Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: New york i?ler-AC?L YARDIM!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Standart New york i?ler-AC?L YARDIM!

Arkada?lar merhaba,

Sizden hemen yard?m istiyorum. ben eleyip seçti?im bikaç i?i yazaca??m size gidenler gitmeyenler lütfen herkes fikrini belirtsin özellikle iki i? aras?nda kald?m. herzaman garsonluk istiyordum ama e?er onu seçersem tek gidece?im, e?lence park?n? seçersem bikaç ki?iyle gidece?im. nas?l yapay?m ne yapay?m???

1-pinegrova ranch(company)- New york, Kerhonkson, waitress 7.15$+ tips konaklama:200$ ayda
    2-?nc. mountain creek- New jersey, vernon, ride attendant 7.75$ no tips konaklama: 400 $ ayda
    3-?nc.Splish splash-new York, riverhead- food service 8.50$ no tips konaklama: 600 $ ayda

?irketler, ?ehirler hakk?nda fikirleri olanlar lütfen belirtsin. tecrübelerden yararlanmam laz?m

Betül

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Arkada?lar bir de buralarda 2. i? bulma ?ans?m nedir?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

direk new york garsonluk derim,bi de ingilizcen iiyse süper olur. konaklamada gayet uygun ayda 200dolar.tip lerde olucak o da ayr? bi faktör ve bir de new york faktörü var..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı mommuma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    direk new york garsonluk derim,bi de ingilizcen iiyse süper olur. konaklamada gayet uygun ayda 200dolar.tip lerde olucak o da ayr? bi faktör ve bir de new york faktörü var..
    Çok te?ekkür ederim, bikaç ki?i daha öyle dedi, dilimin iyi oldu?unu dü?ünüyorum ama garsonluk için yetecek mi görece?iz cumartesi i? verenlerle görü?ece?iz e?er olmazsa 5 martaki di?er i?lerden seçece?im.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Arkada?lar jobfair e kat?ld?m ve her?ey çok farkl? geli?ti. en ba?ta garsonluk için tereddüt etti?im ingilizcemi çok be?endiler ve new york garsonluk için 1 haziranda gitmem gerekti?i için olmad?, 10 hazirandan sonra gidebilece?im için utah garsonluk oldu maa?+tips: $13 konaklama: ayda 150 $ üç ö?ün yemek de var. sizce nas?l, hala bilmiyorum iyi mi yapt?m kötü mü yapt?m. arkada??m da utah a geliyor. ama ikimizin de akl? hala çok kar???k. yani jobfaire il gidenlerdendik ve nerdeyse en son biz ç?kt?k. art?k amerikal?lar bi gitseler de kurtulsak demi?lerdir adama diyorum ki ya orda eskiden siyah beyaz çat??mas? yo?unmu? günümüzde nas?l diyorum. dedi ki bana valla hiç senin gibi acayip sorular soranla kar??la?mad?m dedi. ama neyse ki rahatlat?c? ceaplar dedi. nap?y?m akl?ma tak?lan? sormal?y?m ama demi

?imdi ben bu i?i seçmekle iyi mi yapt?m kötü mü, new york a gezmeye gidebilir miyim ?

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

haftal?k çal??ma saatin 50'nin alt?na inmezse en iyi i?lerden birini kapm??s?n diyebilirim.
    admin (at) turkishwat.net

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Bence güzel i? seçmi?sin,Hay?rl? olsun

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

50 saati verirler mi adama ya

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

çok saat yaparsan rekor k?rars?n bence çok yüksek al?osun çünkü saat ba??na

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

arkada?lar ben bu i?te 50 saat çal??mak istemiyorum çünkü garsonluk çok yorucu sürekli ayakta durmak var bunda haftada 40 saat çal???p gündüzlerim bo? olucak 2. i? bulmak istiyorum bizim i? veren rahat bulursun dedi. ben bu i?te 2 den ak?am 10 a kadar çal??cam. haftasonlar?m bo?.

ama benim hala kafamda yapabilir miyim diye soru i?aretleri var. birazc?k t?rs?yorum galiba garsonluktan dil aç?s?ndan.bir de çok sab?rl? olman laz?m dediler, öyle biriyimdir zaten ama ne bileyim anlayamamaktan korkuyorum.

benim i? veren güneykoreliydi ama amerikada ya??yor, o be?endi yapars?n dedi ama ben güvenemedim ne de olsa sonrada ö?renmi? ingilizceyi, sonra birde gidip amerikal?yla konu?tum o da yapars?n dedi ama hemen nas?l anlayabiliyorlarki.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

sen direkt böyle ön ko?ullu gidersen anlayaca??n varsada analamss?n
    bak onlar ne kadar elemanla konu?uyolar seni be?endiklerine göre vard?r bi?eyler
    ba?kalar? sana güvenmi? sen kendine güvenmiyosun
    kendine güven rahat ol anlars?n sende o meziyet var belli

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

evet senden potansiyel var gibi garsonluk pozisyonunu kolay kolay vermezler hele tecrüben filanda yoksa demekki dilin iyi...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı harun_bjk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen direkt böyle ön ko?ullu gidersen anlayaca??n varsada analamss?n
    bak onlar ne kadar elemanla konu?uyolar seni be?endiklerine göre vard?r bi?eyler
    ba?kalar? sana güvenmi? sen kendine güvenmiyosun
    kendine güven rahat ol anlars?n sende o meziyet var belli
    Arkada??m kendime güvenmesem oraya gitmeye kalk??mam ama benim demek istedi?im farkl? bi?ey hiç tecrübem yok bu konuda ama san?r?m ?ey etkili oldu geçen y?l polonyada erasmustum. Ben dilimin hala garsonluk için yeterli olmad???n? dü?ünüyorum, ben ak?c? konu?uyorum ama çok kelime bilmiyorum ya ne bileyim orya gidip beni bula??kç? yapmas?nlar da. Bide herkes garsonlu?u kolay kolay vermezler dedi adamla 3 cümle konu?tum ok dedi, ya umar?m kand?r?lmad?m

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

3.ye gitme berbat bir yer. Riverhead Long Island'da ama NY olarak sayma sen onu. Zaten ordan trenle gidebilirsin Manhattan'a, o da git gel 20 dolar falan tutuyor. Yani ha boston'da çal??m??s?n, ha riverhead'de. Para kazan?p sona sakla gezmeni.

Tek diyece?im ?udur, riverhead da??n ba??

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)