Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ev partilerini biraz anlatırmısınız?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Standart Ev partilerini biraz anlatýrmýsýnýz?

Ev partisi hakkýnda pek bi fikrim yok...Malum çok ev partisi yapan bir toplum deðiliz ..

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

sana ev partisi yasadim diyenlerin % 95 i yalan.. zaten sizin de bu ev partilerini yasamaniz cok dusuk ihtimaldir.. yani amerikan ev partilerinden bahsediyorum sadece filmlerde gorup yasadim diye sallayan cok adam var.. biraz yuzeysel anlatirsak eger dogum gunu gibi ozel bir nedenle yapilmamissa bu parti ve katilanlar universite ogrencisi ya da daha buyukse belli basli uyusturucu maddelerin kullanildigi , ickinin deli gibi icildigi zaten herkes 1 saat sonra sapittigi icin amaci sadece cinsellik olan bazi erkeklerin cennette gibi hissettigi bir ortam

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    sana ev partisi yasadim diyenlerin % 95 i yalan.. zaten sizin de bu ev partilerini yasamaniz cok dusuk ihtimaldir.. yani amerikan ev partilerinden bahsediyorum sadece filmlerde gorup yasadim diye sallayan cok adam var.. biraz yuzeysel anlatirsak eger dogum gunu gibi ozel bir nedenle yapilmamissa bu parti ve katilanlar universite ogrencisi ya da daha buyukse belli basli uyusturucu maddelerin kullanildigi , ickinin deli gibi icildigi zaten herkes 1 saat sonra sapittigi icin amaci sadece cinsellik olan bazi erkeklerin cennette gibi hissettigi bir ortam
    a anladým.bende her akþam ev partileri oluyo onlarda hemen türkleride çaðýralým onlarsýz olmaz diyolar sanmýþtým.Genelde yabancýlar türkleri sevmezki..bunu 23 yýldýr gözlerimle görüp yaþamýþ biri olarak söylüyorum.ama ruslar severler çünkü içkiyi içip genede þutlarlar bizimkileri Ordada deðiþen birþeyin olacaðýný sanmýyorum .. ha tabi kurtlar hariç oraya gidenlerin çöm olduðu varsayýmýyla konuþursak diyebilirimki sizi hayal kýrýklýðý bekliyor.. bilmiyoruum öngörü diyelim ..yorum sizin

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

21 yaþýn üstündeysen ev partisinin ne anlamý var ki? Git pub,club nereyi tutturursan gece vakti yine yap partini

parti yapma demiyorum ,hobi olarak yine yap.

Þaka bir yana , bildiðim kadarýyla çat kapý sorgu sual olmadan girebiliyorsun ya da ufak bi 'ben de katýlabilir miyim?'' sorusu sorarsýn

hiç olmadý, tehdit et ''yazdým oðlum seni ben, evinden aldýrýrým'' ya da ''polis çaðýrýrým'' de

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý Username Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    21 yaþýn üstündeysen ev partisinin ne anlamý var ki? Git pub,club nereyi tutturursan gece vakti yine yap partini

parti yapma demiyorum ,hobi olarak yine yap.

Þaka bir yana , bildiðim kadarýyla çat kapý sorgu sual olmadan girebiliyorsun ya da ufak bi 'ben de katýlabilir miyim?'' sorusu sorarsýn

hiç olmadý, tehdit et ''yazdým oðlum seni ben, evinden aldýrýrým'' ya da ''polis çaðýrýrým'' de

hahahaha süper olmuþ yorum ..tuttum seni aga...

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

ozellikle ic kesimlerde turklere cok sicaklar yani cok fazla yabancilarin olmadigi yerlerde cok sicaklar..

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ozellikle ic kesimlerde turklere cok sicaklar yani cok fazla yabancilarin olmadigi yerlerde cok sicaklar..
    sýcak derken hihi þaka yaptým.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

yalana bak güldürdn olm lan

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý tanerakarsu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    yalana bak güldürdn olm lan
    bana dedin heralde ama ben cok ciddiyim amerikalilar cok sicaklar turklere karsi.. hatta cogu yabancilara karsi.. a

Efsane Watçý cAv - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    24

Türkiye hakkýnda pek hoþ þeyler söylemezlerken türklere gayet sýcaklar öyle sert bir tepki yok bu biraz tipe ve huya baðlý oluyor.Partiler hoþ oluyor icki cok akýtýlmazsa sohbetten öteye gidilmiyor öyle dans falan yok ama alkol ve uyuþturucu girerse iþin içine oda içinde baltayla duvarlara saldýran adamlara bile denk gelebilrisinz.Türksüz tek baþýnýza sadece abd lilerin olduðu bir partiye girerseniz üc tam onda beþ durumlarý olabilir.

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

anlatýlmaz yaþanýr deyimde merak et biraz
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

clublarý ev partilerine tercih ederim. ama gerçekten eðlenceli ve türk olarak aradýðýmýz bir çok þeyin olduðu bir party'de evde oldugunda tadýndan yenmez heralde tabi alkol olsun ama uyuþturucu falan olursa bana uymaz o ortam.
    2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

uyuþturucu banada gelmez

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ev partileri anlatýlmaz yaþanýr gerçekten. clubta da evpartilerinde de vakit geçirmiþ biri olarak evet, sokaktan geçen adamla bile brkaç dakika içinde kanka olabilirsiniz partilerinize rahatlýkla davet edebilirsiniz.. biz olsak korkarýz dimi olur mu öyle þey hiç türkiyede bizim burada uyuþturucu diye saydýklarýmýz orada öðretmenin polisin çalþtýðýnýz yerdeki patronun bile gün içinde normal olarak kullandýklarý þeyler.. evpartilerine 10-15 amerikalý ve bir türk olarak ben katýlyordum ve hepsi gayet eðlenceliydi. arkadaþlarýnýza güveniyorsanýz, herhangi bir sorun yok, olmadý da zaten..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)