Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 60 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Paran? Nas?l Katlars?n

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

gencler gumruk f?lan h?kaye k?msen?n b?rseye bakt?g? yok ama bu kadar kasmay?n ya b? laptop al?n kendinize yiyin için ya amerikan?n barlar?n tad?n? ç?kar?n

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı loveronur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gencler gumruk f?lan h?kaye k?msen?n b?rseye bakt?g? yok ama bu kadar kasmay?n ya b? laptop al?n kendinize yiyin için ya amerikan?n barlar?n tad?n? ç?kar?n
    ben bi nedenden dolay? gece hayat?na fazla akam?ycam o yüzden fazlada para harcamam heralde ama çok çal??acag?m o kesin gezme olay?n?da en son 1 hafta b?rak?p öyle yap?cam bakal?m hay?rl?s?
    gümrük olay? benim dedi?im gibiyse zaten çok rahat 10 tane bile al?rs?n çünkü kimse bakm?o

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

ama 10 laptopu nereye koyucan birde o var bavula koyarsan o laptobun parcalar?n? satamass?n ucaga b? s?rt cantas? b?rde laptop cantas? kabul ed?yorlar val?ze f?landa laptop konmaz yan? en fazla 2 laptop al?n?r...

ayr?ca best buydan al?sveris yapman?z? onermem circut city nin fiyatlar? daha uygun ve kampanyalar? oluyor

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Asl?nda varya hiç u?ra?ma en iyisi sen böyle katla

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asl?nda varya hiç u?ra?ma en iyisi sen böyle katla

bunu elinde son paras? kalan bi arkada? s?k?nt?dan oynerken bulmu?tur kesin

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Sa?lam katlam?? ama dimi

Bende böyle katl?cam i?te :P

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bende prison break delisi oldugum için bilenler bilirler turna yap?o scofield bende o katlamasanat?n? biliorum
    bende olmad? oyle katlar?m

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı harun_bjk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende prison break delisi oldugum için bilenler bilirler turna yap?o scofield bende o katlamasanat?n? biliorum
    bende olmad? oyle katlar?m

oo prison break favori dizimdir ama k?? sezonuna giriyolarm?? heralde bu pazartesi :s yani bugun son bolum k?? sezonunun

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

Alıntı harun_bjk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkada?lar 2 nizede kat?lm?yorum ben ne köle olucam dedim nede hiç e?lenmiycem dedim ben sadece 3000 dolarla dönecegime bunlar? elektronik yada ba?ka ?eylere yat?r?p en az?ndan 1000dolar daha art?rmak böyle bir imkan varken neden yapmayay?m evet 1000 dolar kimseyi zengin etmez ama beni mutlu eder sizin kadar zengin de?lim 1000-2000 dolar bi?ey de?il diyemem
    hem üniversite ö?rencisiyim diosun hemde 1000-2000 dolara zenginmi olucam diosun nas?l ögrencisin abi sen

2. arkada?a gelince bu programa sadece amerikay? görmek için bankalardan kredi al? bu programa kat?lan insanlar var yani herkes "baba paras?yla" gitmio
    bu konuyu buralara getirdiniz ya diycek ba?ka bi?eyim yok
    öncelikle yanl?? anla??ld?ysam ksuura bakmay?n... ki bende bankalardan kredi alarak amerikaya giden biri tabiiki küçümsemiyorum 1000$'?...

zaten anlatm??t?m nas?l para kazan?labilece?ini bildi?im ve gördü?üm kadar?yla... demeye çal??t???m bunun para kazanmak için yap?lmamas?, fazla h?rs?n kimseye bir fayda getirmeyece?iydi... çünkü ilk amac? para tutarsak bu bir kültür de?il kölelik faaliyetine döner (?ahsi kanaatim)

kesinlikle tart??mak ve kavga ç?kartmak gibi bir amac?m yok, ki zaten bu forumun da en çok sevdi?im yönü bu... forum tek bir amaç için olu?turulmu? ve bu amaçta herkes bilgilerini ve deneyimlerini payla??yor...

tekrar söylüyorum, yanl?? anla??ld?ysam kusura bakmay?n...
    sayg?lar,
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

tartismaya gerek yok arkadaslar herkesin kendine gore bi plani programi oluyor ama herazamn umulanla bulananesit olmuyor genelde
    oradan yuklu elektronik getirecek arkadaslar simdiden siparis alip gitsinler bari

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı necro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle yanl?? anla??ld?ysam ksuura bakmay?n... ki bende bankalardan kredi alarak amerikaya giden biri tabiiki küçümsemiyorum 1000$'?...

zaten anlatm??t?m nas?l para kazan?labilece?ini bildi?im ve gördü?üm kadar?yla... demeye çal??t???m bunun para kazanmak için yap?lmamas?, fazla h?rs?n kimseye bir fayda getirmeyece?iydi... çünkü ilk amac? para tutarsak bu bir kültür de?il kölelik faaliyetine döner (?ahsi kanaatim)

kesinlikle tart??mak ve kavga ç?kartmak gibi bir amac?m yok, ki zaten bu forumun da en çok sevdi?im yönü bu... forum tek bir amaç için olu?turulmu? ve bu amaçta herkes bilgilerini ve deneyimlerini payla??yor...

tekrar söylüyorum, yanl?? anla??ld?ysam kusura bakmay?n...
    sayg?lar,
    Yazd?klar?na kat?l?yorum , bende yanl?? anla??ld?ysam kusura bakmay?n arkada?lar. Ama baba paras? diyince biraz sinirlendim yani.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı sir_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazd?klar?na kat?l?yorum , bende yanl?? anla??ld?ysam kusura bakmay?n arkada?lar. Ama baba paras? diyince biraz sinirlendim yani.
    art?k gergn de?ilizdir umar?m okadar özürlerde dilendi
    konumuza gelelim varm? ba?ka para katlamak isteyen

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Arkada?lar gümrük falan hikaye demeyin. O kadar da de?il ama anlat?lan gibi de de?il. Bir gümrük memuru kap?da bekleyip, valizlerinizdeki mallar? say?p ona göre geç veya kal demiyor tabiki ama güvenlik amac?yla x-ray'den geçerken yanyana dizili 15 tane mp3 player veya cep telefonu görürlerse eyvallah demeyeceklerine eminim. Tabi siz bunlar? farkl? valizlerde veya üstünüzde ta??yarak geçirirseniz sokabilirsiniz. Öyle kat? bir arama tarama prosedürü yok.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkasadlar bu ?ste b?raz tecrubel? olarak b?rkac seylemek?sted?m ......asl?nda kolay gorunuyor ordan al get?r sat burda....ama sadece ordan alsat meseles? dey?llll...b?r ald?n mallar? al?rken b?r suru vak?t kaybedecen oyle g?r?p dukkana topla bu mallar? mant?g?yla yaparsan olmuyor ?nd?r?mler? tak?p edecen g?d?p alacan felan ard?ndan onlar? al?nca muhafaza etmek var.....herkes d?yor sonhaftalarda gezmek felan....aletler? nereye koyupda gezecen cal?n?rsa ne b*k y?yecen....arkadas?n ded?g? g?b? nas?l get?recen heps?n? val?zem? koyacan had? k?r?l?rsa had? b?rsey olursa kapbolursa felan......bunuda gect?k ...herkes d?yor k?mse bakm?yor gumrukte d?ye bende d?yorumayn?s?n? k?msey? gormed?m bakarken bende ama b?r cok arkadstan duydum d?l?k d?l?k arad?klar?n?..had?yakalan?rsan ne olacak...bunuda gect?k...get?rd?n buraya satamamasorunu var ama b?l yolunu buldun sat?yon adamalr verm?york? paray? hemen taks?t yap soyle yap boyle yap........sonrada paray? toplamaya ugras bas?na bela adam al?yor sonra durumu felan bozuluyor para yokkkkkkk... bugun g?t yar?n gelllll

sonuc olarak ben her g?tt?g?mde bunlar? hesapl?yommm g?dom oglum yap?lmaz bu ?s gel?rken dayanam?yom dal?yom aletlere onu al bun al.........yaptr?caret?vkazan paray?........bu sene kazand?m sozde para bu ?sten sadece elekt?ron?k ?s?nden 9000 dolar........... o kadar ugrast?m del? oldum ?*ne lerre denk gel?yon sen? s?n?r kupu ed?yorlarzar zor alam?yon paray? elamn kayboluyor felan s?md? var belk? 3000*4000 dolar muallakta param adamlarla ugras?yom ....alll b?r aya kalamzz y?ne g?decem ama bu ?slerle ugras?yom daha ama kes?n karar?m? verd?m b?rdaha yapm?yom yapsam b?le cok az yapacam k?mseyede tavs?ye etm?yorum d?yorum k? ugrasmasayd?m bu kadar bu paray?da kazanmazayd?m.......
    ne m? get?rd?m bu sene
    18 lptp
    15 tane falan ?pod tam sayamad?m ya ?k? yurak? ?k? sasag?
    10 mp3
    5 kamera

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yaw bu ticaret olayi mantikliyms ya ama gumruk olayi sakat biraz

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart ne!!!!

Alıntı yahoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkasadlar bu ?ste b?raz tecrubel? olarak b?rkac seylemek?sted?m ......asl?nda kolay gorunuyor ordan al get?r sat burda....ama sadece ordan alsat meseles? dey?llll...b?r ald?n mallar? al?rken b?r suru vak?t kaybedecen oyle g?r?p dukkana topla bu mallar? mant?g?yla yaparsan olmuyor ?nd?r?mler? tak?p edecen g?d?p alacan felan ard?ndan onlar? al?nca muhafaza etmek var.....herkes d?yor sonhaftalarda gezmek felan....aletler? nereye koyupda gezecen cal?n?rsa ne b*k y?yecen....arkadas?n ded?g? g?b? nas?l get?recen heps?n? val?zem? koyacan had? k?r?l?rsa had? b?rsey olursa kapbolursa felan......bunuda gect?k ...herkes d?yor k?mse bakm?yor gumrukte d?ye bende d?yorumayn?s?n? k?msey? gormed?m bakarken bende ama b?r cok arkadstan duydum d?l?k d?l?k arad?klar?n?..had?yakalan?rsan ne olacak...bunuda gect?k...get?rd?n buraya satamamasorunu var ama b?l yolunu buldun sat?yon adamalr verm?york? paray? hemen taks?t yap soyle yap boyle yap........sonrada paray? toplamaya ugras bas?na bela adam al?yor sonra durumu felan bozuluyor para yokkkkkkk... bugun g?t yar?n gelllll

sonuc olarak ben her g?tt?g?mde bunlar? hesapl?yommm g?dom oglum yap?lmaz bu ?s gel?rken dayanam?yom dal?yom aletlere onu al bun al.........yaptr?caret?vkazan paray?........bu sene kazand?m sozde para bu ?sten sadece elekt?ron?k ?s?nden 9000 dolar........... o kadar ugrast?m del? oldum ?*ne lerre denk gel?yon sen? s?n?r kupu ed?yorlarzar zor alam?yon paray? elamn kayboluyor felan s?md? var belk? 3000*4000 dolar muallakta param adamlarla ugras?yom ....alll b?r aya kalamzz y?ne g?decem ama bu ?slerle ugras?yom daha ama kes?n karar?m? verd?m b?rdaha yapm?yom yapsam b?le cok az yapacam k?mseyede tavs?ye etm?yorum d?yorum k? ugrasmasayd?m bu kadar bu paray?da kazanmazayd?m.......
    ne m? get?rd?m bu sene
    18 lptp
    15 tane falan ?pod tam sayamad?m ya ?k? yurak? ?k? sasag?
    10 mp3
    5 kamera
    arkadas?m ben yanl?sm? okuyorum???18laptop yaz?yo bu kadar get?rd?nm? turkuyeye get?rd?ysen nas?l yapt?n bunu???ben?m akl?m almad?!!!

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

18 mi nasi 18 ?laptop koskoca laptoplar dan 18 tane bi yanlislik war bence:::::

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bencede var ama arkadas daha cvp yazmad? bekl?yorum efet demes?n?!!!

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

arkadaslar ben gecen sene walmartta gormustum. elmas p?rlanta yüzükler. 400-500 dolar c?var?ndayd?. leptopla vs ile ugrasmaya gerek yok asl?nda 2 tane yüzük al?rs?n burda satars?n. turk?yede ne kadara gidiyo bilmiyorum ama gitmeden ara?t?rmak laz?m. i?in özü biraz ticari zekas? ve cesareti olan biri için para kazan?lacak cok sey var. yan? ordan getirip burdan satma konusunda diyorum

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

newyorka gidergitmez git
    pc richardsson dan 2 tane yada 3 tane laptop al.
    1 ay sonra rebateleri gelsin
    bi tane laptop asag? yukar? 380 dolara falan geliyor.
    turkiyede 700 800 den okut.
    hay?rl? i?ler.
    ayr?ca tas?nabilir haf?zalar 250 gbl?k falan filan alabilirsin.
    2.5 inch almaya dikkat et suan onlar tr de pahal?
    flash disk sacma.
    4 gb Fdisk ankarada 16 ytl. kingston.
    gerek yok.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    19

Bu konu uçmu? yaf :P

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

380 dolara? ne laptop mus acaba?
    yani amazon.com goz attim,normal laptop 800 - 1000 arasi degisiyo.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Rebate olay? var orda, vergi iadesi gibi bir?ey ama bu arkada? san?r?m rebate almak için resident olma ?art?ndan haberdar de?il
    Bir amerikal? üzerinden yapabilirsiniz bu i?i ama ne kadar güvenilir olur bilemem.

yahoo arkada?a ise diyecek söz bulam?yorum. San?r?m konteyner kiralay?p, içine atlam?? gelmi?. Zira insani ?artlarda 18 laptop mümkün de?il.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Rebate i alabilirsin. banka hesab? act?r?p. Amerikan vatandas? olmana gerek yok. San?r?m arkada??n haberi yok bu durumdan.
    Aç?k ve net ben son gun ald?g?m için orada yasayan KACAK bir türkün hesab?na rebate yapt?rtm??t?m.
    380 dolarl?k laptop ta su
    1 gb ram
    nvidio go 7000+ ekran kart?
    120 gb hd
    15,4 ekran
    Amd cift cekirdek 1,9
    vsvsvsvsvs
    Comp marka.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

evet ded?m arkadaslar tam 18 tane 2 hp 3 sony 13 tanede tosh?ba.......
    yan? tab? mant?ks?z b?rsey ben?m b?r hamlede bu kadar alet? get?rmem ded?g?n?z g?b? hakl?s?n?z.... 12 tanes?n? ben get?rd?m 6s?n? da arkadaslara verd?m onlar ben?m ?c?n tas?d? get?rd?......b?r cantaya 3 tane koydum .....s?rtcantas?nada 3 tane val?zlerede b?r o kadar (tab? cok r?skl? b?rsey kr?l?r felan aam s?md?ye kadar h?c olmad?)arakdaslar val?sl?zler felan kaybolsa turk?ye deger? 10.000-15.000 doalrd? hap? yutmustum bende bak?yomda s?md? ne c?lg?nm?s?m d?yorum....yap?lacak ak?l s?r alacak ?s dey?l ben ett?m s?z etmey?n denemey?n boyle seyler sonrdan fark?nada vard?m k?.....burda herkes?n ded?g? g?b? allahtan fark?na aletler? sat?nca vard?m...hele su aralar f?yatlar burdaa c?dd? oalrak dustu...b?r de ?kkat ed?lmes? gereken b?r husus var ame?kadak? b?lg?sayarlar?n ?lsemc?s? turk?yedek?lere gore cok dusuk ama hardd?skler? cok daha yuksek...al?rken ?slemc? h?zna da d?kkat ed?n...tosh?ba al?n cunk? sony hp n?n burda garant?s? yok

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

arkadas?m ben hp alm??t?m bilgisayar bozuldu turk?ye garantisini kabul etmedi yani turk?ye garantisinin olup olmad?g?n? bilmeden ald?m . turkiye de toshibadan baska hangi markalar?n garantisi var?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Uluslararas? garanti yapt?rabiliyorsun al?rken. Cuzi bir fiyat kars?l?g?.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

hp aldim bende garanti icin ekstra ucret istiorlar sormustum yanilmiorsam sadece abd de gecerliydi eksik kalsin dedim bir de fiyatlari degisior 1 yillik 2 yiliik 3 yillik garanti olarak
    California PAlm DesErT & BufFalO ThuNdEr ReSorT . . .

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Laptoplar?n garantileri burada geçmez. Bestbuy'da adamlar uluslararas? garanti yapal?m geçer diyorlar ama onlar da biliyorlar ki sen TR'ye döndükten sonra elinden bir?ey gelmeyecek. Zaten u?ra??lmaz onunla.
    Buradaki teknik servisler bakmad?ktan sonra, ne anlad?m o garantiden.

Yukar?da bir arkada? rebate olay? için vatanda?l?k kavram? sokmu? araya. Resident olmakla vatanda? olmak aras?nda da?lar kadar fark var. Biz rebate için ba?vuraca??m?z s?rada geri çevrildik ve resident olmam?z gerekti?i söylendi. Best Buy vermedi sonuçta.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

arkadaslar bestbuy ?n 1 y?ll?k 2 y?ll?k falan yapt?g? garantiden daha öte sigorta. yani çal?nsa veya dü?ürüp k?rsan bile yenisini veriyolar. ama arkadas?n dedi?ini gibi sen turk?yedeyken onunla ugras?lmaz. abd ye göndereceksin geri gelecek vs vs kargo paras? gümrük sorunu birsürü i? var. bizim esas i?imize yar?yacak olan türkiyede de garantisinin gecerli olmas?. bozuldugunda direk o markan?n turk?ye servisine götürebilmelisin. tosh?badan baska türkiye garantisi olan yani global garantisi olan baska bi marka biliyomusunuz?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks