Sizce 500 dolar NY lake george da bana kaç hafta yeter?Param çok s?n?rl? 16 haziranda orada oluyorum 2.sorum i?im 23 ünde ba?layacak.Kaç hafta sonra param? alabilriim?

Sizce 500 dolar NY lake george da bana kaç hafta yeter?Param çok s?n?rl? 16 haziranda orada oluyorum 2.sorum i?im 23 ünde ba?layacak.Kaç hafta sonra param? alabilriim?
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

sonuçta 300 dolar zaten 3 haftada sadece konaklamaya gider çok rahat ve 200 dolar bana nas?l 3 hafta yeter onu çözemedim...

kiran paychecklerinden dü?üyorsa kira ödeme zorunlulu?un olmayacak paycheckine kadar. ilk paycheckini de 10'unda alacaks?n. payday 10'u ve 25'i çünkü. 25inde ilk çekini al?rs?n ama çok küçük bir para olur. belki de içinde para olmaz çünkü kira da dü?ecek.. 10'unda ama idare edecek para bulursun bence içinde.. 500 dolardan biraz daha fazla, mesela 700-750 dolar götürebilseydin daha iyi olurdu. olmad? kredi kartlar?n? da götür gerekirse kullan?rs?n.

malesef 500 den fazla götüremiyorum.Yan?ma çad?r ald?m o yuzden ne olur olmaz diye.Bu arada 1 hafta bo? olucam 2. i?i bulay?m diyorum..bu konuda nas?l bir yol önerirsiniz..tek tek kap? kap? dola?ay?m m?? nas?l oluyo bu i?ler bi evrak vs isterlermi
2. i?te yasal olarak çal??abilmen için social security number'?n ç?km?? olmas? gerekiyor. bu da ilk i?e ba?lamanla ( veya oryantasyon al?yorsan i?ten önce o a?amada ba?vurarak ) mümkün olacakt?r. bunun da ç?kmas? 1 hafta 10 gun kadar süre al?r.
kiralar paycheck'lerden dü?er ve 2 hafta da bir paycheck'ler ödenir.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

baz? yerler ssn istemiyor oralara ba?vurabilir asl?nda yada ba?vur heryere durumunu anlat?rs?n ssn 10 gün sonra gelecek felan dersin500 dolar yeter rahatl?kla ama yolculuk bu hiç b?ey belli olmaz bi aksilik olur paran?n bi k?sm? oraya gider mesela yolu felan bulamazs?n taks?ye b?nersin 80 dolar?n gider
kredi felan al?yorsan ay?n yedisindede onu çekersin 140 dolar felanda ordan gelir
![]()
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

bu arada evde kal?caksan, depozitosu filan varsa onlar? da i?in içine kat.

evet depozito felan?da i?in içine kat varsa. Benim müdür bana $400 getir kesinlikle dedi. $400 sadece depozito art? ev kiras?na gidiyor. $500 le s?k?nt?l? olabilir biraz. Mümkünse bi?ekilde art?rmaya çal??.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks