tam olarak nas?l yaz?ld?klar?n? bilmiyorum lakin
Postag aire , whistfereing pine ve westbrook in hakk?nda iyi yorumlar
crazyhouse ve woodwine hakk?nda kötü yorumlar ald?m

tam olarak nas?l yaz?ld?klar?n? bilmiyorum lakin
Postag aire , whistfereing pine ve westbrook in hakk?nda iyi yorumlar
crazyhouse ve woodwine hakk?nda kötü yorumlar ald?m
hostelworld.com'dan reytinglere bak birde.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

ben westbrookta kald?m 2 sene önce. genel anlamda memnun ayr?ld?m. sorunuz varsa orayla ilgili yard?mc? olurum.

lake george içinde kalacak yer ar?yorum ve bulamad?m.Daha önce kalan yokmu orada.Ortalama 350 dolar kalacak yer bulabilirmiyiz orada..(yemek kahvalt? içinde olan)nas?l bir yer hiç bi fikrim yok..ön ara?t?rma yapt?m ama bilen varsa yard?m ederse sevinirim..

görünüyorki lake george hakk?nda büyük sorular var herkesin kafas?nda, bizde oraya gitmeden önce ayn? s?k?nt?lar? ya?ad?k, sizlerinde ya?ayaca??n?z s?k?nt?lar? bi nebze olsun azaltmak ad?na akl?ma gelen her?eyi yazaca??mdan emin olabilirsiniz. biraz uzun bir yaz? olacak haz?rl?kl? olunben wat tecrübesini 1 defa ya?ad?m, lake george’da canada street üzerinde quality ?nn hotelde çal??t?m. Oldukça rahat çal??t?m hatta, sabah 8 ö?len 2.5 aras?nda, haftal?k 39 saatim garanti idi. Azaltma yada artma olmad? bu sürede.yani overtime falan yapmad?m. Elime net geçen (vergi kes?ntileri oluyor çünkü) 270 dolard?. Ayl?k 1080 dolar ediyor buda. Kimine göre yeterli bu para kimine göre yetmez. Konaklamay? buradan gitmeden önce ?irketim arac?l???yla ayarlam??t?m. Ula??m konusunda çok rahat gidersiniz merak etmeyin. Sitede melih arkada??m?z?n yükledi?i gerekli haritalar var onlar? yazma gere?i duymuyorum. Onlar? print edip el çantama att?m, oldukça kolay ula?t?m lake George’a. Hatta melih ile yan yana odalarda kald?k. Lake George göl kenar? oldukça tatl? bi yer, haftaiçleri sakin haftasonlar? oldukça kalabal?k oluyor. En bilindik yeri canada street . tüm dükkanlar vs buras? üzerinde. Arkada?lar?n sordu?u water slide world aqua parkt?r bildi?imiz. Arkada?lar?m orda cankurtaranl?k yapm??t?, ciddi yo?un çal???yorlard?, i? konusunda heralde en ?ansl? olan bendim..ama nekadar kazand?lar b?lm?yorum sonuçta aç kalmad?lar. di?er arkada?ta steamboatu sormu? oras? bildi?im kadar?yla göl turu yapan botlar?n oldu?u yer.ama sorduklar? ?k? yerde cok yak?n merkeze. westbrooka 10 dk yurume mesafes?nde. M?nnehaha adl? bot falan var böyle arkas?nda büyük pervanesi falan var..minnehaha lakegeorge yaz?p arat?n google görsellerde. Yazamaya devam edece?im..

westbrookta 4 ki?i kald?k biz. 2 ki?ilik sadece 1 tane oda vard?, onuda geçen seneden beri orda kaln bir çift tutmu?tu. ilk planda ben 2 rus ve 1 turk ile kald?m. ruslarla pek anla?amad?k cunku pislerdi b?raz. o anda anl?yosunuzki türkün en kötüsü bile yabanc?n?n en iyisinden iyidir. odalar?n ?c?nde kucuk b?r buzdolab? var. otellerdeki m?n?bar kadar. oldukça kucuk yan?. kucuk b?r mutfak bankosu 2 ranza vede tuvalet banyo var. westbrook 13-14 odal? b?r yer. sah?pler?n?n adrs? falan var ?stersen?z yazar?m buraya. ilk giden güzel oday? al?yor ama onu soyleyey?m. ayn? zamanda seh?r merkez?nde 3 k?s?n?n kalab?leceg? mustak?l evlerde var ayn? para hepsi ben onlarda kalmay? terc?h ederd?m ac?kcas?..75 dolar haftl?k k?ra ucret?. ilk g?r?ste 75 dolarda depos?t al?yorlar. ç?k?sta ver?rler. ben 20 gun erken c?km?st?m o yuzden 20 dolar?m? kest?ler. s?ze ?lk g?r?ste sozlesme ?mzalat?yorlar. o?rada nezaman c?k?caks?n?z d?ye sorarsa erken b? tar?h bel?rt?n normal c?k?cag?n?z tar?hten.. ama obu tar?hte b?le dolmu?tur oralar?. ruslar erken gel?yor. westbrookta w?reless mevcut buarada laptop mutlka goturun yan?n?zda eger oradan yen? almayacaksan?z. ulas?m konusunda cok s?k?nt? cekeceks?n?z bence. ?mkan?n?z varsa mutlaka araba al?n orada 1000 dolara gayette guzel arabalar var. ge

Konu inek tarafından (30-05-2012 Saat 10:45 PM ) değiştirilmiştir.

orada y?yecek ?cecek ?ht?yac?n?z? kar??layab?leceg?n?z supermarket var merkezde. ?nd?r?m kart? b?le c?kard?k b?zalkol ald?g?n?z zaman mutlaka pasaport ?st?yorlar. 6-7 mil ilerde glensfalls denen yerde wallmart d?e market var oldukca buyuk oras? genelde tüm wat ç?lar oraya g?der..otobusle g?tmek daha mant?kl? oraya 1 dolar ver?p otobuse b?n?yosunuz.. araba al?cak ?mkan?n?z yoksa b?s?klet tem?n ed?n mutlaka bence. i?e yar?yor baya. ben?m ?syer?m verm?st? bana ucrets?z ama wallmartta 80 dolar falan san?r?m b?s?klet. glensfallsta sixflags var oyun park?.bu i?te rollercoasterlar?n falan oldu?u. orada çal??an mutlka bi arkada??n?z olacak, ilerleyen günlerde onun sayesinde ücretsiz girebilirsiniz
buarada glensfalls yolu üzerinde outlet ma?azalar? var, tommy h?lf?ger, gap, t?mberland falan. b?z mesela t?mberland botu 30 dolara, tommy cuzdan 3 dolara falan ald?k, türkler talan etti resmen oralar?
ama takip etmeniz gerekir kampanyalar?
buarada s?k s?k ya?mur ya?abiliyor lake george'a haz?rl?kl? gidin
niagaraya falan melihin arabas?yla günübirlik gidip gelmi?tik biz b?raz uzak san?r?m 200 km falan ama o yorgunlu?a de?iyor
bostona falanda günübirlik gidip gelmi?tik biz. mutlaka 2 ?öför ?art sart ama dönü? yolu tam bi çile herkes arabada uyuyor çünkü
akl?ma ?imdilik bunlar geldi ba?ka sorunuz varsa seve seve cevaplar?m. tad?n? ç?kar?n amerikan?n
![]()

bisklet k?ralamak günlük 20 dolar dediler b?ze sormu?tuk yen?s? 80 dolar. al b?tane gel?rken b?rak b?yere hayr?na olsun b?ts?msenin iste?in oraya gidince köle gibi çal??mak para kazanmakm? yoksa oran?n tad?n? ç?karmakm? ona b? kara ver önce. i? erken tar?hte gidersen bulursun ?ansl?s?n ama ben çal??ma derim .. tad?n? ç?kar oran?n.. kap? kap? dola??p sorucaks?n. do you need helper or I am loooking for job
demek istedi?im kend?ne gezmeye b?raz zaman ay?r, sadece travel k?sm? yetm?yor cunku..

abi 2. i? çok zor olmaz be bence.zaten türkiyede 10 saat çal???yordum yazlar? koymuyodu bana.ordada 5 saat waterda 5 saat te ba?ka yerde çal???r?m yani...nas?l olur bilmiyorumm

hocam çok sa?ol, ellerin dert görmesin i?imize yarayacak bilgiler vermi?sin. bende müstakillerde kalmay? dü?ünüyorum aç?kças?, 4 ki?ilik bir odada pek rahat edemem diye dü?ünüyorum. 2 iyidir, en kötü ihtimal 3 ki?ilik olur diyorum, ben oraya daha çok ingilizce için gidiyorum, bu yüzden kald???m müstakilde veyahut odada mutlaka birkaç tane yabanc? olsun diyorum. ne önerirsin bu konuda?
birde arabay? alsak dönü?te ne kadar satabiliriz?

Hocam bir di?er sorum ise ?u; ben oraya laptop götürmeyi dü?ünmüyorum genel olarak ba??nda çok vakit geçiriyorum orada benim türkçeyle en büyük ba??m olur diyorum ama ilk haftalar s?k?lmak var, daha sonralar? da s?k?lmak var sonuç olarak "Lake George Village"
götüreyim mi sence, yoksa türkçe ile olabildi?im kadar uzak olmak için götürmeyeyim mi?

mücahit aga b?rak pc yi filan yaa) gidince zaten gezeriz tozar?z yapcak çok i? var ben alm?cak ama sen bilirsin.bu arada ben bikaç yere mail att?m konu?uyoruz adamlar gunluk13 dolar diyolar gidince ki zaten ilk ben gidicem gelincede sana yard?m ederim istersen gelir kal?rs?n
bu arada kemal ben

75 dolara villada 2 ki?i kalabilirsen e?er annen seni kadir gecesi do?urmu? derim benbende senin gibi dü?ünceyle gittim arkada??m ilk planda ama, belli bi süre sonra yana döne türk ar?yorsun türk olsun çamurdan olsun diyorsun in?allah sende ya?amazs?n böyle bir?eyi
araba i?i biraz ?ans i?i sonuçta çok k?sa sürede satmak isteyeceksin, yani travel k?sm?n?da arabayla yap?can muhtemelen sonuçta millet havaliman?nda beklmeicek seni gelsinde arabay? sats?n bize diye. uçu?undan 1 hafta önceden illaki elden ç?karman laz?m. ama ?öyle bi?eyde olur senin dönü? tarihinden sonra orada kalcak olan di?er watç?lara falanda satabilirsin. bizim arkada?lar?m?z öyle yapt? aç?kcas?. hepsi foruma üye zaten görürlerse yazarlar. buarada alan ki?i arabayla miamiye kadar gitt, arac?n ?anz?man? cortlay?nca cok ucuz bi paraya satt? geldi..

buda senin yap?nla alakal? biraz. ben mesela net ba??nda kesinlikle s?k?lmam. orada bo? vakitlerimde pc ile çok oyaland?m. ama dersenki ben çok aktif biriyim sürekli birileriyle konu?urum hiç can?m s?k?lmaz etmez ozaman götürme. ama bana kalsa pc mutlaka olsun yan?nda. ordan alma dü?üncen yoksa e?er.

hay?r can?m büyük beklentilerim yok lakin normal müstakil bir ev diyelim, 4 odas? var, her odas?nda 2 ki?i kal?yor olsa -ki daha önce wat yapan arkada??m böyle bir evde kal?yordu 60 70 dolara-
benim demek istedi?im bir ev olsun 3 odal? falan, içinde 6-7 ki?i olsun yeter, yok mu lake george da, direkt bir evin odas?n? kiralamak ?
linktekiler mesela nas?l, orada yazan fiyat bir odan?n haftal??? m?d?r?
75 Smith Street - Lake George - Property Listing from Warren County MLS
32 Gage Road - Lake George - Property Listing from Warren County MLS

mubayka karde?im hay?rl?s?yla vizem gelsin sen hiç s?k?nt? yapma orda çok çok fazla seçenek varm??..gidince araziye ç?kars?n kafana göre bulursun bende yard?m ederim..burdan ne dense bo?...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks