Orada s?k?lmaktan korkarak kitap alma fikrini gündeme getiriyorum.Psp kitap mp3 sizce almam gerkenler neler..Pc kesinlikle almayaca??m ama ilk haftalar s?k?l?rsam kitap bana yolda? olurmu sizceyoksa hiç vakit bulamayacakm?y?m..

Orada s?k?lmaktan korkarak kitap alma fikrini gündeme getiriyorum.Psp kitap mp3 sizce almam gerkenler neler..Pc kesinlikle almayaca??m ama ilk haftalar s?k?l?rsam kitap bana yolda? olurmu sizceyoksa hiç vakit bulamayacakm?y?m..
Kitap,Pc,psp hiçbirini alma b?rak can?n s?k?ls?n.S?k?ls?n ki d??ar? c?k?p bir?eyler bulmaya mecbur kalas?n.Belkide birkez gideceksin oraya tad?n? sonuna kadar c?kar.Bunlardan sadece mp3 alman? tavsiye ederim yolculuklarda kullan?lmak üzere.

psp ni al yolda felan oynars?n tak?l?rs?n mp3 de al?nabilir çal???rken felan müzik dinlersin gerçi i?ini bilmiyorum ama
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Herkesin dusuncesi farklidir tabi de bence bilgisayar kesinlikle goturulmeli... Ben de 2 kitap goturcegim yanimda bu arada... Mp3 da olmazsa olmazlarimdan...
2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

bende lake george a gidiyorum six flagste çal???cam.ayn? ünide okuyoruz gitmeden tan???r?z orda 2miz yap?cak bi?eyler buluruz heralde![]()

pc mp3 kesinlikle gitmeli

-?imdi öncelikle bir netbook gerekli, çünkü etraf?nda neler olup bitiyor bilmek gerekli. ayr?ca türkiyedeki ki?ilerle ileti?imini sürdürmen için gerekli.
-mp3 player yerine telefonumu götürmü?tüm ben; müzik hayat?n her yerinde laz?m.uçakta, i?te, orda burda...
-1 tane kitap götürmü?tüm, onu da yolda bitirdim, orda i? yerinde baya vaktim vard? ve da vinci ?ifresini ald?m(ingilizcesini), i? yerinde onu okudum.
-evdeki bir çinli psp getirmi?, i? yerinde arada onla oynad?m.
bana sorarsan i?yerinin ortam?na bakars?n ve orda kitaplar al?rs?n. bir de ?ey olay? var, tamam party e?lence güzel ?eyler.7gün party'e insan vücudu dayanmaz.e?er kitap okumay? çok seviyorsan bo? gecelerinin yatmadan önce 15-20 dk si okursun.

hocam emarald falls nas?l bahsetti?in kadar rahat bi yer mi? bende bu gece yola ç?k?cam. san?r?m cobra advanture parkta çal??t?r?caklar bizi. pcb ve emarld falls hakk?nda ayr?ca i?verenler ve ortam hakk?nda bilgi verebilirmisin.konaklamay?da oraya gidince kendimiz bulucaz. ne yapmam?z laz?m.
ayr?ca ben giderken ne laptop (çok eskidi çünkü götürsem yolda da??l?r) ne mp3 çalar ne kitap götürmeyi dü?ünüyorum. san?r?m belli bir müzik geçmi?i ve kitaplarda bo?ulman?n ac?s?n? ç?kartmak gibi olucak heraldeancak laptobu ve mp3 çalar? bi kaç hafta sonra almay? dü?ünüyorum ordan yine
![]()

kitap alarak yan?na yük etme bence. gidince bir kindle touch al 99$'a ordan okursun.

Ben Pc yi götürmeyi dü?ünüyorum ama travel k?sm?nda a??rl?k olacak diye de karars?z?m aç?kças?.Bir de pc getirmede herhangi bir k?s?tlama var m? ? Bu gün bi arkada??m 1 den fazla getiremeyece?imi söyledi de ..

fire'?n inceleme videolar?n? izle bence almadan. bana çok kullan??s?z geldi. hattatlar i?siz kalmas?n diye matbaay? ülkeye sokmayan insanlar?n torunlar?y?z sonuçta e-mürekkebin yayg?nla?mas? o kadar kolay olmayacakt?r ama ingilizce kitaplar?n fazlal??? o aç??? fazlas?yla kapat?yor bence.

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks