Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yan?ma kitap almal?m?y?m :)

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Standart Yan?ma kitap almal?m?y?m :)

Orada s?k?lmaktan korkarak kitap alma fikrini gündeme getiriyorum.Psp kitap mp3 sizce almam gerkenler neler..Pc kesinlikle almayaca??m ama ilk haftalar s?k?l?rsam kitap bana yolda? olurmu sizce yoksa hiç vakit bulamayacakm?y?m..

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Kitap,Pc,psp hiçbirini alma b?rak can?n s?k?ls?n.S?k?ls?n ki d??ar? c?k?p bir?eyler bulmaya mecbur kalas?n.Belkide birkez gideceksin oraya tad?n? sonuna kadar c?kar.Bunlardan sadece mp3 alman? tavsiye ederim yolculuklarda kullan?lmak üzere.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

psp ni al yolda felan oynars?n tak?l?rs?n mp3 de al?nabilir çal???rken felan müzik dinlersin gerçi i?ini bilmiyorum ama
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Herkesin dusuncesi farklidir tabi de bence bilgisayar kesinlikle goturulmeli... Ben de 2 kitap goturcegim yanimda bu arada... Mp3 da olmazsa olmazlarimdan...
    2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orada s?k?lmaktan korkarak kitap alma fikrini gündeme getiriyorum.Psp kitap mp3 sizce almam gerkenler neler..Pc kesinlikle almayaca??m ama ilk haftalar s?k?l?rsam kitap bana yolda? olurmu sizce yoksa hiç vakit bulamayacakm?y?m..
    sen amerikaya emeklilik geçirmeye falan m? gidiyosun sessiz bir kasabada göl k?y?s?nda bir villa da falan ? b?rak kitab? mp3 ü falan at kendini d??ar? veya ev partileri bile yeter. kitap kendine yük olacak o kadar.
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen amerikaya emeklilik geçirmeye falan m? gidiyosun sessiz bir kasabada göl k?y?s?nda bir villa da falan ? b?rak kitab? mp3 ü falan at kendini d??ar? veya ev partileri bile yeter. kitap kendine yük olacak o kadar.
    Abi lake georga a gidiyorum ben..orada ev partisi filan olurmu bilmiyorum??Bide harbiden kasaba yani oras? yada öle görünüyo tamam alm?yorum..ama on ad?mda new york kitab?n? al?yorum..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Cool

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kitap,Pc,psp hiçbirini alma b?rak can?n s?k?ls?n.S?k?ls?n ki d??ar? c?k?p bir?eyler bulmaya mecbur kalas?n.Belkide birkez gideceksin oraya tad?n? sonuna kadar c?kar.Bunlardan sadece mp3 alman? tavsiye ederim yolculuklarda kullan?lmak üzere.
    Alm?yorum ya s?k?l?rsam s?k?l?y?m..dedi?in gibi mecbur kal?r?m bi?eyler yapmaya

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende lake george a gidiyorum six flagste çal???cam.ayn? ünide okuyoruz gitmeden tan???r?z orda 2miz yap?cak bi?eyler buluruz heralde

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Smile

Alıntı aydinyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende lake george a gidiyorum six flagste çal???cam.ayn? ünide okuyoruz gitmeden tan???r?z orda 2miz yap?cak bi?eyler buluruz heralde
    ben 16 s?nda gidiyorum tan???r?z tabi özelden yazarsan

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

pc mp3 kesinlikle gitmeli

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

-?imdi öncelikle bir netbook gerekli, çünkü etraf?nda neler olup bitiyor bilmek gerekli. ayr?ca türkiyedeki ki?ilerle ileti?imini sürdürmen için gerekli.
    -mp3 player yerine telefonumu götürmü?tüm ben; müzik hayat?n her yerinde laz?m.uçakta, i?te, orda burda...
    -1 tane kitap götürmü?tüm, onu da yolda bitirdim, orda i? yerinde baya vaktim vard? ve da vinci ?ifresini ald?m(ingilizcesini), i? yerinde onu okudum.
    -evdeki bir çinli psp getirmi?, i? yerinde arada onla oynad?m.

bana sorarsan i?yerinin ortam?na bakars?n ve orda kitaplar al?rs?n. bir de ?ey olay? var, tamam party e?lence güzel ?eyler.7gün party'e insan vücudu dayanmaz.e?er kitap okumay? çok seviyorsan bo? gecelerinin yatmadan önce 15-20 dk si okursun.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı orcns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -?imdi öncelikle bir netbook gerekli, çünkü etraf?nda neler olup bitiyor bilmek gerekli. ayr?ca türkiyedeki ki?ilerle ileti?imini sürdürmen için gerekli.
    -mp3 player yerine telefonumu götürmü?tüm ben; müzik hayat?n her yerinde laz?m.uçakta, i?te, orda burda...
    -1 tane kitap götürmü?tüm, onu da yolda bitirdim, orda i? yerinde baya vaktim vard? ve da vinci ?ifresini ald?m(ingilizcesini), i? yerinde onu okudum.
    -evdeki bir çinli psp getirmi?, i? yerinde arada onla oynad?m.

bana sorarsan i?yerinin ortam?na bakars?n ve orda kitaplar al?rs?n. bir de ?ey olay? var, tamam party e?lence güzel ?eyler.7gün party'e insan vücudu dayanmaz.e?er kitap okumay? çok seviyorsan bo? gecelerinin yatmadan önce 15-20 dk si okursun.
    hocam emarald falls nas?l bahsetti?in kadar rahat bi yer mi? bende bu gece yola ç?k?cam. san?r?m cobra advanture parkta çal??t?r?caklar bizi. pcb ve emarld falls hakk?nda ayr?ca i?verenler ve ortam hakk?nda bilgi verebilirmisin.konaklamay?da oraya gidince kendimiz bulucaz. ne yapmam?z laz?m.

ayr?ca ben giderken ne laptop (çok eskidi çünkü götürsem yolda da??l?r) ne mp3 çalar ne kitap götürmeyi dü?ünüyorum. san?r?m belli bir müzik geçmi?i ve kitaplarda bo?ulman?n ac?s?n? ç?kartmak gibi olucak heralde ancak laptobu ve mp3 çalar? bi kaç hafta sonra almay? dü?ünüyorum ordan yine

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

kitap alarak yan?na yük etme bence. gidince bir kindle touch al 99$'a ordan okursun.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben Pc yi götürmeyi dü?ünüyorum ama travel k?sm?nda a??rl?k olacak diye de karars?z?m aç?kças?.Bir de pc getirmede herhangi bir k?s?tlama var m? ? Bu gün bi arkada??m 1 den fazla getiremeyece?imi söyledi de ..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Calderon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kitap alarak yan?na yük etme bence. gidince bir kindle touch al 99$'a ordan okursun.
    kindle m var 350 tl ye ç?kt???nda alm??t?m ama ?imdi 79 dolara dü?mü? amazonda.Kindle fire alacam ordan.Türkiyede daha ço?u kitap e kitap format?nda de?il...5 y?l 10 y?l filan laz?m daha....

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı longsat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Pc yi götürmeyi dü?ünüyorum ama travel k?sm?nda a??rl?k olacak diye de karars?z?m aç?kças?.Bir de pc getirmede herhangi bir k?s?tlama var m? ? Bu gün bi arkada??m 1 den fazla getiremeyece?imi söyledi de ..
    k?s?tlmalar var öle her istedi?ini istedi?in akdar getiremessin.pc 1 adet diye biliyorum bende...alma pc yan?naki oraya gidince bi?eyler yapmaya mecbur kal sosyalle?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kindle m var 350 tl ye ç?kt???nda alm??t?m ama ?imdi 79 dolara dü?mü? amazonda.Kindle fire alacam ordan.Türkiyede daha ço?u kitap e kitap format?nda de?il...5 y?l 10 y?l filan laz?m daha....
    fire'?n inceleme videolar?n? izle bence almadan. bana çok kullan??s?z geldi. hattatlar i?siz kalmas?n diye matbaay? ülkeye sokmayan insanlar?n torunlar?y?z sonuçta e-mürekkebin yayg?nla?mas? o kadar kolay olmayacakt?r ama ingilizce kitaplar?n fazlal??? o aç??? fazlas?yla kapat?yor bence.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Calderon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fire'?n inceleme videolar?n? izle bence almadan. bana çok kullan??s?z geldi. hattatlar i?siz kalmas?n diye matbaay? ülkeye sokmayan insanlar?n torunlar?y?z sonuçta e-mürekkebin yayg?nla?mas? o kadar kolay olmayacakt?r ama ingilizce kitaplar?n fazlal??? o aç??? fazlas?yla kapat?yor bence.
    hakl?s?n..kat?l?yorum ..bekliyoruz bakal?m..ama izledim o videolar? ben sadece ekran ufak özelliklerde pek fark yok.sen ne gibi eksikler gördün

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)