Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Seneye interrail yapmayý düþünenler

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Standart Seneye interrail yapmayý düþünenler

Bu konuda bilgi almak isteyenelere yardýmcý olurum fazlasýyla bilgim var çünkü...Düþünenler var mý aranýzda

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Bu arada AVRUPA düþünenler için sordum...usa için bir bilgim yok

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

bende biraz araþtýrdýmda fiyatlar tam ne durumda birde vize iþlemini nasýl çözücez schengen vizesini kolay alabilirmiyiz

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Aynen BEnde Seneye Ýnterrail Yapmayý Düþünenler Arasýndayým

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Ben bu yýl usa giriþ çýýkýþ yapacaðýmýz için seneye þengen için avantaj olacaðýný düþünüyorum.Þengen vizesi usa wat vizesine göre daha zor ama o vizeye öðrenci olmasanda baþvurabiliyosun.Biz öðrenci olarak yapacaðýmýz için baþvuruda da bu konuda da avantajlý olacaðýzdýr.Bilet fiyatlarýna gelince çok büyük fiyatlar yok gideceðiniz rotalra göre 2 . sýnýf tren bileti alýyorsunuz.mesela balkanlarsa eðer planýnýz 1 ay süreli bilet alýp sýnýrsýz seyahat ediyorsunuz.Konaklama,yeme içme bize ait..Rezilliði var bikere bunu aklmýzdan çýkartmayalým.Tahminen 400 euro konaklamaya gider 400euro dolarda yeme içmeye... Bana sorarsanýz çadýr ve kamp yaparak gezme çok daha ucuz ve mantýklý.zaten amaç gezmek görmek...5 yýldýzlý bir tatil deðil..Kalabalýk yapýlýrsa bence interrail daha mantýklý..sonuçta dil geliþtirme gibi bir derdimiz pek fazla olmaz bu programda..Haydarpaþadan bu iþlemler yapýlýyordu ama orasý þuanda kapalý nereden yapýlýr bilmiyorumm.

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

bilet ve diðer iþlemlerde taþ çatlasýn 500 euroyu bulur...

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarý

buradan da detaylý bilgi alýnabilir en azýndan kafanýzda bir fikir oluþmasý için.Bilgiler guncelmi bilmiyorum ...

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Arkadaþlar Ýnterrail konusunda bende yardýmcý olabilirim ayný þekilde 2010 da 40 günlük bir interrail yapmýþtým.
    vize,rota,pasaport,alýþveriþ aklýnýza gelen her konuda yardýmcý olmak isterim.

2010 interrailimden görüntüler : All europe - Interrail 2010 - YouTube
    “Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasýný okurlar” -- St. Augustine

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý HeredaS Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar Ýnterrail konusunda bende yardýmcý olabilirim ayný þekilde 2010 da 40 günlük bir interrail yapmýþtým.
    vize,rota,pasaport,alýþveriþ aklýnýza gelen her konuda yardýmcý olmak isterim.

2010 interrailimden görüntüler : All europe - Interrail 2010 - YouTube
    Bu videoyu izleyenlerin en az yarýsý vaz geçmiþtir.Yanlýþ anlama bence çok eylenceli ama çoðu kiþi sokakta uyumayý,çadýrda kalmayý,uykusuz kalmayý,pis kalmayý ve sýrtýnda çantayla saatlerce yürümeyi göze alamaz...Mesela Kartepeye kýþýn ortasýnda gittiðimizde herkez hayran kalmýþtý..aa daðcýlýkmý,kartepemi ne guzel diyenler çok oldu...Ama bide bana sorun botlarým su geçirdi,çadýrda yatarken tam altýmda lanet bi taþ vardý sabaha kadar döndum durdum,çoraplarýmýn hepsi ýslandý,açýktým tüpüm bitti,hastalandým vs vs ...Bidahada kýþýn kamp yapmadým iþte dýþardan güzel görünüyor ama detaylar ortaya çýkýnca pekde öyle olmadýðý anlaþýlýyor.Ama güzel anýlardý çok dikkatli karar vermek lazým.Bilmiyorum sen ne dersin bu konuda

Efsane Watçý cAv - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    24

Alýntý inek Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bu videoyu izleyenlerin en az yarýsý vaz geçmiþtir.Yanlýþ anlama bence çok eylenceli ama çoðu kiþi sokakta uyumayý,çadýrda kalmayý,uykusuz kalmayý,pis kalmayý ve sýrtýnda çantayla saatlerce yürümeyi göze alamaz...Mesela Kartepeye kýþýn ortasýnda gittiðimizde herkez hayran kalmýþtý..aa daðcýlýkmý,kartepemi ne guzel diyenler çok oldu...Ama bide bana sorun botlarým su geçirdi,çadýrda yatarken tam altýmda lanet bi taþ vardý sabaha kadar döndum durdum,çoraplarýmýn hepsi ýslandý,açýktým tüpüm bitti,hastalandým vs vs ...Bidahada kýþýn kamp yapmadým iþte dýþardan güzel görünüyor ama detaylar ortaya çýkýnca pekde öyle olmadýðý anlaþýlýyor.Ama güzel anýlardý çok dikkatli karar vermek lazým.Bilmiyorum sen ne dersin bu konuda
    Ýnterrail için göze alýnmasý gerekilen bir durum bu.Onca tren yolculuðu sabit destinasyonun olmayýþý insaný yorar doðal olarak.Hotel vs ayarlanabilir elbet ama tuzlu kaçar sonuçta euro bu.

Ben o yüzden WAT ý tercih ediyorum iþi evi kirasý maaþý sosyal hayatý olan normal bir ABD li gibi yaþamana imkan oluyor çünkü WAT da.Diðer türlü sýrt çantasýný takýp bir yerlere yolculuk yapacaksam da bu Paris 'e doðru deðil Shanghai' a doðru olur o ayrý

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Tabiki interrail yapacaksan bunlarý göze alacaksýn interrail yapacaklarda birazcýk hippi kafasý birazcýk ototstop kafasý olduktan sonra açýkcasý dediðin þeyleri pek düþünmüyorlar
    “Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasýný okurlar” -- St. Augustine

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

yav yapicak olan varsa bende dusunmekteyim hatta 3 sene once sanirim domuz gribi yuzunden biletimi almaktan son anda vazgecmistim yapmadigim bi bu kaldi bunu da yaptiktan sonra gozum arkada kalmaz ama tabi calismaya basladigim icin biraz sikinti olabilir

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

bende yapmak istiyorum hatta arkadaþ grubumu toparlamaya çalýþýyorum. heredas seni faceden eklesem bana detaylý anlatsan ne aldýnýz yanýnýza nasýl yaptýnýz. Valla çok iyi olur
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlýk kitabýný yazan kiþi...

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

@HeredaS siz kaç haftalýk gittiniz harcamanýz ne oldu?
    Biraz da rota hakkýnda bilgi verir misin

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Geo tabi dostum ekelyebilirsin yardýmcý olmak isterim. facebook.com/heredas dan ulaþabilirsin bana.

gençler ben toplamda 2800 lýraya her sey ama hersey dahýl gezdým 40 gun romacan baslayýp romada býtýrdým avrupada býr yuvarlak cýzdýk kuzey avrupa danýmarka falan ve balkanlarýn býr kýsmý harýc tum avrupayý býtýrdýk boyle býr gezýydý ýste.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Arkadaþlar bu yaz gitmeyi düþünüyorum ben de. Ýngilizce seviyem advanced düzeyde. Gitmeyi planlayan arkadaþlar ile beraber görüþelim. Tekim ben þu anda.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Çok güzel bir konu olmuþ bu. Ben de interrail düþünüyorum, Ýskandinav ülkelerine olacak büyük ihtimalle. Aklýma takýlan en büyük soru da eðer arkadaþlarý toplayamazsak 2 kýz olarak gitmek sorun oluþturur mu? Yolculuk ve konaklama kalitesini hesaba katarsanýz?

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý inek Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    eðer düzgün bi planlama yaparsanýz hiç bi gün dýþarda kalmanýza gerek yok ben 26 gün gittim her gün de duþumu aldým
    be a better man than your father

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

wata giden herkesten seneye interrail yapicam lafini duymusumdur yapan ise % 1 bile degil

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    wata giden herkesten seneye interrail yapicam lafini duymusumdur yapan ise % 1 bile degil
    Mutlaka haklýlýk payý vardýr fakat ciddi anlamda ben bu sene düþünüyorum lakin þöyle bir durum var tek kiþiyim. Ve tek kiþi interrail yapmak pek iyi fikir gibi gelmiyor, tabi bilemiyorum. Bu sebep ile bu sene gitmeyi düþünen arkadaþlar varsa haberleþebiliriz

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben yaptým valla ikisinin de güzel yanlarý var ama interrailýn olayý çok farklý wattan, hep gezi halindesin ama daha kýsa oluyo onun da dezavantajý o.

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    34

Alýntý berkayatici Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben yaptým valla ikisinin de güzel yanlarý var ama interrailýn olayý çok farklý wattan, hep gezi halindesin ama daha kýsa oluyo onun da dezavantajý o.
    Hocam yaptýðýn geziyi detaylý bi konu açarak anlatsan nasýl olur eðer elinde döküman varsa ve senin içinde uygunsa?Böyle konulara ihtiyaç var çünkü..

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

iste o % 1 icindeki sahsiyet

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý Ugur Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Hocam yaptýðýn geziyi detaylý bi konu açarak anlatsan nasýl olur eðer elinde döküman varsa ve senin içinde uygunsa?Böyle konulara ihtiyaç var çünkü..
    aslýnda anlatým gücüm pek kuvvetli deðil ama denerim isterseniz

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    34

aslýnda anlatým gücüm pek kuvvetli deðil ama denerim isterseniz
    Sen elinden geleni yap hocam o bile yeter

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

hangi konu hangi baþlýk altýnda atmalýyým, yardýmcý olursanýz baþlicam paylaþýmlara

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

serbest kursu icinde yeni bir konu acabilirsin veya burda da yazabilirsin.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

tamam serbest kürsüden açýyorum o zmn

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

güvenli yerler bulmak kolay mý uyumak için yaparken?

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

ben hiç sokakta yatmadým, hostellerde kaldým o yüzden güven sorunu çok yaþamadým çünkü gitmeden önce bütün hostelleri araþtýrarak rezervasyon yapmýþtým internetten

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)