Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: uzun süreli kullaný için araç

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Standart uzun süreli kullaný için araç

arkadaþlar bu ilk wat ým olucak tabikide sýkýntýlarý biliyorum ama birçok hayallede gidiyorum çoðu olmaz ama hayali bile güzel en büyük hayalimde en batýdan en doðuya arabayla geçiþ yapmak 20 günlük bi gezi planým var. giden arkadaþlar yardýmcý olursa sevinirim. 1. sorum türkiyeden aldýðým ehliyetle bu kadar eyalet geçerken sorun yaþarmýyým 2. sorum araba satýn alýrken iþlemler cok mu uzun 3. sorumda 20 günde tamamlayabilirmiyim

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

kardesim en batidan en doguya gidebilecegin bir arac min 5000 dolardan baslar ki bunu verebilecegini sanmam araba kiralamak en mantiklisi gerisini bosver..

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

haklýsýn araba kiralamak için farklý yerden alýp farklý yere býrakýcam suanda ona bakýyorum fiyatlar 1500 dolardan falan baslýyo gerçi 1-2 yere bakabildim daha. ordada 25 yaþ problemi yapýyolar yaþ daha 22

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Dostum arac kiralama sitelerine bak kelepir arabalar var hatta 3 aylik 2000dolarra kiralayabileceginiz arabalar bile var. 4 arkadas kiralarsiniz 3 ay ortsligin tozunu dumana katarsiniz.
    “Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasýný okurlar” -- St. Augustine

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý HeredaS Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Dostum arac kiralama sitelerine bak kelepir arabalar var hatta 3 aylik 2000dolarra kiralayabileceginiz arabalar bile var. 4 arkadas kiralarsiniz 3 ay ortsligin tozunu dumana katarsiniz.
    Bu fiyata arac nereden kiralayabiliriz? Tavsiye edebileceginiz hangi sirketler var?
    2013 self WAT katýlýmcýsý olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Dostum ayrica aranizda 25 yas ustu bir arkadasiniz var sa arabayi o krialasin o zaman yuzde 30-50 arasi indirim alma sansiniz var. Ayrica turk egliyetiniz de orada 6 ay sure ile geciyor.
    “Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasýný okurlar” -- St. Augustine

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý HeredaS Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Dostum ayrica aranizda 25 yas ustu bir arkadasiniz var sa arabayi o krialasin o zaman yuzde 30-50 arasi indirim alma sansiniz var. Ayrica turk egliyetiniz de orada 6 ay sure ile geciyor.
    çok daha uygun bi fikir internet sitesi önerebilirsen süper olur ya

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Gençler malesef internet sitesi bilmiyorum o fiyata araba kiralayabileceðiniz gibi araba da satýn alabilirsiniz sizi 3-4 ay idare edecek bir hurda vari birþey.Bizim geçen sene arkadaþlar þehirdýþýnda ev tutmuþlardý 8 kiþi onlar 3000 e hurda birþey almýþlardý gayet ulaþýmlarýný oradan saðlýyorlardý. Kiralamak istersenizde yine ayný fiyatlarda daha güzel spor bir araba bile kiralayabilirsiniz.Site olarak cidden bilmiyorum ama þehirdeki kiralama merkezlerini dolaþýn ellerinde o tarzda bir kaç aylýk kiralanabilecek bir araba illaki oluyor bizim arkadaþlar tektek dolaþmýþlardý valla.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

hertz.com, avis.com, enterprise.com filan var benim bildiklerim. fakat en uygunu hertz oluyor. hatta hertz kendi sitesinden indirim kuponlarý daðýtýyor. bunlarý yakalarsanýz çok uygun fiyatlara araba bulabiliyorsunuz. biz hertz den kiralamýþtýk gayet memnunduk. hatta gps almamamýza raðmen gps filan vardý. he þunu da söylemeliyim aldýðýn location bile fiyat farklýlýklarý yaratýyor. deðiþik deðiþik locationlardan alýp-býrakmayý deneyip en uygun fiyatý yakalamaya çalýþýn. deðiþiklik yapýcaðýn 1 gün bile, deðiþik 1 ofis bile çok farkettiriyor bunu unutmayýn.

not: eðer travel a çýkýyorsanýz, gps'siz bir hiçsiniz. biz paradan kýsalým diye almayalým demiþtik(allahtan arabada vardý), olmasa halimiz dumandý diyebilirim. yollar çok karýþýk. türkiyede izmir, istanbul diye tabelalar hayvan gibi büyüklükteyken ordakiler, 75.yol 48.yol ve ufak ufak yazýyor.
    Konu orcns tarafýndan (12-06-2012 Saat 05:09 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)