nasıl daha iyi olur bilmiyorum diyordun, bizimde umutlarımızı köreltiyordun. demekki oluyormuşmesela yabancılarla konuşurken öğrendiğin yeni kelimeleri birdaha unutmazsın. he birde gir bir yere aynı konudan ingilizce kelimeleri ezberle sonrada hepsini oda arkadaşına falan kullan, bu şekilde ingilizcen normalden daha fazla gelişir diye umuyorum. mesela bir gün spor terimleri, birgün ev, bir gün iş,yemek, karı-kız terimleri v.b

... yabancılarla daha iyi anlaşıyorum sanki artık biraz daha iyi yani ortam olarak amerikanın tek alkol satılmayan şehrindeymişim bunu ogrendim ve yıkıldım bukadar şans olabilirmi ? :| .... türk ve yabancı arkadaslar oldu tabi oda arkadasım falan iyi odalar guzel çesme suları guzel
mesela yabancılarla konuşurken öğrendiğin yeni kelimeleri birdaha unutmazsın. he birde gir bir yere aynı konudan ingilizce kelimeleri ezberle sonrada hepsini oda arkadaşına falan kullan, bu şekilde ingilizcen normalden daha fazla gelişir diye umuyorum. mesela bir gün spor terimleri, birgün ev, bir gün iş,yemek, karı-kız terimleri v.b
Alıntı
Bookmarks