Turkishwat sakinleri,amerikaya þortla gitmeye karar verdim,o kadar yol gidicem, yaz sonuçta, sizce uygunsuzmu bi kýyafet olur?![]()
Turkishwat sakinleri,amerikaya þortla gitmeye karar verdim,o kadar yol gidicem, yaz sonuçta, sizce uygunsuzmu bi kýyafet olur?![]()
olmaz niye olsunOcean citye nasýl gecmeyi planlýyorsun peki ?
![]()
Aynen öyle seni hava alanýndan alýyolar götürüyolar,
ancak gidiceði yerler þunlar,iþnine yarar umarým
Ocean City, MD
Bethany Beach, DE
Rehoboth Beach, DE
Dover, DE
Ocean City Student Center
tabý gidebilirsin ama uçak buz gübü olur söyleyim donarsýn
ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Cam kenarýnda oturacaksan soðuk hava dalgasýný iliklerine kadar hissedersin)
Uçakta eþofman belki daha iyi bir tercih olabilir soðuðu düþünürsek. Ýþverenle ilk buluþmada da ben pantolon giymeyi düþünüyorum açýkçasý. Tamam belki böyle þeyleri kafaya takan insanlar deðillerdir belki ama ilk izlenim her zaman önemli gibi sanki.
Otobüs mü bu..iyi güldüm![]()
Katýlýyorum sakýn þortla binme uçaða donarsýn hatta yanýnýza aldðýnýz cantaya ince birþey koyun üstünüze alabileceðiniz.
Þortla üþürsün.. Eþofman tarzý rahat bir kýyafet giymeni, ayrýca üstüne mutlaka yazlýk bir mont almaný tavsiye ederim..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanýna indikten sonra nasýl gideceðiz? diyorsanýz bu konu tam size göre
Þimdi gördüm 80 dolar demiþler iyi guzel valla. Teþekkür ederim![]()
Þortla ciden donarsýn geçen sene zatüre olacaktým az kala valla billa bende þort falan takýlmýþtýmyanýna birþeyler al yine de
![]()
Þort iyi seçim. Ben eþofömanla gittim þort giymediðime piþmaným. Ýnsanlar daha rahat Amerika da, sen neden rahat olmayasýn. Takýl kafana göre...![]()
Giden arkadaslarim ve akrabalarimdan dinledigim kadariyla sortla gitmeyi tavsiye etmiyolar,hatta yanina yazlik bi ceket al fln diyolar,ucak baya soguk oluyomus..yoksa parmak arasi terlik ve sortumu giyp gitmeyi dusunuodm bende![]()
Kimse neden kot giy git demiyor ?![]()
her türlü ayrýntýyý düþünüormda az cok ucakta þort giyme olayý hiç aklýma gelmemiþti ayrýca uçaðýn heryerýnde sýcaklýk ayný olmuo mu cam kenarý esio muhabbeti dönüo![]()
Kelebek camýndan vuruyor hafif hafif![]()
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasýný okurlar” -- St. Augustine
cok guldum yahavalandirma yuzunden biraz usuyebilirsin. yalniz her koltuga bir tane sal dusuyo. olmadi yine usuyosun hosteslerden bir tane daha sal istersin yani bence sakincasi yok sort mantikli
![]()
þort deðil ama kapri kesim rahat bir eþofman, üstüne t-shirt ve ince bir kapþonlu al. rahat sýkmayan birde ayakkabý. ceplerine hiç birþey koyma sýrt çantan olsun yanýnda eþyalarýný ona koy. tavsiyemdir ve rahattýr 3 tür bu þekilde gittim çok rahattý.
2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks