Ev partisi hakkýnda pek bi fikrim yok...Malum çok ev partisi yapan bir toplum deðiliz ..
Ev partisi hakkýnda pek bi fikrim yok...Malum çok ev partisi yapan bir toplum deðiliz ..
sana ev partisi yasadim diyenlerin % 95 i yalan.. zaten sizin de bu ev partilerini yasamaniz cok dusuk ihtimaldir.. yani amerikan ev partilerinden bahsediyorum sadece filmlerde gorup yasadim diye sallayan cok adam var.. biraz yuzeysel anlatirsak eger dogum gunu gibi ozel bir nedenle yapilmamissa bu parti ve katilanlar universite ogrencisi ya da daha buyukse belli basli uyusturucu maddelerin kullanildigi , ickinin deli gibi icildigi zaten herkes 1 saat sonra sapittigi icin amaci sadece cinsellik olan bazi erkeklerin cennette gibi hissettigi bir ortam![]()
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
a anladým.bende her akþam ev partileri oluyo onlarda hemen türkleride çaðýralým onlarsýz olmaz diyolar sanmýþtým.Genelde yabancýlar türkleri sevmezki..bunu 23 yýldýr gözlerimle görüp yaþamýþ biri olarak söylüyorum.ama ruslar severler çünkü içkiyi içip genede þutlarlar bizimkileriOrdada deðiþen birþeyin olacaðýný sanmýyorum .. ha tabi kurtlar hariç
oraya gidenlerin çöm olduðu varsayýmýyla konuþursak diyebilirimki sizi hayal kýrýklýðý bekliyor..
bilmiyoruum öngörü diyelim ..yorum sizin
21 yaþýn üstündeysen ev partisinin ne anlamý var ki? Git pub,club nereyi tutturursan gece vakti yine yap partini
parti yapma demiyorum ,hobi olarak yine yap.
Þaka bir yana , bildiðim kadarýyla çat kapý sorgu sual olmadan girebiliyorsun ya da ufak bi 'ben de katýlabilir miyim?'' sorusu sorarsýn
hiç olmadý, tehdit et ''yazdým oðlum seni ben, evinden aldýrýrým'' ya da ''polis çaðýrýrým'' de
ozellikle ic kesimlerde turklere cok sicaklar yani cok fazla yabancilarin olmadigi yerlerde cok sicaklar..
yalana bakgüldürdn olm lan
Türkiye hakkýnda pek hoþ þeyler söylemezlerken türklere gayet sýcaklar öyle sert bir tepki yok bu biraz tipe ve huya baðlý oluyor.Partiler hoþ oluyor icki cok akýtýlmazsa sohbetten öteye gidilmiyor öyle dans falan yok ama alkol ve uyuþturucu girerse iþin içine oda içinde baltayla duvarlara saldýran adamlara bile denk gelebilrisinz.Türksüz tek baþýnýza sadece abd lilerin olduðu bir partiye girerseniz üc tam onda beþ durumlarý olabilir.
anlatýlmaz yaþanýr deyimde merak et biraz![]()
ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!
clublarý ev partilerine tercih ederim. ama gerçekten eðlenceli ve türk olarak aradýðýmýz bir çok þeyin olduðu bir party'de evde oldugunda tadýndan yenmez heraldetabi alkol olsun ama uyuþturucu falan olursa bana uymaz o ortam.
2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
uyuþturucu banada gelmez![]()
ev partileri anlatýlmaz yaþanýr gerçekten. clubta da evpartilerinde de vakit geçirmiþ biri olarak evet, sokaktan geçen adamla bile brkaç dakika içinde kanka olabilirsiniz partilerinize rahatlýkla davet edebilirsiniz.. biz olsak korkarýz dimi olur mu öyle þey hiç türkiyedebizim burada uyuþturucu diye saydýklarýmýz orada öðretmenin polisin çalþtýðýnýz yerdeki patronun bile gün içinde normal olarak kullandýklarý þeyler.. evpartilerine 10-15 amerikalý ve bir türk olarak ben katýlyordum ve hepsi gayet eðlenceliydi. arkadaþlarýnýza güveniyorsanýz, herhangi bir sorun yok, olmadý da zaten..
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks