Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Page,Arizona bilgisi olan baks?n lütfen

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arrow Page,Arizona bilgisi olan baks?n lütfen

Arkada?lar Arizona'ya Page ?ehrine gidiyorum.Daha önce bu yak?nlarda da olsa çal??an veya buralarla ilgili bilgisi olan varsa yard?mc? olabilir mi ?bakt???m kadar?yla küçük bir kasaba ve pek hayat yokmu? gibi duruyor yard?mc? olursan?z sevinirim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hiç bir bilgisi olan yok mu ???
    Konu redtoblack tarafından (11-06-2012 Saat 01:14 AM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bilgi verebilirmisin ? bu sene için oray? dü?ünüyorum ama nas?l bir yerdir

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende bu yaz büyük ihtimalle oraya gidecegim ama kimse bu konuda bi?ey yazm?yor daha önce gidip orada çal??an yokmudur nedir anlamad?m.. ya?ay?p görecegiz herhalde..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Rüya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bu yaz büyük ihtimalle oraya gidecegim ama kimse bu konuda bi?ey yazm?yor daha önce gidip orada çal??an yokmudur nedir anlamad?m.. ya?ay?p görecegiz herhalde..
    bende grand canyon arizonaya gidece?im housekeeper olarak . ben biraz gidenlerle konu?tum biraz ?ss?z ama güzel diyolar.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar az önce ç?kt?m mülakattan sp?r?t cultural exchange ?irkeyi ile görü?tüm skyp de gayet iyiydi.Bölgede avm, teknolojik ma?aza fln pek yok dedi. Daha önce giden arkada?lar?mla knu?tu?um kadar?yla yurt ortam?nda yeterince e?leniyomu?sun ve günübirlik gelen turist çok oluyormu?.rafting hiking gibi de?i?ik aktivitelerde varm?? zaten lake powell'?n kenar? plaj gibiymi?.
    Ve amerikan?n büyük kentlerine las vegas los angeles californiye san diego gibi bat?daki en büyük ?ehirlere yak?n oldu?u içinde güzel bi travel geçirirsiniz diyolar.

Bu bölgede ba?ka çal??cak arkada? varsa buraya yazs?n birbirimize daha iyi yard?mc? olabiliriz.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı srona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkada?lar az önce ç?kt?m mülakattan sp?r?t cultural exchange ?irkeyi ile görü?tüm skyp de gayet iyiydi.Bölgede avm, teknolojik ma?aza fln pek yok dedi. Daha önce giden arkada?lar?mla knu?tu?um kadar?yla yurt ortam?nda yeterince e?leniyomu?sun ve günübirlik gelen turist çok oluyormu?.rafting hiking gibi de?i?ik aktivitelerde varm?? zaten lake powell'?n kenar? plaj gibiymi?.
    Ve amerikan?n büyük kentlerine las vegas los angeles californiye san diego gibi bat?daki en büyük ?ehirlere yak?n oldu?u içinde güzel bi travel geçirirsiniz diyolar.

Bu bölgede ba?ka çal??cak arkada? varsa buraya yazs?n birbirimize daha iyi yard?mc? olabiliriz.
    dostum bende grand canyon i?i için olur dedim ?irkete daha belli de?il ama mart gibi görü?mem var sen north rim'de misin ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı evenstyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum bende grand canyon i?i için olur dedim ?irkete daha belli de?il ama mart gibi görü?mem var sen north rim'de misin ?
    bende oraya gidicem karde? north rim dediler banada otelin ismini aç?klamad?lar büyük ihtimal ayn? oteledeyizdir 240 çal??an al?cakm?? otel bir tek onu biliyorum. north rim bölgesindede lake powell en ünlü yer page ?ehri var.
    sen ne i? yapacaks?n ?
    Konu srona tarafından (14-02-2013 Saat 01:55 AM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende oraya gidicem karde? north rim dediler banada otelin ismini aç?klamad?lar büyük ihtimal ayn? oteledeyizdir 240 çal??an al?cakm?? otel bir tek onu biliyorum. north rim bölgesindede lake powell en ünlü yer page ?ehri var.
    sen ne i? yapacaks?n ?
    benim i? daha kesin de?il ama food and bevarage ya da housekeeper olacak 2-3 mart gibi görü?mem var e?er aksilik ç?kmazsa çal??aca??m yer forever resorts galiba 240 ki?i türk mü alacaklarm?? yoksa toplamda 240 m? ? bana türk az demi?lerdi de

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı evenstyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim i? daha kesin de?il ama food and bevarage ya da housekeeper olacak 2-3 mart gibi görü?mem var e?er aksilik ç?kmazsa çal??aca??m yer forever resorts galiba 240 ki?i türk mü alacaklarm?? yoksa toplamda 240 m? ? bana türk az demi?lerdi de
    yok dostum çal??an say?s? 240 denildi.bizim ?irketten 10 ki?i ba?vurmu? buraya.Türk az m?? dedi?in gibi.
    kesinle?ince yaz buraya haberle?elim.Benimde daha belli de?il bekliyorum ..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Forever Resorts Temple Bar Marina

yok dostum çal??an say?s? 240 denildi.bizim ?irketten 10 ki?i ba?vurmu? buraya.Türk az m?? dedi?in gibi.
    kesinle?ince yaz buraya haberle?elim.Benimde daha belli de?il bekliyorum ..
    arkadaslar buradam? cal?smay? düsünüyorsunuz?ben karars?z?m ya sosyal yasam?n s?f?r oldugunu düsünüyorum burda.arast?rd*?n?zm? acaba *fikirleeriniz nelerdr?Forever Resorts Temple Bar Marina

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Rüya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ?ireketimiz ayn? san?r?m.arast?rd?n?zm? siz bu bölgeyi acaba bana cok bat?da ve ?ss?*z bir yer olarak anlat?ld? bir kac arkadas taraf?ndan.ama zamanda daral?yor i?ide ayarlamal?y?z bir an önce.acaba daha do?udan bir i? gelme ihtimali *varm?* acaba sirketle *görüs*t**ünüzmü***********???

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı TUT? Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar buradam? cal?smay? düsünüyorsunuz?ben karars?z?m ya sosyal yasam?n s?f?r oldugunu düsünüyorum burda.arast?rd*?n?zm? acaba *fikirleeriniz nelerdr?Forever Resorts Temple Bar Marina
    DOstum senin dedi?in yere google mapsten bakt?m dedi?in kadar ?ss?z.Ama bizim bahsetti?imiz yer grand canyon , page city Arizona daha önce gidenlerden duydu?uma göre fena de?il. Geç tarihde gitmek zorunda oldu?umdan fazla bir seçene?im yok. Geç tarihte gidenler ancak do?al parklarda i? bulabiliormu? yani do?u istesemde do?udaki bi do?al park olucakd?r.bana göre bat?daki ?ehirler do?udan daha iyi. ço?u watc? bat? ?ehirlerini göremez. sen hangi tarihte gidiceksin? Kesinle?ti mi bahsetti?in marinadaki i? ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sen ne i? yapacaks?n ?
    bende bu yaz north rim'e gidicem. forever resort adl? otelde restaurantta olucam. umar?m manzara seytermeyi seviyorsunuzdur çünkü yap?lacak çok fazla bir?ey yok gibi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı kayamcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bu yaz north rim'e gidicem. forever resort adl? otelde restaurantta olucam. umar?m manzara seytermeyi seviyorsunuzdur çünkü yap?lacak çok fazla bir?ey yok gibi
    San?r?m çal??aca??n yer bu videoda özetlenmi? .Grand Canyon National Park | North Rim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

San?r?m çal??aca??n yer bu videoda özetlenmi? .Grand Canyon National Park | North Rim
    evet buraya gidiyorum ben. sende mi buraya gidiceksin?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu yaz ben de north rim de çal??acam i? sözle?mesinde forever resorts'teyim daha önce gidenler bilgi verebilirler mi acaba?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)