Orada sýkýlmaktan korkarak kitap alma fikrini gündeme getiriyorum.Psp kitap mp3 sizce almam gerkenler neler..Pc kesinlikle almayacaðým ama ilk haftalar sýkýlýrsam kitap bana yoldaþ olurmu sizceyoksa hiç vakit bulamayacakmýyým..
Orada sýkýlmaktan korkarak kitap alma fikrini gündeme getiriyorum.Psp kitap mp3 sizce almam gerkenler neler..Pc kesinlikle almayacaðým ama ilk haftalar sýkýlýrsam kitap bana yoldaþ olurmu sizceyoksa hiç vakit bulamayacakmýyým..
Kitap,Pc,psp hiçbirini alma býrak canýn sýkýlsýn.Sýkýlsýn ki dýþarý cýkýp birþeyler bulmaya mecbur kalasýn.Belkide birkez gideceksin oraya tadýný sonuna kadar cýkar.Bunlardan sadece mp3 almaný tavsiye ederim yolculuklarda kullanýlmak üzere.
psp ni al yolda felan oynarsýn takýlýrsýn mp3 de alýnabilir çalýþýrken felan müzik dinlersin gerçi iþini bilmiyorum ama
ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Herkesin dusuncesi farklidir tabi de bence bilgisayar kesinlikle goturulmeli... Ben de 2 kitap goturcegim yanimda bu arada... Mp3 da olmazsa olmazlarimdan...
2013 self WAT katýlýmcýsý olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....
2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
bende lake george a gidiyorum six flagste çalýþýcam.ayný ünide okuyoruz gitmeden tanýþýrýz orda 2miz yapýcak biþeyler buluruz heralde![]()
pc mp3 kesinlikle gitmeli
-þimdi öncelikle bir netbook gerekli, çünkü etrafýnda neler olup bitiyor bilmek gerekli. ayrýca türkiyedeki kiþilerle iletiþimini sürdürmen için gerekli.
-mp3 player yerine telefonumu götürmüþtüm ben; müzik hayatýn her yerinde lazým.uçakta, iþte, orda burda...
-1 tane kitap götürmüþtüm, onu da yolda bitirdim, orda iþ yerinde baya vaktim vardý ve da vinci þifresini aldým(ingilizcesini), iþ yerinde onu okudum.
-evdeki bir çinli psp getirmiþ, iþ yerinde arada onla oynadým.
bana sorarsan iþyerinin ortamýna bakarsýn ve orda kitaplar alýrsýn. bir de þey olayý var, tamam party eðlence güzel þeyler.7gün party'e insan vücudu dayanmaz.eðer kitap okumayý çok seviyorsan boþ gecelerinin yatmadan önce 15-20 dk si okursun.
hocam emarald falls nasýl bahsettiðin kadar rahat bi yer mi? bende bu gece yola çýkýcam. sanýrým cobra advanture parkta çalýþtýrýcaklar bizi. pcb ve emarld falls hakkýnda ayrýca iþverenler ve ortam hakkýnda bilgi verebilirmisin.konaklamayýda oraya gidince kendimiz bulucaz. ne yapmamýz lazým.
ayrýca ben giderken ne laptop (çok eskidi çünkü götürsem yolda daðýlýr) ne mp3 çalar ne kitap götürmeyi düþünüyorum. sanýrým belli bir müzik geçmiþi ve kitaplarda boðulmanýn acýsýný çýkartmak gibi olucak heraldeancak laptobu ve mp3 çalarý bi kaç hafta sonra almayý düþünüyorum ordan yine
![]()
kitap alarak yanýna yük etme bence. gidince bir kindle touch al 99$'a ordan okursun.
Ben Pc yi götürmeyi düþünüyorum ama travel kýsmýnda aðýrlýk olacak diye de kararsýzým açýkçasý.Bir de pc getirmede herhangi bir kýsýtlama var mý ? Bu gün bi arkadaþým 1 den fazla getiremeyeceðimi söyledi de ..
fire'ýn inceleme videolarýný izle bence almadan. bana çok kullanýþsýz geldi. hattatlar iþsiz kalmasýn diye matbaayý ülkeye sokmayan insanlarýn torunlarýyýz sonuçta e-mürekkebin yaygýnlaþmasý o kadar kolay olmayacaktýr ama ingilizce kitaplarýn fazlalýðý o açýðý fazlasýyla kapatýyor bence.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks