arkadaslar gunde kac oda tem?zlemek ortalama normald?r. Bana 16 oda verdiler çok bence baya yoruldum zaten. Yapm?s olan arkadaslardan yard?m bekl?yorm normal m? bu say??

arkadaslar gunde kac oda tem?zlemek ortalama normald?r. Bana 16 oda verdiler çok bence baya yoruldum zaten. Yapm?s olan arkadaslardan yard?m bekl?yorm normal m? bu say??

Odalar?n büyüklü?üne ba?l?, ayr?ca oda ç?k??mi yapm?? yoksa hala kalan oday? m? temizliyorsun önemli. odaya b?rak?lan tiplere dikkat et.
Peki.

14 c?k?s yapm?s 2 kalan oda ve odalar genelde ?k? yatakl? ama ?cler?nde 3-4 tane k?ng bed ded?kler? tek yatakl? odalar var

Valla bize 16 y? i?in en az oldugu günlerde veriyolard? genelde 20 oda day?yolard? ki bunlar?n 16-17 si c?k?s yapm?s olanlard?.

hocam bi?ey sorcam odalarda genelde tip b?rak?yolar m? bide ne kadar b?rak?yolar

bende gunde 2 yada 3 odada b?rakm?s oluyolar 2 dolarla 5 dolar aras? de?i?iyor en fazla b?r gunde 12 dolar ald?m en az 6 dolar =)
Inn se veya motelse bir odada 10 dolar bulursan?z takla at?n genelde 3-5 dolar aras? olur.Oda temizleme say?s? oda büyüklü?üne göre de?i?ir burayla de?il orada cal??ma arkada?lar?na verilen oda say?s?yla kar??la?t?r bunu.

bah?i?lerini, inspectorlara ve housemanlara kapt?rmazsan günde 20-25 dolar bulabilirsin toplamda..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks