lakegeorga da kamp yapma imkan? varm??çad?r?m? götürüp bu ?ekilde 2 hafta falan idare etmek istiyorum bu konuda nas?l bir yol izemeliyim

lakegeorga da kamp yapma imkan? varm??çad?r?m? götürüp bu ?ekilde 2 hafta falan idare etmek istiyorum bu konuda nas?l bir yol izemeliyim

canada street üzerinde kamp alan? vard? fakat konaklama ?artlar? nelerdir hiç bilmiyorum.
arkadasim cadirin olsa bile kamp alanlari disinda kalamazsin oralara da motel parasi veriyosun zaten.. birak bu fantezileri git pasa pasa motel hostel biseyler bul...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...

Ben kamp? seven biri olarak sana söyleyece?im evet, tabiki, neden olmas?n cevaplar?d?r. Fakat i?in iç yüzünü dü?ünmen laz?m. Uygun bir kamp alan? bulmal?s?n, i? yerin kampa yak?n olmal?, e?er yak?n de?ilse ula??m? sa?layacak arac?n olmal?(çok ucuza sezonluk bisiklet kiral?yorlarm?? ara?t?r istersen), her?eyden önce kampa verece?in çad?r alan? bedeli hostelden maliyetli olmamal?. Bütün bunlar? göz önünde bulundurduktan sonra kula?a ç?lg?nl?k gibi gelmiyorsa yap derim, ne kaybedersinki=)
"Some people feel the rain. Others just get wet"

bende onu diyorum ama ?imdi kula?a ho? gelsede motel gibi olmaz...biraz so?uk bakmaya ba?lad?m hatta ama yinede k?yaslama yap?cam.zaten ilk 2 hafta para alamayaca??m için bu süre zarf?nda dusunmustum ama bu seferde bo? oda bulamayabilriim(( bu arada özgür bende fantazi bitmez biliyosun
![]()

Kamp kurma güzel fikir. Ancak ilk ba?ta 2 hafta kalmak seni zorlayabilir. ?lk bir kaç gün hostelde kal?p kamp haz?rl?klar?n? yapt?ktan sonra tamamen haz?r oldugunda yol almaya ba?la kamp alan?na.
Bende en k?sa zamanda çad?r temin edecegim. Bulundugum yerde çok güzel kamp kuracak yerler var. Niagara ?elalesine 1-2 saat uzaktay?m. ?lk f?rsatta oraya gidip kamp kuracag?m. Dileyen bana kat?labilir.![]()

yan?ma ben yinede mat,uyku tulummu,çad?r,fener,matara al?yorum...Zaten 16 s?nda oraday?m ve 23 ünde i?e ba?layaca??m.En az?ndan o gune kadar çad?r daha ekonomik olur..Mesela olimposda 5 tl verip gunluk çad?r kurup kal?nabiliyoru ve 10 tl daha verirsek kahvalt? ve yemekde vard?.Mutlaka oradada böyle ?eyler vard?r.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks