Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: J1 vizesini ay once aldım şimdi iptal edıldı ACİL YARDIMCI OLURmusunuz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart J1 vizesini ay once aldým þimdi iptal edýldý ACÝL YARDIMCI OLURmusunuz

Sayin ....,

Baskonsoloslugumuz tarafindan sahsiniza verilen J1 Summer Work & Travel vizesini idari bir islem sebebiyle iptal etmis bulunmaktayiz.
    Iptal edilen vize ile ABD’ye seyahat edemeyeceginizi bildirir, konuyla alakali olarak Baskonsoloslugumuza musait bir zamaninizda gelmeniz ve ikinci bir gorusmeye alinmaniz gerekmektedir.
    Saygilarimizla,

Gocmen Olmayan Vize Bolumu

ABD Baskonsoloslugu, Istanbul

böyle býr mail geldý istanbul fpu dan.. verýlen výze nasýl ýptal edýlebýlýrký býletýmý almýstým sýmdý butun planlar mahvoldu.. tekrar cagýrýyorlar yaný tekrar mý para yatýracagým.. en onemlýsýde sýrket o gun bený aramýstý ararlarsa soyle de boyle soyle falan dýye aksamýna maýle bý gýrdým sabahýn 6 sýnda bu maýlý gordum sýrkette býrsey acýklamýyor.. kara lýste sorunumu olduda benm výzem ýptal edýldý anlamýs degýlým..
    LUTFEN BIRI YARDIMCI OLSUN...

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

þirketin sený arayýp böyle bir olabileceðini önceden söyledi mi sana
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

hayýr soylemedi.. gunduz aradý sený aradýlarmý dedý hayýr dedým.. sonra sunu sunu soyle ararlarsa dedý.. bý sýkýntý yok dedý oysa o aramadan sabahýn 6 sýnda maýl gelmýs ben gece gordum o maýlý... sabah haber verdým sýrkete sýmdý ýlgýlenýyor bakacagým dedý býrsey demedý.. ben anlamadým nasýl olur boyle

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

geçmiþ olsun neyse sýkma canýný alýrsýn ikinci görüþmede þirkein sana gelen mailden haberi varsa þirket kaynaklý bir sorun olmuþ olabilir

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

tekrar para yatýracakmýyým peký... eger sorun sýrketteyse neden bunun bedelýný ben odýyýmký zaten yeterýnce lanet ettým gýtmeden bý suru sorun oldu.. artýk vazgecme noktasýndayým yada baska sýrketle anlasacagým artýk.. verdýgým paralarýda gerý alma ýhtýmalým yok dýmý ?? basta anlasmýstýk aslýnda eger výzen onaylanmazsa sadece výze ýcýn verdýgýn paralar gýder dýgerlerýný ýade alýrsýn dýye.. ama her zaman bu durumda sozler lafta kalýr .. bunun bý yaptýrýmý varmý.. nasýl hareket etmelýyým sýzce

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

çok geçmiþ olsun ilk defa böyle bi durumla karþýlastým daha önce iptal edilen duymamýstým konsolosluðu aramayý denesene bilgi almak için cok sacma yani verilen vizenin iptal olmasý ama seninle ilgili sorun olduðunu sanmýyorum kesin sirket kaynaklýdýr

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bende anlamadým tam 1 ay once aldým výzemý temmuzda gýdecektým 1ýnde sýmdý maýl geldý výzenýz ýptal olmustur yazýyor en ustteký mail.. þirketten suphelenýyorum ama bakalým cýkar kokusu... konsoloslugu bu tur seyler ýcýn aramayýn dýyorlar bu konularda egýtýlmemýsler santral elemanlarý ne tuhaf býrsey sitede boyle yazýyor aynen... konsolosluga cevaben maaýl attým 5 ýs gunu ýcýnde donus saglanacak dýyor fakat bakalým gelýrmý mail

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

bu saatten sonra þirket deðiþtirirsen iþ bulamazsýn bulsan bile kýyada köþede kalmýþ dandik bir iþ olur eðer þirket kaynaklý bir hata ise sakýn vize parasý verme tekrar þirketinden iste bu parayý ve ýsrarcý ol þirketi arayýp vizenin neden iptal olduðunu neden sený arayýp konsolosluktan ararlarsa böyle de dediklerini sor yaný þirketi rahat býrakma sürekli ara iþin üstüne düþ

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

öyle yapýcam zaten..sirkete baský yapýyorum ama net cevap vermýyorlar. normalde konsolosluk bený aramasý gerekýyormus ama aramadýlar.. bakalým artýk.. sagolun yýne býlgýlendýrdýgýnýz ýcýn..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

býrde sýrket bana central parkta dondurma satýcýlýgý ýsý bulmus býr turk ýsletýyor 5 kýsý calýsýyormus ama ne sozlesme yaptýk ne býrsey ne saat fýyatý bellý nede baska býrsey.. ýsverený býn býr ýkna kabul ettýrdým senýnle gýtmeden konusturacagým saglam merak etme dedý.. ben bu wat parasýný borc harc buldum gerý cýkarmam lazým gunluk yuz dolar ortalama kazanýrsýn dedý gunluk alacakmýsým ?? sýzýn bu konuda fýkýrlerýnýz ne aydýnlatýrsanýz cok memnun olurum

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

þirketi aradým.. PRÝM ÝLE CALISILAN BUTUN ÝÞLERDE CALISACAK KISILERIN VIZELERI IPTAL EDILMIS... BIR SURU MADUR VAR.. bunun sorumlularý býz mý oluyoruz yaný sýmdý???

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)