Arkada?lar liberty islanda çal??aca??m. Liberty islanda ferrylerin kalkt??? yere 1 saat (veya daha az) yürüme mesafesinde ucuz yollu bi konaklama ayarlamam las?m. 13 hazirandan 13ekime kadar ny deyim. Yard?mc? olursan?z sevinirim...

Arkada?lar liberty islanda çal??aca??m. Liberty islanda ferrylerin kalkt??? yere 1 saat (veya daha az) yürüme mesafesinde ucuz yollu bi konaklama ayarlamam las?m. 13 hazirandan 13ekime kadar ny deyim. Yard?mc? olursan?z sevinirim...

En uygunu brooklyn ya da queens bolgesinde kalacak yer bakman. Danismanlik sirketi konaklama ayarlayamadi mi? Ben queens teyim bi kac yer bakabilirim istersen

Ayarlamad?lar. Asl?nda ayarl?yacaklard? ama bizim burdan ayarlayacag?m?z biraz daha tuzlu olur dediler. bana daha cok manhattan a?ag? k?s?mlar? ve brooklynin brooklyn köprüsüne yak?n taraflar? las?m . ayl?k 100 120$ yol paras? verecegime o paray? kiraya veririm hem manhattana yak?n olurum hemde yürüyerek çevreyi daha iyi ögrenirim diye düsünüyorum.

hmm bilader yol paras? tuzlu olmaz diyosan chicago dan biyerler ayarl?yabilirim.

çok komik biraderrr. Lan erdem gitmedinmi daha senhmm bilader yol paras? tuzlu olmaz diyosan chicago dan biyerler ayarl?yabilirim.![]()

dostum brooklyn de 100 200 dolara bir oda bulman imkanisza yakin. ben brooklyndeyim kaldigim ev 2 arti 1 bi extrasi olmayan bir ev, aylik kirasi 1500 dolar sen dusun artik. eger duyarsam biseler haber veririm.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks