Sosyal ili?kilerde o filmlerde gördü?ünüz hareketleri oldu?u gibi uygulayabilirsin hey man whats up tarz? mesela fazla c?v?tmadan.Ismarlamak ola?anüstü iyi bir davran??t?r bir adama biras?n? ?smarlarsan?z sizden mükemmeli olmaz ortamda prim yaparsan?z korkak çekingen davranmay?n s?rt??? eksik etmeyin yüzünüzden Yine erkeklerle tokala?maktan ileri gitmeyin yanaktan öpücük falan yine di?er türklerlede ayn? ?ekilde halk içinde öpücük eli omuza sallama tarz? hareketlerden uzak durun.
Bayanlarla münasebete girerken çok güzelsinden ziyade pretty nice kal?b?yla sohbete ba?l?yabilirsiniz etkilidir.love kelimesini zaten hiç söylemiyorum keza 3-4 ay neyse love kelimesini kullanman?za yetecek bir zaman de?il kullan?rsan?z k?z panik olacakt?r amerikal? k?zlar için söylüyorum.
Patronunzla olan ili?kinizi arkad??n?z gibi tutun.Kar??s?nda el ayak pence gezmeyin bir?ey söyled?inde ko?a ko?a panik içinde yapmay?n rahat tak?l?n ilk zamanlar i?te h?zl? cal???n sonraki günler sallayabilirsiniz ilk izlenim neyse öyle kal?r çünkü
sizinle beraber çal??an di?er amerikal?larn sizin patronunuz olmad??n? akl?n?zdan c?karmay?n size i? y?kmaya cal???rlarsa ac?kca söyleyin ve onlardan bir?ey isterken istermisin kal?pl? sorun sorular? do you wanna bring it back tarz?.cünkü onlarda size öyle soracakt?r ileri gidip dont you wanna da diyebilirsiniz bu benim tarz?m biraz i?nelemeleri oluyor cünkü
markette outlette her i?inizi hallederken thanks i kullan?n a?z?n?zdan eksik etmeyin buradaki önemli nokta arkada? ortamlar?nda s?k kullanmaman?z gerekti?idir thanks i.Sizi fazla kibar bir adam imaj?na sokar alkollü bir partinin ortas?nda thanks thanks diye tak?lmak
uhh ?imdilik bu kadar![]()

Alıntı
Bookmarks