Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yanýma kitap almalýmýyým :)

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Standart Yanýma kitap almalýmýyým :)

Orada sýkýlmaktan korkarak kitap alma fikrini gündeme getiriyorum.Psp kitap mp3 sizce almam gerkenler neler..Pc kesinlikle almayacaðým ama ilk haftalar sýkýlýrsam kitap bana yoldaþ olurmu sizce yoksa hiç vakit bulamayacakmýyým..

Efsane Watçý cAv - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    24

Kitap,Pc,psp hiçbirini alma býrak canýn sýkýlsýn.Sýkýlsýn ki dýþarý cýkýp birþeyler bulmaya mecbur kalasýn.Belkide birkez gideceksin oraya tadýný sonuna kadar cýkar.Bunlardan sadece mp3 almaný tavsiye ederim yolculuklarda kullanýlmak üzere.

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

psp ni al yolda felan oynarsýn takýlýrsýn mp3 de alýnabilir çalýþýrken felan müzik dinlersin gerçi iþini bilmiyorum ama
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Herkesin dusuncesi farklidir tabi de bence bilgisayar kesinlikle goturulmeli... Ben de 2 kitap goturcegim yanimda bu arada... Mp3 da olmazsa olmazlarimdan...
    2013 self WAT katýlýmcýsý olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Alýntý inek Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Orada sýkýlmaktan korkarak kitap alma fikrini gündeme getiriyorum.Psp kitap mp3 sizce almam gerkenler neler..Pc kesinlikle almayacaðým ama ilk haftalar sýkýlýrsam kitap bana yoldaþ olurmu sizce yoksa hiç vakit bulamayacakmýyým..
    sen amerikaya emeklilik geçirmeye falan mý gidiyosun sessiz bir kasabada göl kýyýsýnda bir villa da falan ? býrak kitabý mp3 ü falan at kendini dýþarý veya ev partileri bile yeter. kitap kendine yük olacak o kadar.
    2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý kayhan86 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    sen amerikaya emeklilik geçirmeye falan mý gidiyosun sessiz bir kasabada göl kýyýsýnda bir villa da falan ? býrak kitabý mp3 ü falan at kendini dýþarý veya ev partileri bile yeter. kitap kendine yük olacak o kadar.
    Abi lake georga a gidiyorum ben..orada ev partisi filan olurmu bilmiyorum??Bide harbiden kasaba yani orasý yada öle görünüyo tamam almýyorum..ama on adýmda new york kitabýný alýyorum..

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Cool

Alýntý cAv Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Kitap,Pc,psp hiçbirini alma býrak canýn sýkýlsýn.Sýkýlsýn ki dýþarý cýkýp birþeyler bulmaya mecbur kalasýn.Belkide birkez gideceksin oraya tadýný sonuna kadar cýkar.Bunlardan sadece mp3 almaný tavsiye ederim yolculuklarda kullanýlmak üzere.
    Almýyorum ya sýkýlýrsam sýkýlýyým..dediðin gibi mecbur kalýrým biþeyler yapmaya

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bende lake george a gidiyorum six flagste çalýþýcam.ayný ünide okuyoruz gitmeden tanýþýrýz orda 2miz yapýcak biþeyler buluruz heralde

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Smile

Alýntý aydinyen Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bende lake george a gidiyorum six flagste çalýþýcam.ayný ünide okuyoruz gitmeden tanýþýrýz orda 2miz yapýcak biþeyler buluruz heralde
    ben 16 sýnda gidiyorum tanýþýrýz tabi özelden yazarsan

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

pc mp3 kesinlikle gitmeli

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

-þimdi öncelikle bir netbook gerekli, çünkü etrafýnda neler olup bitiyor bilmek gerekli. ayrýca türkiyedeki kiþilerle iletiþimini sürdürmen için gerekli.
    -mp3 player yerine telefonumu götürmüþtüm ben; müzik hayatýn her yerinde lazým.uçakta, iþte, orda burda...
    -1 tane kitap götürmüþtüm, onu da yolda bitirdim, orda iþ yerinde baya vaktim vardý ve da vinci þifresini aldým(ingilizcesini), iþ yerinde onu okudum.
    -evdeki bir çinli psp getirmiþ, iþ yerinde arada onla oynadým.

bana sorarsan iþyerinin ortamýna bakarsýn ve orda kitaplar alýrsýn. bir de þey olayý var, tamam party eðlence güzel þeyler.7gün party'e insan vücudu dayanmaz.eðer kitap okumayý çok seviyorsan boþ gecelerinin yatmadan önce 15-20 dk si okursun.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý orcns Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    -þimdi öncelikle bir netbook gerekli, çünkü etrafýnda neler olup bitiyor bilmek gerekli. ayrýca türkiyedeki kiþilerle iletiþimini sürdürmen için gerekli.
    -mp3 player yerine telefonumu götürmüþtüm ben; müzik hayatýn her yerinde lazým.uçakta, iþte, orda burda...
    -1 tane kitap götürmüþtüm, onu da yolda bitirdim, orda iþ yerinde baya vaktim vardý ve da vinci þifresini aldým(ingilizcesini), iþ yerinde onu okudum.
    -evdeki bir çinli psp getirmiþ, iþ yerinde arada onla oynadým.

bana sorarsan iþyerinin ortamýna bakarsýn ve orda kitaplar alýrsýn. bir de þey olayý var, tamam party eðlence güzel þeyler.7gün party'e insan vücudu dayanmaz.eðer kitap okumayý çok seviyorsan boþ gecelerinin yatmadan önce 15-20 dk si okursun.
    hocam emarald falls nasýl bahsettiðin kadar rahat bi yer mi? bende bu gece yola çýkýcam. sanýrým cobra advanture parkta çalýþtýrýcaklar bizi. pcb ve emarld falls hakkýnda ayrýca iþverenler ve ortam hakkýnda bilgi verebilirmisin.konaklamayýda oraya gidince kendimiz bulucaz. ne yapmamýz lazým.

ayrýca ben giderken ne laptop (çok eskidi çünkü götürsem yolda daðýlýr) ne mp3 çalar ne kitap götürmeyi düþünüyorum. sanýrým belli bir müzik geçmiþi ve kitaplarda boðulmanýn acýsýný çýkartmak gibi olucak heralde ancak laptobu ve mp3 çalarý bi kaç hafta sonra almayý düþünüyorum ordan yine

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

kitap alarak yanýna yük etme bence. gidince bir kindle touch al 99$'a ordan okursun.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ben Pc yi götürmeyi düþünüyorum ama travel kýsmýnda aðýrlýk olacak diye de kararsýzým açýkçasý.Bir de pc getirmede herhangi bir kýsýtlama var mý ? Bu gün bi arkadaþým 1 den fazla getiremeyeceðimi söyledi de ..

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý Calderon Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kitap alarak yanýna yük etme bence. gidince bir kindle touch al 99$'a ordan okursun.
    kindle m var 350 tl ye çýktýðýnda almýþtým ama þimdi 79 dolara düþmüþ amazonda.Kindle fire alacam ordan.Türkiyede daha çoðu kitap e kitap formatýnda deðil...5 yýl 10 yýl filan lazým daha....

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý longsat Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ben Pc yi götürmeyi düþünüyorum ama travel kýsmýnda aðýrlýk olacak diye de kararsýzým açýkçasý.Bir de pc getirmede herhangi bir kýsýtlama var mý ? Bu gün bi arkadaþým 1 den fazla getiremeyeceðimi söyledi de ..
    kýsýtlmalar var öle her istediðini istediðin akdar getiremessin.pc 1 adet diye biliyorum bende...alma pc yanýnaki oraya gidince biþeyler yapmaya mecbur kal sosyalleþ

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý inek Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kindle m var 350 tl ye çýktýðýnda almýþtým ama þimdi 79 dolara düþmüþ amazonda.Kindle fire alacam ordan.Türkiyede daha çoðu kitap e kitap formatýnda deðil...5 yýl 10 yýl filan lazým daha....
    fire'ýn inceleme videolarýný izle bence almadan. bana çok kullanýþsýz geldi. hattatlar iþsiz kalmasýn diye matbaayý ülkeye sokmayan insanlarýn torunlarýyýz sonuçta e-mürekkebin yaygýnlaþmasý o kadar kolay olmayacaktýr ama ingilizce kitaplarýn fazlalýðý o açýðý fazlasýyla kapatýyor bence.

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý Calderon Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    fire'ýn inceleme videolarýný izle bence almadan. bana çok kullanýþsýz geldi. hattatlar iþsiz kalmasýn diye matbaayý ülkeye sokmayan insanlarýn torunlarýyýz sonuçta e-mürekkebin yaygýnlaþmasý o kadar kolay olmayacaktýr ama ingilizce kitaplarýn fazlalýðý o açýðý fazlasýyla kapatýyor bence.
    haklýsýn..katýlýyorum ..bekliyoruz bakalým..ama izledim o videolarý ben sadece ekran ufak özelliklerde pek fark yok.sen ne gibi eksikler gördün

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)