Hayatýnýzýn en büyük çýlgýnlýðý olmahya aday bir aktivite olabilir :d:d:d:d
Hayatýnýzýn en büyük çýlgýnlýðý olmahya aday bir aktivite olabilir :d:d:d:d
nerde hacý o 3 erkek gideriz cýplak cýplak![]()
anlaþýpta gitmeyin oraya ortalýk kýllý erkek dolmasýn![]()
@inek nerde garip bir baslik orda sen varsin![]()
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
abi zaten geçenlerde duydum bu cýplaklar kampýnda full gay varmýþ![]()
o zaman tencere baðlayýpta gidin nolur nolmaz![]()
bana garip gelen: yanýma sýkýlýrým kitap alayýmmý baþlýðýný açan adamýn bu baþlýðý açan adamla ayný kiþi olmasý![]()
Tek kiþilik gruplar halinde dolaþan zencilere dikkat edin.Kültürel kaynamayýn
bugune kadar forumda bana karþý yapýlan en iyi yorum ilan diyorum senin yorumunu
Kitap okurkende çýplak güneþlenmek keyifli olabilir.Kitaplar bu nokataya gelmeme neden oldu desem daha mantýklý olur...Bukowski,patlamýþ mýsýr,hakan günday tarzý kitaplar beni ne denli zehirledi artýk sen düþün anlatamam o yuzden sýradan þeyler artýk beni sarmýyo...Önemli olan ne istediðin tam olarak bilmekle ilgili...Bu arada gaylardan korkmayýn
Gay çok varmýþ biliyorum ama napalým görmezden gelcez..orda amaç biþeyi kýrmak..ne oldunu bilmiyorum..ilk 10 dakka anlatýlmaz bi heycanmýþ sonra kendini muazzam özgür hissieidiyomussun öle deniyor..Abi gaylarý sevmiyoruum ama bulaþmam burdan söliyimde...
abuk zubuk düþünceler olmasýn...
hahaha ya nerde benim açtýðým konu var ...hemen arýza cvplar veren adamlar benim konuma damlýyo....saðoll ...bende konuþuyorum ama yermi orda çýplak bakalým görücez ... Gülemken yarýlamk halinde dolaþýrým kesin..gidersem kesin yazarým burdan..Dünyada yapýlcak enteresan zarar olasýlýðý düþük olan ne olabilir baþkaki...
Zarar olasýlýðý düþük mü dedin ben mi yanlýþ anladým ?
Þimdi,tehlikenin farkýnda mýsýn?
ama cidden ailece cýplak kamp alanlarýnda kamp yapan aileler varmýþ...Bu nasýl bi aþmýþlýktýr abi ya..ben kitlendim düþünemedim mesela onu okuyunca ve görünce..Ben tabi art niyetli olmadýðým için bu kadar rahatýmburdan ifade ediyorum kendimi
iddia ediyorum 1 hafta hit olur bu konu![]()
2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
oldu bari bide faceye atnoluoz lan
aslýnda güzel bi aný olabilir. macera özgürlük falan. ama yalnýz gitmek lazým oraya 2-3 erkek gidilemz gay gibi![]()
beyler bu arada nerde bu kamp?![]()
hooppp abi ben geldimya býrakýn biþey olmaz buradan yaaa iþi geçmiþ teyzeler gidiyo sarkýk sarkýk mideniz kalkar hayata bakýþ açýnýz deðiþir benden söylemesi
![]()
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlýk kitabýný yazan kiþi...
bu arada nolur nolmaz türküz sonuçta yanýnýza bi slip biþey alýn pinokyo gibi dolaþmayýn orda :P
kabul ediyorum iðrenç bi espriydi..![]()
milletin aklýndan geçen bu plajla ilgili sanýrým, " gidicem oraya her yerde manken gibi çýplaklar" falan filan olucakama pek sanmýyorum bu kadar olacaðýný.
![]()
2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Senin bahsettiðin kampýn kurallarý ve ziyaretçi portföyünü bilemem tabi ama bizim Türkler bu tür çýplaklar kamplarýna donla giriyor hemen bi hemþehri bulabilirsiniz kendinize![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks