Bende LV LA ve SF gezisi için çok önceden plan yapm??t?m..Ama evdeki hesap çar??ya uymad?.Kazand???m paran?n bi k?sm?n? travela ay?rabildim haliyle harcad???m o kadar zaman bo?a gitti ve sadece LV'? gezebildim 4 gün..Tabi plan yapman?n zarar? olmaz ama plan yap?p o plana uyamay?ncada sanki bi?eyler eksik kalm?? gibi oluyor..Gerçi ben Miami ve New york için vazgeçtim LA ve SF den..sizinde plan?n?z de?i?ebilir,amerikada arkada?lar?n?z da tatil yapar sizde kat?l?rs?n?z toplu gidince her?ey daha ucuza gelir vs..Bence plan? amerikadayken yap?n..Hem 2 ay öncesinden rezervasyon yaparsan?z tatil kampanyalar?ndan faydalan?rs?n?z.Birde ?öyle bi?ey var mesela budget a üye oldunuz ve araba kiras? için arama yapt?n?z.Ho?unuza gitmedi ve ç?kt?n?z diyelim..1 hafta sonra sizin arad???n?z özellikte arabada size %20 offer sunuyorlar..Yani fake arama yapabilirsiniz tatil plan? yapmaya ba?lamadan 2 hafta önce filan..Bu oteller içinde geçerli..Yani tatil zaman? yakla?t?kça kafan?z çok kar??acak ve plana uyamayabilirsiniz daha güzel f?rsatlar? kaç?rabilirsiniz..Ama görmeden olmaz dedi?iniz yerler varsa onlar? demirba? yapars?n?z ve plan?n?z onlar?n etraf?nda ?ekillenir..Buda benim kendi dü?üncem![]()

Alıntı

Bookmarks