herkese merhabalar floridadan yaz?yorum geleli 4 gün oldu uçak yolculu?u hariç her?ey mükemmel bu kadar?n? beklemiyordum. arkadas?mla geldim bizi bahçeli garajl? bir villaya koydular evdede 2 tane slovakyal? han?m arkada?lar?m?z varilk gün kal?ca??m?z yere gelemedik diye burdaki sorumlu bize güzel bi otelde oda ?smarlad? baya da özür diledi evinize b?rakamicam bugün diye
sigara içiyorum diye sigaral? oda tuttu adam havuzuna girdik bir gün öyle tak?ld?k ?imdi evdeyiz her?ey yolunda internetimiz falan her?eyimiz var çok ?ükür. i?e de 3 gün sonra ba?licaz istedi?imiz gibi biraz al??mam?z laz?m buralara. bugun evdekilerle bisikletlerle merkeze gittik arkadas?m?n lasti?i patlad? arad?k sorumluyu bizi gelip ald? üstüne bide walmarta u?ray?p al??veri? yapt?k ve bisikleti de?i?tirdik (türkiye gibi de?il istemedi?in ürünü 10 saniyede de?i?tiriyolar
) sonra eve b?rakt? bizi sa?olsun
her?ey yolunda in?allah hepinizin amerika hayat? iyi geçer..

ilk gün kal?ca??m?z yere gelemedik diye burdaki sorumlu bize güzel bi otelde oda ?smarlad? baya da özür diledi evinize b?rakamicam bugün diye
 sigara içiyorum diye sigaral? oda tuttu adam havuzuna girdik bir gün öyle tak?ld?k ?imdi evdeyiz her?ey yolunda internetimiz falan her?eyimiz var çok ?ükür. i?e de 3 gün sonra ba?licaz istedi?imiz gibi biraz al??mam?z laz?m buralara. bugun evdekilerle bisikletlerle merkeze gittik arkadas?m?n lasti?i patlad? arad?k sorumluyu bizi gelip ald? üstüne bide walmarta u?ray?p al??veri? yapt?k ve bisikleti de?i?tirdik (türkiye gibi de?il istemedi?in ürünü 10 saniyede de?i?tiriyolar

Alıntı
Bookmarks