Merhaba arkadaþlar 26 sýnda vize görüþmem var saat 11.15 de gerçi ben onu düz 11.30 a sallarýmda her neyse.
Sabah saat 7:45 de sabýha gökcene ýnecem sonra amerýkan konsolosluguna nasýl ulasacam su an en alternatýf havataþa býnýp zincirli kuyu metrobusune kadar gýtmek oradan sonra sarýyere nasýl ulasým saglayacam býlmýyorum yardýmcý olur musunuz býrde sýzde havaalanýndan ýndýgým gýbý cýksam yetýsebýlýrmýyým gorusmeye ????
Þimdi ikinci durumda dönüþ yolu ile ilgli Ayný gün yine sabiha gökcenden 16:40 da dönüþ uçagým varbunun ulaþýmýný sizce nasýl gerceklestýrebýlýrým.Ýstambulu pek bilmem lanet olsun ki
Yardýmlarýnýzý beklýyorum dostlar.

bunun ulaþýmýný sizce nasýl gerceklestýrebýlýrým.Ýstambulu pek bilmem lanet olsun ki
Alýntý

sabiha gökçen'den metro yok. Havataþ'ýn taksim beþiktaþ hattý var, ona biniyorsun. Sonra beþiktaþ'ta köprü var iskelede hemen. Oradan da istinye otobüsüne biniyosun. numarasýný iett'nin sitesinde var. en kýsa yol bu olmalý. dönüþü de ayný güzergahtan yaparsýn. havataþ'a beþiktaþtan nereden kalktýðýný sorarsýn dönüþ için.

Bookmarks