Alıntı harun_bjk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar 2 nizede katılmıyorum ben ne köle olucam dedim nede hiç eğlenmiycem dedim ben sadece 3000 dolarla dönecegime bunları elektronik yada başka şeylere yatırıp en azından 1000dolar daha artırmak böyle bir imkan varken neden yapmayayım evet 1000 dolar kimseyi zengin etmez ama beni mutlu eder sizin kadar zengin değlim 1000-2000 dolar bişey değil diyemem
hem üniversite öğrencisiyim diosun hemde 1000-2000 dolara zenginmi olucam diosun nasıl ögrencisin abi sen

2. arkadaşa gelince bu programa sadece amerikayı görmek için bankalardan kredi alı bu programa katılan insanlar var yani herkes "baba parasıyla" gitmio
bu konuyu buralara getirdiniz ya diycek başka bişeyim yok
öncelikle yanlış anlaşıldıysam ksuura bakmayın... ki bende bankalardan kredi alarak amerikaya giden biri tabiiki küçümsemiyorum 1000$'ı...

zaten anlatmıştım nasıl para kazanılabileceğini bildiğim ve gördüğüm kadarıyla... demeye çalıştığım bunun para kazanmak için yapılmaması, fazla hırsın kimseye bir fayda getirmeyeceğiydi... çünkü ilk amacı para tutarsak bu bir kültür değil kölelik faaliyetine döner (şahsi kanaatim)

kesinlikle tartışmak ve kavga çıkartmak gibi bir amacım yok, ki zaten bu forumun da en çok sevdiğim yönü bu... forum tek bir amaç için oluşturulmuş ve bu amaçta herkes bilgilerini ve deneyimlerini paylaşıyor...

tekrar söylüyorum, yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın...
saygılar,