Arkadaslar 3 gundur burday?m ama y?yecek b?r sey bulam?yorum yanasam?yorum y?yecek seylere domuz et? varm?d?r d?e. gecen mc donalts a g?tt?m bal?k yada tavuk yoktu =) d??erler?n?n ne oldugunu b?lm?yorm c?ps ?le ?dare ed?yorum f?k?r ver?n bana

Arkadaslar 3 gundur burday?m ama y?yecek b?r sey bulam?yorum yanasam?yorum y?yecek seylere domuz et? varm?d?r d?e. gecen mc donalts a g?tt?m bal?k yada tavuk yoktu =) d??erler?n?n ne oldugunu b?lm?yorm c?ps ?le ?dare ed?yorum f?k?r ver?n bana

walmartta sadece dana eti olan sosis buldum ben arkasina bak oku pig , pork , ham falan yazmiyosaki anliyosun renginden bile, only beef diyodu benim aldigimda okudum sorun yok![]()
sora tavukburgeri var bicok yerde ve sen sole ben domuz eti istemiyorum hangisi tavuk yada sadece dan eti diye sor gercekten yardimci oluyolar![]()

en ?y?s? yar?n b?raz daha arast?rmak. 35 saat ?c?nde saadece he oldugunu b?lmed?g?m zorla yed?g?m yumurtal? hamburgerle duruyorum. Gozunu sevd?g?m Türkiyem

Tek derdin domuz ürününe denk gelmekse marketlerde Kosher damgal? ürünler var, onlar da domuz ürünü, katk?s? hiçbir ?ey yok onlardan alabilirsin.
Hocam nap?yorsun sen ya gözünü seviyim.Gülsem mi üzülsem mi çözemedim.Git mcdonaldstan istedi?in manüyü ye sadece içinde bacon olup olmad???n? soru?tur yeter.hatta menüler pahal? olabilir ona da gerek yok 1 dolarl?k mcchicken veyahut mcdouble al.
Yada herhangi bir marketten git ka?ar peynir hindi sandviç ekme?i al sandaviç yap?p ye.Daha do?rusu ?öyle diyeyim bilmiyorum aile evinde miydin de Türkiyedeyekn annen evde olmad??? zamanlar evde ne yiyorduysan git ayn?s?ndan ye.
Konu cAv tarafından (06-06-2012 Saat 08:35 AM ) değiştirilmiştir.

hocam sen ?uan ?u anlatt?klar?nla survivor ya?ad???n için domuz helaldir sana ye istedi?ini merak etme

oldu ba?ka![]()
hocam çok dikkat eden biriysen o sosislerin felan ço?unun içine domuz eti kar???yor haberin olsun nerden biliyorsun dersen sucuk fabr?kas? olan akrabam var çok gittim neyin içine ne kar???yor biliyorumtavuk burger satan çok yer bi tane wall mart bul makarna al vejeteryan ürünlerin yer?n? sor çok güzel ?eyler var peynirli pizzalar var onlar?da yiyebilirsin dçok seçenek var
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

yaln?z dikkat et domuz eti de?il der ama pi?irilirken domuz etinin pi?irildi?i ya?dan pi?irir)

o yüzden mcchicken al hem ucuz hem de baconlardan farkl? yerde k?zart?l?yor
Her giden domuz eti yemesede yagsini zaten bilmedende olsa bir kac kez den fazla aliyordur. Cok kastirmayin, sadece emin olmagiginiz zaman icinde domuz olup olmadigini sorun, ve ingredients kisminda porkk, pig, bacon, ham yaziyorsa almassin.

bu 3 ay san?r?m ben?m ac?mdan berbat gececek. Work and travel ?c?n benden baska gelen yok. Arast?rmadan ?se yerles?nce boyle oluyor san?r?m. Arkadas olacak k?mse yok. verdikleri oda berbat. yemek s?k?nt?. Su tavalet ?s? de can s?k?c?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
dostum senin cozumun KFCgecen sene restoranttaydim icine bacon yada ham attirmasanda ayni yerde pisiyor zaten.

bikaç hafta daha aç kal?r cok kilo verirsen yemende sak?nca yok ölmenden iyidir![]()

"Ölsemde domuz eti yemem" diyen birinin amerikada günleri s?k?nt?l? geçmesi normal.

hocam peynirli pizzalar var onlardan al s?gara böre?i tarz? ?eyler var dondurulmu? ?ekilde sat?l?yor donduru?mu? ürünlerin oldu?u bölüme git çok rahat yiyecek bulabilirsin mikrodalgaya at 5 dakikada haz?r ayr?ca dilimlenmi? donmu? pateteslerde çok ucuz onlardanda alabilirsin ka?ar peyniri ve ekmek al tost yapars?n yumurta ve makarnayada yönelebilirsin nutellalar var f?st?k ezmeleri var onlardan al ekme?e sürüp sürüp yersinsabahlar? süt ve m?s?r gevre?i yiyebilirsin 5 kiloluk m?s?r gevrekleri çok ucuz sen? uzun bi süre götürür yan? ?imdilik akl?ma gelenler bunlar zamanla al???r?sn fazla dert etme keyfine bak
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

e iki hafta sonra her?ey normale dönecek, sende ayak uyduracaks?n o gelene?e. ?imdi neden henüz gitmeyenlerin moralini bozuyorsun ki?![]()
Hem dön hadi, dön ve arkada?lar?n?n, ailenin sana korkak dercesine bakmalar?n? gör. kültürsüz, ingilizcesiz gidenlerden daha a?a??s?n ya !

sevgili karde?im amerika'da müslüman insanlar da ya??yor. markete git ve @matador_36 karde?imin dedi?i gibi o ürünleri al. ama hiç bir?eyde domuz yok diyemeyiz. ya?? falan muhakkak oluyor. bende domuz yemiyorum ama @ufukgul88'in dedi?i gibi her?ey de aramad?m. ama tavsiyem bir walmart bul onlar? al yada chicken burger ye. ama belirt bacon olmas?n de. ama dönmeyi bo?ver dü?ünme bile. keyfini ç?kar...
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...

arkadasin dedigi dogru chicken ayri yerde pisiyor mcdonalda calismis biri olarak bizzat pisirdim. Ama isterken no bacon please dersin cunku bacon sonradan atiliyor icine .her sartta dolayli olarak gunaha gireceksin: ) butun isyerlerinde ayni grillde ve yagda pisiriliyor domuz ve inek eti. Ayni evde kaldgn arkdslrn ayni tencerede domuz kizartacak onu yikasan ne fayda .son olarak umarim derdini anlata bilecgin kadar ingzcen vardir
Konu sucre tarafından (09-06-2012 Saat 05:23 AM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Burda mc de san?r?m tavuk yok=) gittim tavuk istedim yok dediler. Bende domuz yemed?g?m? soyled?m. ne dedi?ini de anlamad?m ac?kcas?. Bana bir ?ey göstedi bende ald?m ondan. yumurtal? bir?eydi.Art?k yemi? bulundum onu. Ev arkadas?m yok ztn bir tane mikrodalga var. Benzinlikdeki marketler var burda sadece. Baska market goremed?m. Orda da ekmek 4 dolar. her yerde pahal? m? boyle. Domates fln sebze arad?m bulamad?m hiç bir yerde.
Forumda tart??ma yapmak serbesttir ancak bunun s?n?rlar?n? bilelim.Bu yüzden ki?ilere de?il mesaj içindeki fikirleri odaklan?n.Aralarda bu s?n?r? a?anlar var.
Benim söyleceklerime gelince ba?l???n ac?l?? sebebi Ac?m ne yiyebilirimdi.Baz? arkada?lar?m?z git domuz eti ye dedi yine baz? arkada?lar?m?z domuz eti yemeyi ca?da?l???n ufku ac?kl???n veya ABD de bulunman?n kural? gibi lanse etti.Hele al?nt?lad??m ?u yukardaki mesaj 5 sat?rda tüm müslüman alemine giydirdi kendi içi bo? zavall? cümleleriyle.Tek tek al?nt?lay?p cevap vermeyece?im.Cünkü bu ne konuya yararl? olacak ne de bu fikre sahip olanlar? dü?ünmeye zorlayacak biliyorum.Din üzerinde tart???lmaz de?il din üzerinde imamlardan ba?ka kimse konu?amaz diye de bir?ey yok.O yüzden gelip siz kimsiniz din konu?uyorsunuz gibi altyap?s?z ve a?a??lay?c? cümlelerinizi kendinize saklay?n?z.
Sonuç olarak Adam ben domuz eti yemem diyor.?ayet onun d???nda önerbilece?inz bir tavsiyeniz varsa önerin yoksa ba?l??a yazma zorunlulu?unz yok.B?rak?n kendi dini görü?lerinizi yans?tmay? da domuz eti yemek istemeyen bir adam ne yiyebilirdi onu söyleyin.
arkadasim cin kore veya japon restaurantlari olur isminden anlarsin onlara git pilav tavuk yiyebilirsin onlarda domuz eti zaten satilmaz.. ya da subway , chick fil a , kentucky fc , wendys gibi yerleri arastir mutlaka vardir.. cevrende.. burger king e git aslinda amerikada tavuk cok yaygin yenen birsey bunlari yiyebilirsin.. eger helal et kavramini cok onemsiyorsan tavuk da olsa helal mi diye arastiriyorsan sana tavsiyem deniz urunleri yemen.. subway de ton balikli sandivic yiyebilirsin .. ingilizcesi tuna , ton baligin.. ya da diger fast food cularda chick fil a disinda balik burgerler olur.. onlara da goz atmani tavsiye ederim... bence biraz arastir. amerikada her skinti yasanir ama ac kalinmaz..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
son olarak konu icinde alakasiz mesajlar silinecektir.. birdaha bu tarz mesajlarin gelmesi durumunda konunun sonuna gelinecektir![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...

hac?m ozaman Mc donaldsa g?t ve de k? Angus ?st?yorum de ''enges'' ?ekl?nde okunuyor I want number 9 angus delux ,No pork and bacon and anyth?ng l?ke that please ders?n numaras?n? 9 d?ye hat?rl?yorum bak orda menuden numaras?na ya da h?c numaras?n? soyleme sadece angus de I want angus menu.I cant eat pork.dersen anlar sen?n domuz yemed?g?n? pork domuz et? oluyor .n?c?n yem?yon domuz derlerse demezler gerc? de ders?n because of rel?g?on.d?nden dolay? ders?n.2 y?l once mc donaldsta cal?s?rken.Mc donaldsta bacon ve pork sausage d?s?nda domuz et? gormed?m.bacon ded?kler? past?rma sekl?nde ?nce uzun b?r et.tavuk menunun ?c?ne at?l?yordu ben?m cal?st?g?m yerde.ya da I want 10-1 (ten the wan sekl?nde soylen?yor) ders?n beef yan? ?nek et? ver?rler.
ya da p?zzac?ya g?t sadece peyn?rl? p?zzalar var ondan ye.ya da walmart varsa orda ben?m g?b? fasulye patates ya da merc?mek al?rs?n.ben kuru fasulye yapt?m sulu yemek yapt?m vb yeterk? tencere ve b?r ocak vb olsun .yap b?seyler aga ac kalma el?n memleket?nde.ama Turk yemekler? yapmak pahal?ya kac?yor d?yeb?l?r?m domates?n tanes? 1 usd ?d? menemen yapmak pahal?ya gel?yodu![]()
Konu sucre tarafından (09-06-2012 Saat 05:39 PM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

cipslerde de domuz ya?? yok mu ?
edit: yand?n panpa git cami bul orada ko? ko? !!!11

arkadas?m asl?nda ben de onu soylemek ?sted?m konuyu acan arkadas?m?za hersartta gunaha g?receks?n dolayl? yollardan. b?r puskev?t b?le yemek ?stesen ya da evde part? ver?p ya? pasta kessen?z bla bla bla ....... vb bunlar?n domuz et?nden yap?lmad?g? ne malumbelk? ald?g?n ekmekte b?le olacak.ben ?lk okuldayken cok silgi yerdim
ayn? sorunlar asl?nda Turk?yede de var.sen y?nede ?c?n? rahat tut b?lmeden yesen b?sey olmaz

sayg? duymak gerek sen?n terc?h?n.sonucta kend? d?sk?s?n? ya da ölen yavrusunu y?yen tek hayvan pig.b?r de domuz y?yenlerde gorulen b?r hastal?k var muslumanlarda gorulmuyor o hastal?k.b?r de yahud?ler de domuz yem?yor d?ye b?l?yorum.
.ben?m cal?st?g?m Mc otoban uzer?ndeyd? hep Turklerle kar?las?yoduk.b? gun mc donaldsta cal?s?yordum 2 tane Turk gordum yanlar?na g?d?p sohbet etmeye baslad?m.sonra b?r tanes?n ?n yed?g? menuyu gordum porklusundan y?yordu uyard?m .içinde domuz var haber?n?z olsun ded?m.b?l?yorum zaten ozell?kle ?sted?m g?b?s?nden b?sey soyled?.s?z?n terc?h?n?z.![]()

Dostum tavukta kendi diskisini yiyo ama :S yani gozumlede gordum![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks