ozgursum Nickli Üyeden Alıntı wata giden herkesten seneye interrail yapicam lafini duymusumdur yapan ise % 1 bile degil ben yaptım valla ikisinin de güzel yanları var ama interrailın olayı çok farklı wattan, hep gezi halindesin ama daha kısa oluyo onun da dezavantajı o.
be a better man than your father
berkayatici Nickli Üyeden Alıntı ben yaptım valla ikisinin de güzel yanları var ama interrailın olayı çok farklı wattan, hep gezi halindesin ama daha kısa oluyo onun da dezavantajı o. Hocam yaptığın geziyi detaylı bi konu açarak anlatsan nasıl olur eğer elinde döküman varsa ve senin içinde uygunsa?Böyle konulara ihtiyaç var çünkü..
Faydalı linkler; TW 2013 Resmi Uçak Bileti KampanyasıBiletini Turkishwat'tan alanlar (2013) Bir şirketi seçerken nelere dikkat etmeliyim?---Şirket Seçim Yönergesi (Ortak Bildiri)
Ugur Nickli Üyeden Alıntı Hocam yaptığın geziyi detaylı bi konu açarak anlatsan nasıl olur eğer elinde döküman varsa ve senin içinde uygunsa?Böyle konulara ihtiyaç var çünkü.. aslında anlatım gücüm pek kuvvetli değil ama denerim isterseniz
berkayatici Nickli Üyeden Alıntı aslında anlatım gücüm pek kuvvetli değil ama denerim isterseniz Sen elinden geleni yap hocam o bile yeter
berkayatici Nickli Üyeden Alıntı ben yaptım valla ikisinin de güzel yanları var ama interrailın olayı çok farklı wattan, hep gezi halindesin ama daha kısa oluyo onun da dezavantajı o. iste o % 1 icindeki sahsiyet
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz... Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları
Bookmarks