bana lütfen birisi söylesin usa de alkol fiyatlar? hakk?nda genel bir bilgi istiyorum...aylard?r ö?renemedim.s?radan bir bira kaç dolar

bana lütfen birisi söylesin usa de alkol fiyatlar? hakk?nda genel bir bilgi istiyorum...aylard?r ö?renemedim.s?radan bir bira kaç dolar

Ayn? duygular? payla??yorum ve beklemedeyim bende cevaplar için![]()

Sular yar?m litrelik 1.20 $ dan 2.5 $ a kadar ç?k?yor Biralar 99 cent'den 1.5 $ a kadar ç?k?yor

usa da bira sudan ucuz dedikleri do?ru yani![]()

valla cesme sular? bildigin icme suyu gibi sanki tatl? suturkiyedeki le? sular yok yani
guzel su
içmedim ama tatl? yani

Times Square a yakin bir barda ozel karisimli 2bardakvodka ,1bardak bira 40usd+ 5usdtip toplm45 usd verdgimi hatirlyrm 2yil onceydi : ) ustelik 20yasindaydim
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

ee nas? girdin ald?n :S buyuk gostermekte onemli tabi ben nap?y?m dostum yasen soyle yani buyuk gostermeyince olmuyo
![]()

walmart'ta bir kasa bira markaya göre de?i?iyor 13 dolardan ba?l?yordu. 24'lü bu arada kasa dedi?im.
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...

biran?n sudan ucuz olmas? güzelmi? bi de ?u var okyanus kenar?nda bi ülke sonuçta okyanus suyu iyidir içilir içilir temizdir![]()
21 yas altinin icki icmesi cok cok nadir rastlanan ozellik nyc gibi cok kalabalik ve amerikali disindaki milletlerden gelenlerin cok buyuk oranda is yaptigi yerlerde olabilir o da nadir.. 21 yas altindaysaniz icki icin cok da heveslenmeyin belki bir arkadasinizdan isteyip evinizde icersiniz o kadar..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...

?lk g?rd?g?m barda pasaport goster ded? olmad?..2.g?rd?g?m barda sadece sordu 21 den buyukmusun g?b?s?nden ben de ewet ded?m gect?mb?ra cok ucuz ve tad? su g?b? arkds?n ded?g? g?b? 12 l? falan kutularda alab?l?r s?n?z efes kadar etk? yapm?yor ya da ben?m ald?g?nm marka dand?kt?.walmartta ?se kasada k?ml?k goster d?yor o nedenle ark?lere ald?rm?st?m
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

ya bu marketten bira alma i?ini kolayla?t?racak bir yol yok mu ?
isic kart? var örne?in u.aras? ö?renci kimlik kart? gibi ama ya?? büyük gösterebilece?imiz falan zaten saç sakal sorun de?il ama marketten bile bira alamamak orada koyar be illa birilerinden rica edece?iz.
Konu porkandtravel tarafından (09-06-2012 Saat 05:55 PM ) değiştirilmiştir.
ABC Store'larda yeni rak? bile var. tr den daha ucuza geliyo hemde![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Alman?n tek yolu ya?? gecmi? birini yollaman?z.O al?rken yan?nda durman?z bile engel te?kil eder bira alman?za.Bira fiyatlar? uygun teneke 30 lu budlight 17 dolard? hannaford a gecen y?l.Ancak barlarda daha pahal? ?i?e budwieser veya budlight 3.5 dolarken viski jack 13 dolardan ba?l?yor kadehi.

Yok hac? takma alkolü illaki al?rs?n di?er türklerde olur en kötü onlara ald?r?rs?n.Sana s?k?nt? olacak ?ey ne bileyim bir applebees e gidip tan?mad???n bir adamla biralar?n?z? içerken ekranda oynayan amerikan futbolu muhabbetlerinden uzak kal???n gibi ?eyler olacak![]()
Ayn? ?ekilde 21 ya? alt?nda alkollü yakalan?rsan polise yolda arabada veya direkt partide 500 dolar? gözden c?kar.

arkada?lar hele ki walmarttan hayatta alkol alam?yorsunuz ya??n?z 21den büyük de?ilse ve ya yan?n?zda pasaport yoksa. tc kimli?indeki ya da ehliyetinizdeki tarihi ço?u çal??anlar kabul etmiyor. pasaport istiyorlar. pasaportu evde unuttu?um için onlarca kez biralar? kasada b?rakt???m oldu walmartta. i?in komi?i 25-26 gösteriyorum 22 ya??ndayd?m geçen sene.
di?er bir söyleyece?im ise, 1 litrelik kutu biralar var ilk gördü?ünüzde çok güleceksiniz. ele s??m?yor. onlar 1 dolard? mesela bizim evin orada bir küçük market vard? hani ?u hindistanl? birinin olup hep soyulan cinsten marketler var ya ondand?. Alçak raflar, s?ra s?ra ürünler.)
di?eri ise kana kana jack daniels içeceksiniz. 13.99 dolar 0.70'li?i... ben her ak?am al?r içerdim bir 70'lik :d
smirnoff vodka da çok ucuzdu. 1.75lik alm??t?m marketten 26 dolard?.
barlarda clublarda bira genellikle 2-3 dolar oluyor. özel günlerde 1 dolara kadar dü?üyorlar biralarda. tekila shot yapm??t?m mesela, 5cl shot barda??nda, yan?nda tuz ve bir dilim limon 7 dolard?. lake charles cowboys club'ta... DC-Zee TV: @Cowboys (Taking Over The City Pt. 1 of 2) [10/29/11] - YouTube
?çki yönünden ekonominiz sars?lmayacak rahat olabilirsiniz.)

?öyle bi?e bak 1 litrelik bira : http://farm5.staticflickr.com/4143/4...5072dc4b_z.jpg
..
orada mesela budweiser diye bir bira var.budlight gibi biralar da ç?kart?yorlar. tad? o kadar leziz ki. biradan ho?lanmaz hep whisky içerdim, ya da vodka; biraya a??k oldum ya. tad? mükemmel. smirnoff'un meyveli biralar? da var. denemeye de?er![]()

burdaki fiyat? 0.70lik jack daniels'in 90-95 TL ... orda 13.99 dolar.
barda?a doldururken hunharl?k yap?yorduk resmen ta??yordu. bardaklara %40 de?il de %90 filan dolduruyorduk su barda??na su koyar gibi... ?i?enin dibinde bir bardakl?k filan daha kal?yordu at?yorduk yenisini aç?yorduk. türkiyedeyken de bitmi? ?i?enin içine su koyup çalkalay?p onu içiyoruz
haha tabi bu i?in ?akas? da.

illa ki soruyorlar demek ha
yani güzel bir tiyatro örne?i sergilesek falan yine anl?yorlarkendimi superbad filmindeki mclovin'e benzetmeye ba?lad?m
![]()

1 ?i?e viski 13 dolar 1 ?at tekila 7 dolar :S bunu pek anlayamad?m :|

1 ?i?e viski markette 13.99 dolar... 7 dolarl?k tekila shot club'ta 7 dolar
![]()
yoksa tekila da hemen hemen ayn? fiyat markette.. 13-15 dolar civarlar?nda kaliteli bir tekila.
clublarda da bira söyledi?im gibi 2-3 dolar, tekila shot+limon+tuz (5cl) 7 dolar. vodka 5-6 dolar. tabi bu ortalama bir club.hatta hep gitti?im bu club'?n videosu da mevcut youtube'da DC-Zee TV: @Cowboys (Taking Over The City Pt. 1 of 2) [10/29/11] - YouTube
ve bilmiyorum clubta e?lenmeyi sever misiniz ama amerikan clublar? inan?lmaz. türkiyede böyle ?eyler yap?lsa neler olurdu yaa gibi geyiklere gireceksiniz arkada?lar?n?zla. bende öyle olmu?tu. ohaaaaaaaaaaa ?una bakkk bu türkiyede olsa varya diyip geyikler ba?l?yacak haha
?ey ilginçti mesela, lil jon'un get low ?ark?s? çalm??t? herkes birden ayn? dans? yap?yordu bütün club. çok ilginç.. bu sadece o ?ark?da da olmad?. birkaç popüler ?ark?da da oldu. her ?ark?n?n bir temas? var ve herkes onu biliyorben dans pistinin ortas?ndayd?m get low çald???nda. kafama göre dans ediyorken herkesin sanki bir dans grubuymu? gibi ayn? dans? yapmas?yla çiçek gibi kald???m için ortada, hemen kenara ç?k?p bi tekila daha alarak onlar? izledim
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks