+1
4 senedir eğlence parkında çalışarak bu durumu yakından gözlemlemiş oldum. Hersene gelen Türk sayısının ciddi boyutta azaltılmasından dolayı nedenini sordugumda, bizlerin(kesinlikle yanlış anlaşılmasın sözüm iyilere değil) guvenlik acısından cok raht oldugumuzdan, iş üzerindeyken ride lara dikkat etmediğimizden insanların saglığı acısından guvenli kontroller yapmadıgımızdan ve en önemlisi iş saatleri içerisinde iş yerine misafir ve takım arkadasları ile konusma, dikkat dagıtma, tuvalet vs molalarla ortadan kaybolma, ufak breaklerde zaman asımı, işe hiçbirzaman zamanında gitmeme ve zamanından önce kaçmaya calısma ve daha niceleri. bu yuzden de 4-5 sene öncesinde en zor oyuncaklar Turklere verilirken artık en kolay en cocuk ride ları en işkence ride ları bizlere verilir oldu. Bu tabi can sıkıcı bir durum... Ama bu durumu yaratan da bazı arkadaşlarımız... (Lutfen kendine güvenen arkadaslar üzerine alınmasın. Sonucta aynı sirkete bu sene 5. defa kabul edildim. Kabul edilmem iş surem daha bitmeden önce Managerin teklifi ile geldi. Bu durum benim gibi bir kaç Turk arkadas için de böyleydi.)

Alıntı

Bookmarks