Arkadaþlar 80 litrelik bir sýrt çantasýyla gidicem.Sizce yeterlimi yoksa kabine de küçük bir sýrt çantasý alsam iyi olur mu?
Arkadaþlar 80 litrelik bir sýrt çantasýyla gidicem.Sizce yeterlimi yoksa kabine de küçük bir sýrt çantasý alsam iyi olur mu?
Tamam dostum![]()
Dostum ben gecen sene 110 lýtrelýk ýle gýttým agzýna kadar doldurdum ama o kadar goturdugum esyaya pýsman oldum bu sene 3 tiþört 3 pantolon 2 sort orada bený ýdare edecek kadar sonrasýnda alýsverýs yapýyorsun falan fýlan![]()
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasýný okurlar” -- St. Augustine
iþte al o çantayý sen yinede ... içine az eþya koy dönüþte doldurursun![]()
80 litrelik sýrt çantasýna ne dolduruyorsunuz çok merak ediyorum doðrusu, bende de 60+10 var giderken neredeyse yarýsý boþ gideceðim) Gidiþte bence gayet yeterli olur, dönüþte ekstra bir valiz alýnabilir ama.
Allaaaa gecen sene ben ne doldurmadim ki 110 litreligin icinE ama neRedeyse hicbirini kullanmadim bol bol alisveris yaptim kilo limitinden dolayi benden erken donen iki arkadasa paylastirdim cantayi. Sonrssinda 2 dolu valizle ben geri dondum![]()
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasýný okurlar” -- St. Augustine
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks