arkada?lar amerikadan gelirken bir miktar para ile döncem. ama üzerimde ta??mak istemiyorum. sorum ?u amaerikadan citibank hesab? açsam. türkiyedeki citibanktan veznesinden bu paray? komisyonsuz çekebilirmiyim. western uniun vb. çok para kesiyo

arkada?lar amerikadan gelirken bir miktar para ile döncem. ama üzerimde ta??mak istemiyorum. sorum ?u amaerikadan citibank hesab? açsam. türkiyedeki citibanktan veznesinden bu paray? komisyonsuz çekebilirmiyim. western uniun vb. çok para kesiyo

yok mu bilgisi olan

Dostum ayn? ?ekilde citibank ve hcbs den açaca??n hesaparda herhangi bir para kesintisi olmuyordu geçen sene ya da ben fark edememi? olabirim 3-5 tl gibi bir ?ey san?r?m en fazla.
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine

peki amerikadan bu hesab? açman?n bedelini biliyo musun

hesap açt?r?rken kart?n hesab?na sadece 20 dolar yat?rman gerekiyor depozito gibi bir ?ey kart? kapat?p geri al?rken o 20 dolar? da geri al?yorsun sadece.Yani sadece aktif etmek için kart? bu ücreti yat?r?yorsun.
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine
dostum öncelikle amerikada hesap açman?n bir bedeli yok. bedavaya hesap açabiliyorsun. hatta bankalar baz? promosyon ürünler bile verebiliyor hesap açt?n diye.
birde para konusunda da paray? yan?nda getir. ben geçen sene arkada??n 8000 dolar?n? getirdim. ( ki emanet daha önemlidir ) s?rt çantam?n dibine yerle?tirdim guzelce. e tüm di?er önemli evrak pasaport ?u bu içinde olunca da ona göre sahip ç?kt?m çantaya. öbur turlu bo? yere bankalar aras? transferde zarar edersin.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

aynen kat?l?yrum alt? üstü havaliman?nda uça?a bineceksin çantan?n dibine koy el çantana koy yan? bir gün dikkat edeceksin zaten amerikada insanlar yan?nfdan felan geçerken sana çarpmaz dokunmaz bile yan? kabal?k olarak görüyorlar öyle yankesicilik tarz? bi?eyle kar??la?aca??n? sanm?yorum
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

ya do?ru diyosunuz da, dünya hali kaybolur, çal?n?r diye korkuyorum. sonuçta can?m?za di?imize kat?p çal???yoruz. iyice dü?ünmek laz?m ne yapsam bilemedim

amerikaya gidince ilk birkaç gün dolab?nda durur gerekirse yata??na yan?na al bi?ekilde uyurken ama oraya gider gitmez hesap açt?r?p paran? oraya yat?r?rs?n. birde debit card ( bankamatik kart? ) ald?m m? her yerde kart geçiyor zaten onu kullan?rs?n. tr ye dönerken de yan?na s?rt çantana al. uçakta da önundeki koltugun alt?na koyars?n çantay? zaten bi?ey de olmaz uçakta.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks