Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Seneye interrail yapmay? dü?ünenler

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Standart Seneye interrail yapmay? dü?ünenler

Bu konuda bilgi almak isteyenelere yard?mc? olurum fazlas?yla bilgim var çünkü...Dü?ünenler var m? aran?zda

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Bu arada AVRUPA dü?ünenler için sordum...usa için bir bilgim yok

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

bende biraz ara?t?rd?mda fiyatlar tam ne durumda birde vize i?lemini nas?l çözücez schengen vizesini kolay alabilirmiyiz

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Aynen BEnde Seneye ?nterrail Yapmay? Dü?ünenler Aras?nday?m

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ben bu y?l usa giri? ç??k?? yapaca??m?z için seneye ?engen için avantaj olaca??n? dü?ünüyorum.?engen vizesi usa wat vizesine göre daha zor ama o vizeye ö?renci olmasanda ba?vurabiliyosun.Biz ö?renci olarak yapaca??m?z için ba?vuruda da bu konuda da avantajl? olaca??zd?r.Bilet fiyatlar?na gelince çok büyük fiyatlar yok gidece?iniz rotalra göre 2 . s?n?f tren bileti al?yorsunuz.mesela balkanlarsa e?er plan?n?z 1 ay süreli bilet al?p s?n?rs?z seyahat ediyorsunuz.Konaklama,yeme içme bize ait..Rezilli?i var bikere bunu aklm?zdan ç?kartmayal?m.Tahminen 400 euro konaklamaya gider 400euro dolarda yeme içmeye... Bana sorarsan?z çad?r ve kamp yaparak gezme çok daha ucuz ve mant?kl?.zaten amaç gezmek görmek...5 y?ld?zl? bir tatil de?il..Kalabal?k yap?l?rsa bence interrail daha mant?kl?..sonuçta dil geli?tirme gibi bir derdimiz pek fazla olmaz bu programda..Haydarpa?adan bu i?lemler yap?l?yordu ama oras? ?uanda kapal? nereden yap?l?r bilmiyorumm.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bilet ve di?er i?lemlerde ta? çatlas?n 500 euroyu bulur...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollar?

buradan da detayl? bilgi al?nabilir en az?ndan kafan?zda bir fikir olu?mas? için.Bilgiler guncelmi bilmiyorum ...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Arkada?lar ?nterrail konusunda bende yard?mc? olabilirim ayn? ?ekilde 2010 da 40 günlük bir interrail yapm??t?m.
    vize,rota,pasaport,al??veri? akl?n?za gelen her konuda yard?mc? olmak isterim.

2010 interrailimden görüntüler : All europe - Interrail 2010 - YouTube
    “Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı HeredaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkada?lar ?nterrail konusunda bende yard?mc? olabilirim ayn? ?ekilde 2010 da 40 günlük bir interrail yapm??t?m.
    vize,rota,pasaport,al??veri? akl?n?za gelen her konuda yard?mc? olmak isterim.

2010 interrailimden görüntüler : All europe - Interrail 2010 - YouTube
    Bu videoyu izleyenlerin en az yar?s? vaz geçmi?tir.Yanl?? anlama bence çok eylenceli ama ço?u ki?i sokakta uyumay?,çad?rda kalmay?,uykusuz kalmay?,pis kalmay? ve s?rt?nda çantayla saatlerce yürümeyi göze alamaz...Mesela Kartepeye k???n ortas?nda gitti?imizde herkez hayran kalm??t?..aa da?c?l?km?,kartepemi ne guzel diyenler çok oldu...Ama bide bana sorun botlar?m su geçirdi,çad?rda yatarken tam alt?mda lanet bi ta? vard? sabaha kadar döndum durdum,çoraplar?m?n hepsi ?sland?,aç?kt?m tüpüm bitti,hastaland?m vs vs ...Bidahada k???n kamp yapmad?m i?te d??ardan güzel görünüyor ama detaylar ortaya ç?k?nca pekde öyle olmad??? anla??l?yor.Ama güzel an?lard? çok dikkatli karar vermek laz?m.Bilmiyorum sen ne dersin bu konuda

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu videoyu izleyenlerin en az yar?s? vaz geçmi?tir.Yanl?? anlama bence çok eylenceli ama ço?u ki?i sokakta uyumay?,çad?rda kalmay?,uykusuz kalmay?,pis kalmay? ve s?rt?nda çantayla saatlerce yürümeyi göze alamaz...Mesela Kartepeye k???n ortas?nda gitti?imizde herkez hayran kalm??t?..aa da?c?l?km?,kartepemi ne guzel diyenler çok oldu...Ama bide bana sorun botlar?m su geçirdi,çad?rda yatarken tam alt?mda lanet bi ta? vard? sabaha kadar döndum durdum,çoraplar?m?n hepsi ?sland?,aç?kt?m tüpüm bitti,hastaland?m vs vs ...Bidahada k???n kamp yapmad?m i?te d??ardan güzel görünüyor ama detaylar ortaya ç?k?nca pekde öyle olmad??? anla??l?yor.Ama güzel an?lard? çok dikkatli karar vermek laz?m.Bilmiyorum sen ne dersin bu konuda
    ?nterrail için göze al?nmas? gerekilen bir durum bu.Onca tren yolculu?u sabit destinasyonun olmay??? insan? yorar do?al olarak.Hotel vs ayarlanabilir elbet ama tuzlu kaçar sonuçta euro bu.

Ben o yüzden WAT ? tercih ediyorum i?i evi kiras? maa?? sosyal hayat? olan normal bir ABD li gibi ya?amana imkan oluyor çünkü WAT da.Di?er türlü s?rt çantas?n? tak?p bir yerlere yolculuk yapacaksam da bu Paris 'e do?ru de?il Shanghai' a do?ru olur o ayr?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Tabiki interrail yapacaksan bunlar? göze alacaks?n interrail yapacaklarda birazc?k hippi kafas? birazc?k ototstop kafas? olduktan sonra aç?kcas? dedi?in ?eyleri pek dü?ünmüyorlar
    “Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

yav yapicak olan varsa bende dusunmekteyim hatta 3 sene once sanirim domuz gribi yuzunden biletimi almaktan son anda vazgecmistim yapmadigim bi bu kaldi bunu da yaptiktan sonra gozum arkada kalmaz ama tabi calismaya basladigim icin biraz sikinti olabilir

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bende yapmak istiyorum hatta arkada? grubumu toparlamaya çal???yorum. heredas seni faceden eklesem bana detayl? anlatsan ne ald?n?z yan?n?za nas?l yapt?n?z. Valla çok iyi olur
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlık kitabını yazan kişi...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

@HeredaS siz kaç haftal?k gittiniz harcaman?z ne oldu?
    Biraz da rota hakk?nda bilgi verir misin

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Geo tabi dostum ekelyebilirsin yard?mc? olmak isterim. facebook.com/heredas dan ula?abilirsin bana.

gençler ben toplamda 2800 l?raya her sey ama hersey dah?l gezd?m 40 gun romacan baslay?p romada b?t?rd?m avrupada b?r yuvarlak c?zd?k kuzey avrupa dan?marka falan ve balkanlar?n b?r k?sm? har?c tum avrupay? b?t?rd?k boyle b?r gez?yd? ?ste.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Arkada?lar bu yaz gitmeyi dü?ünüyorum ben de. ?ngilizce seviyem advanced düzeyde. Gitmeyi planlayan arkada?lar ile beraber görü?elim. Tekim ben ?u anda.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Çok güzel bir konu olmu? bu. Ben de interrail dü?ünüyorum, ?skandinav ülkelerine olacak büyük ihtimalle. Akl?ma tak?lan en büyük soru da e?er arkada?lar? toplayamazsak 2 k?z olarak gitmek sorun olu?turur mu? Yolculuk ve konaklama kalitesini hesaba katarsan?z?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e?er düzgün bi planlama yaparsan?z hiç bi gün d??arda kalman?za gerek yok ben 26 gün gittim her gün de du?umu ald?m
    be a better man than your father

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

wata giden herkesten seneye interrail yapicam lafini duymusumdur yapan ise % 1 bile degil

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    wata giden herkesten seneye interrail yapicam lafini duymusumdur yapan ise % 1 bile degil
    Mutlaka hakl?l?k pay? vard?r fakat ciddi anlamda ben bu sene dü?ünüyorum lakin ?öyle bir durum var tek ki?iyim. Ve tek ki?i interrail yapmak pek iyi fikir gibi gelmiyor, tabi bilemiyorum. Bu sebep ile bu sene gitmeyi dü?ünen arkada?lar varsa haberle?ebiliriz

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben yapt?m valla ikisinin de güzel yanlar? var ama interrail?n olay? çok farkl? wattan, hep gezi halindesin ama daha k?sa oluyo onun da dezavantaj? o.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı berkayatici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben yapt?m valla ikisinin de güzel yanlar? var ama interrail?n olay? çok farkl? wattan, hep gezi halindesin ama daha k?sa oluyo onun da dezavantaj? o.
    Hocam yapt???n geziyi detayl? bi konu açarak anlatsan nas?l olur e?er elinde döküman varsa ve senin içinde uygunsa?Böyle konulara ihtiyaç var çünkü..

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

iste o % 1 icindeki sahsiyet

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hocam yapt???n geziyi detayl? bi konu açarak anlatsan nas?l olur e?er elinde döküman varsa ve senin içinde uygunsa?Böyle konulara ihtiyaç var çünkü..
    asl?nda anlat?m gücüm pek kuvvetli de?il ama denerim isterseniz

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

asl?nda anlat?m gücüm pek kuvvetli de?il ama denerim isterseniz
    Sen elinden geleni yap hocam o bile yeter

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

hangi konu hangi ba?l?k alt?nda atmal?y?m, yard?mc? olursan?z ba?licam payla??mlara

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

serbest kursu icinde yeni bir konu acabilirsin veya burda da yazabilirsin.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

tamam serbest kürsüden aç?yorum o zmn

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

güvenli yerler bulmak kolay m? uyumak için yaparken?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ben hiç sokakta yatmad?m, hostellerde kald?m o yüzden güven sorunu çok ya?amad?m çünkü gitmeden önce bütün hostelleri ara?t?rarak rezervasyon yapm??t?m internetten

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)