merhaba arkada?lar ben alitalia hava yollar? ile Chicago'ya gidip yine ayn? hava yollar? ile dönece?im. bu hava yollar?n? daha önce kullanan var m?? nedir durumu uçak konforu, yemekler, bavul kaybolma riski filan. bilgi verirseniz sevinirim

merhaba arkada?lar ben alitalia hava yollar? ile Chicago'ya gidip yine ayn? hava yollar? ile dönece?im. bu hava yollar?n? daha önce kullanan var m?? nedir durumu uçak konforu, yemekler, bavul kaybolma riski filan. bilgi verirseniz sevinirim

arama butonuna yazarsan?z ilgili konu çok fazla
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

alitalia ile chicagoya henüz bugün geldim, sana en çok ben yard?mc? olrum heralde. uçaklar fena de?il. roma uçusunda önümde ekran filan vard? bakarak gidiyodum. bi kere içecek verdiler bide kraker tarz? bi?ey.
roma chicago uça?? büyüktü. en hikmettir öbürü daha rahatt? sanki. yemek ise bi kere yemek verildi tavuk ald?m, fena de?ildi. yan?nda past?rma taz? bi?ey vard?. domuz etindn olabilir diye yemedim. 2-3 kere içecek servis ettiler. 1 kere de kek.
bavulu da istanbulda verdim chicagoda ald?m. soun olmad?.
yaln?z romadan aktarma yaparken metro gibi bi?eyle kap?na gidiyon ona dikkat et. hadi iyi uçu?lar
http://www.turkishwat.net/hava-yolu-...-alitalia.html bu linkten konuya ulasabilirsiniz.. konu acmadan evvel arama yapiniz...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Konu kapali...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks