evet arkada?lar internet bankac?l?g? kullanacag?m i?te yaz?n kira borç vs odemek ?c?n acaba orada avea yada vodofone cekerm? minneapoliste olacag?m da

evet arkada?lar internet bankac?l?g? kullanacag?m i?te yaz?n kira borç vs odemek ?c?n acaba orada avea yada vodofone cekerm? minneapoliste olacag?m da

mü?teri hizmetlerini aray?p hatt?n? yurt d???na açt?rman gerekiyor daha sonra telefonun orda ba?ka bi operatör üzerinden çal???r sorun olmaz ama fatural? ise hatt?n gitmeden normal ödemeli hatta geç yoksa gelince sürprz bir faturala kar??la?abilirsin yur d??? kullan?m ücretleri çok yüksek
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

fatural? deg?l ya normal ogrenc? hatt?ya i?te ?nternet bankac?l?g? mesajla bir ?ifre at?yor ya eger hatt?m orada cekemezse buyuk ?ht?mal g?remeyeceg?m yada ?ifresiz girebilme ?ans?m?z olurmu ?nternet bankac?l?g?na

internet bankac?l??? i?lemlerinde cep anahtar sistemine geç.telefonuna bir program yüklüyorlar.giri? yaparken mesaj göndermiyorlar sen telefondaki ?ifreyi giriyorsun bunun için telefonun çekip çekmemesi önemli de?il.ben bu ?ekilde kulland?m.

cep anahtar nasil oluyor acaba

avea ve vodafone geçen sene çal??m?yordu. turkcell canavar gibi çekiyordu at&t üzerinden.
vodafone son zamanlar iyi bir atak yapm?? gibi görünüyor kapsama alan?yla ilgili ancak bunu amerikada yapt? m? bilmiyorum ?.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Ya zaten turksel ve vodafone kesin çekiyor ATT veya di?er sebekeler üzerinden o yüzden s?k?nt? yapma.mesaj?n gelir.hatta turkiyeden bedava mesaj? olanlar?n mesaj? bile sana geliyor.

vodafon faturas?z hat abd de çekm?yor san?r?m. avea fatural? hatt?m ?le cok rahat konustum a?lemle. ama turk?yey? araman?n dks? 6tl aranman?n dks? 2 tl olnca dunya hatt?m? act?rd?m =)

avea çekiyor ben açt?rd?m 30 dk 20 tl ödüyorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks