Mesafe konusunda Türkiyeyle farkı yok ona takılmayınız boş bir dükkanda sırada tek bekleyen bir adamın dibine kadar girmek dünyanın hiç biryerinde uygun bir davranış değildir keza.Normalde Hannaford gibi yerlerde rastlayacağınız uzun kuyruklarda milletin dipdibe durduğunu göreceksiniz.

Trafik konusu önemli ona da deyineyim.Arabalar arası mesafe cok önemli orada.Bir araba hareket ediyorsa ona en yakın 1 araba mesafesinde olmanız lazım ister yaya olun ister arabada.Yukarıdaki parktan cıkan kadın örneğinde olduğu gibi seyir halindeyken de aynı adamın arkasına yanaşmak ciddi anlamda tacize girer aynı şekilde araba sollamakta öyle.Yayaysanız yaya gecidi dışında yola atlamanız adamların ceddine sövmeniz anlamına gelir öyle bakarlar yüzünüze Işıklar gecitler çok önemli ilk haftalar yolda yüreyemeyebilirsiniz o kadar diyorum.

Bisiklet sürüyorsanız ışık takmanız lazım polis durdurup yüzüstü yere yatırabilir yoksa sizi yaşadım biliyorum kaldırımda yürürken dikkat edilmesi lazım ABD liler yandan arabayla gecerken bağırmayı korkutmayı küfretmeyi severler.Bu duruma yapacağınz tek şey araba uzaklaşırken dikiz aynasından görmesi umuduyla arkasından orta parmak göstermek olacaktır

Arkadınızın arabasındayken şurada dur ben inerim tarzı bir durum sözkonusu değil söyliyeyim parka girer durur öyle inersiniz türklük yapıp mazot parasını aklınıza getirmeyin