valla kardeşim izmir-istanbul-roma chicago alitailia ile aktarmalı olarak geldim. chicago da bi gece kaldım.çok fazla gezemesem de ( pasaportu hostelde unutunca)chicago güzel bi yer göl kenarı filan. ertesi gün 22 saatlik bi amtak maceresı ile williston'a geldim
.rahat tren ama aklınzda bulunsun, bayağı da geniş. 110 v elektrik giriş de var, telefonunda internet paketi vardı daha ne olsun. zamanı geçirdim. tren istasyonunda işveri aradım. geldi aldı eve yerleştirdi. o gün dinlendim sonraki 3 gün 1.30-11 pm çalıştım. bugün de tatil günüm. birazdan markete filan gidicem, şehri çok fazla gezme şansım olmadı.
genel hatlarıyla bunlar, sende mi williston'dasın

)chicago güzel bi yer göl kenarı filan. ertesi gün 22 saatlik bi amtak maceresı ile williston'a geldim
.rahat tren ama aklınzda bulunsun, bayağı da geniş. 110 v elektrik giriş de var, telefonunda internet paketi vardı daha ne olsun. zamanı geçirdim. tren istasyonunda işveri aradım. geldi aldı eve yerleştirdi. o gün dinlendim sonraki 3 gün 1.30-11 pm çalıştım. bugün de tatil günüm. birazdan markete filan gidicem, şehri çok fazla gezme şansım olmadı.
Alıntı
Bookmarks