Gençler amerika macerasý baþlýyor.Size amerika havasýný hissetiren þarkýlar neler paylaþýn burada biraz gözümüz gönlümüz açýlsýn.Aman ha raffet den macera dolu amerika demeyinde
Buyrun ilki benden gelsin
Coldplay - Paradise - YouTube
Gençler amerika macerasý baþlýyor.Size amerika havasýný hissetiren þarkýlar neler paylaþýn burada biraz gözümüz gönlümüz açýlsýn.Aman ha raffet den macera dolu amerika demeyinde
Buyrun ilki benden gelsin
Coldplay - Paradise - YouTube
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasýný okurlar” -- St. Augustine
erotic lounge sensual passion ve erotic lounge slow down![]()
frank sinatra - new york new york
http://www.youtube.com/watch?v=aqlJl1LfDP4
2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Gençler youtube link paylaþýn direk dinleyelim yahu edit edin mesajlarý link ile![]()
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasýný okurlar” -- St. Augustine
Ne Alakaysa Benim Aklýma
Nirvana-Where Did You Sleep Last Night
Geliyor)
fizy EROTÝC LOUNGE SLOW DOWN
GEVÞEYÝN BÝRAZ AMA FAZLA DA DEÐÝL...
2 KADEH UZUN SAPLI DERÝN ÞARAP BARDAÐI GÜZEL BÝR ROZE HAFÝF LOÞ IÞIK VE ARKA FONDA BU MÜZÝK...GERÝSÝNÝ HAYALLERÝNÝZE BIRAKIYORUM![]()
Konu inek tarafýndan (06-06-2012 Saat 08:48 PM ) deðiþtirilmiþtir.
woowwww mükemmeli bir þey chris brown'a ride mý çektin wuaaa süper bir þey![]()
Geçe sene de bizim kýzlarýn bike'ýna elijah wood binmiþti comic con festivalinde hollywood un çoðu ünlüsü san diegoya geliyordu çünkü adamý alýp istanbul cafe vardý kebab yedirmeye götürmüþtüler![]()
LMFAO nun party rock anthem ý bir pitbull t-pain hey baby iki.Bu þarkýlarý nerede duysam aklým ABD ye gidiyor otomatik olarak sarhoþlukta hissediyorum Pavlovun evcil hayvaný gibi.![]()
Gecen sene clublar da gecede 5-6 kere caldýklarý oluyordu deðiþik remixlerini.
nasýl unuturum ya jay-z ve alicia keys - Empire State of Mind bu þarkýnýn da klip çekiminde times meydanýndaydýk o gece. ve o çekimi gören þanslýlar arasýndaydýk 2 arkadaþ beraber.
Bunun linkini paylaþýrým iþte.
"Empire State of Mind" Jay-Z | Alicia Keys [OFFICIAL VIDEO] - YouTube
2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Ýnek aldýn beni benden
Alýn bende ikinci parçamý paylaþayýmNormalde bu tarz þarkýlar dinlemezdim amerikaya gittim bozuldum
:
Taio Cruz - Hangover ft. Flo Rida - YouTube
.
Eyvaaaaaah amerika kafasý bunlar. yine bunlarýn yanýnda down on me diye bir þarký vardý aynen publarda defalarca çalýnan ne zaman duysam gidiyor kafam amerikalara
Jeremih - Down On Me ft. 50 Cent - YouTube
.
Suan Bostondayým ve NBA þarkýlarý çalýyorþehir boston-miamý maçýna kilitlenmiþ
![]()
Jeremih-down on me evet o da iyidir Taio Cruz un -Dynamite de.Ayrýca hem þaþýrdým hem sevindim kayhanda dahil baþlýkta amerika görmüþ tüm elemanlar clubber cýktý.Ýlginç![]()
Bir sürü þarký çalýyor ama þarkýlarýn ismini bilemiyorum.Bedava wi-fi noktasý var buradaTürkiye'ye bu gelmeli
Neyse 2K12 den de býldýgým muzýk calýyor þuan
It's another day-The Death Set
söveceðimiz günlere ithafen
Amerika - Rammstein (English Subtitles) - YouTube
Konu baya iyiymissting-an englishman in new york
![]()
wild one, Flori dabudur!
Rafet El Roman Macera Dolu Amerika - YouTube
Bu þarký bir tek benim mi aklýma geliyor ya?Çocukluðumuzun þarkýsý
![]()
HahaOnu görmemiþim dostum ama ne yapalým elimizde deðil direk bu geliyor akýllara
So what we get drunk?
So what we smoke weed?
We're just having fun
We don't care who sees..
http://www.youtube.com/watch?v=0lYOUIDkjUA
Bu da benden olsun o zaman![]()
Konu melihmermer tarafýndan (06-06-2012 Saat 11:58 PM ) deðiþtirilmiþtir.
Bu da benden gelsin o zaman,
Iggy Pop - The Passenger
The Passenger - YouTube
red hot chili peppers - Road Trippin' "let's go get lost anywhere in the USA" dahil sözleri birebir uyar duruma
Red Hot Chili Peppers - Road Trippin' [Official Music Video] - YouTube
yine rhcp-californication da iyi gider
Red Hot Chili Peppers - Californication [Official Music Video] - YouTube
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks