksa o stres bir daha çekilmez..
8 haziranda girdik çýktýk dunde oglen saat 13 30 gibi pasaportumu aldýmgerisi artýk bir tek ucus kaldý
FORZA ES-ES
8 hazirandý benimde aldým vizeyi yalnýz pasaportu gönderecekleri adres olarak ankarayý verdim ne zaman gelebilir tahmini olan var mý ?
arkadaþlar ben 8 haziranda girdim aldým 9 haziran öðlen 12:30 da antalya daki evime geldi![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks