Ýnternette gezdiðim kadarýyla ordaki fiyatlarda burdaki fiyatlar hemen hemen ayný. Tavsiye ediceðiniz bir outlet vari bir yer var mý? Teksasýn içinde bir yer tercih ediyorum.
Ýnternette gezdiðim kadarýyla ordaki fiyatlarda burdaki fiyatlar hemen hemen ayný. Tavsiye ediceðiniz bir outlet vari bir yer var mý? Teksasýn içinde bir yer tercih ediyorum.
Bende merak ediyorum bu konuyu. Eski sezon fiyatlarý nasýl oluyor acaba? Bilgilendirebilecek var mý bu konu hakkýnda ?
fazla bir fark yok
hadi bee ben buradaki gözlüðümü dahi götürmeden oradan alýrdým diyordum, farký yokmuymuþ
Ünlü markalarýn fiyatlarýnda pek fark yok.Ama sýradan gözlükler ceþit kalite ve fiyat olarak çok uygunlar walmarttan alacaðýnýz 5 dolarlýk gözlüðün üzerine titremenize gerek yok tepe tepe kullanýrsýnýz görüntü ve cam kalitesi olarakta gayet iyi omasýna raðmen.
@cAv çok doðru diyor. eðer kullanmak içinse git walmarttan al bitane rahat et![]()
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlýk kitabýný yazan kiþi...
walmartan baktým ben çok ucuz american malý gözlükler var onlarý al kalitelide hem ama marka takmak istiyorum dersen burda da alabilirsin.
ray ban piyasasý nasýl ? türkiye ye göre daha ucuz oluyormuþ galiba.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks