Yarýn saat 9 da görüþmeye giriyorum.1 yýl uzatmalý öðrenciyim ve ilk görüþmem olucak o yüzden heycanlý ve stresliyim. Umarým herþey yolunda gider. Yarýn kimler giriyor vizeye?
Yarýn saat 9 da görüþmeye giriyorum.1 yýl uzatmalý öðrenciyim ve ilk görüþmem olucak o yüzden heycanlý ve stresliyim. Umarým herþey yolunda gider. Yarýn kimler giriyor vizeye?
ben de giriyorum yarýn ankara da
ankara zaten kasýntý yer sizde fazla kasmayýn
FENER BAHÇE
Arkadaþlar vizeyi aldýmHeyecandan doru düzgün konuþamama rahmen verdi kadýn vizeyi.
1 hafta boyunca yaptýðým stres aklýma geliyorda kendime sövmeden edemiyorum 1haftadýr ömrümden ömür gitti resmenSorulara gelince. Nerede okuyorsun? Ne okuyorsun? Hangi sýnýftasýn, mesleðimle ile ilgili soru sordu ne yaparsýnýz die. Ne iþ yapacaðýmý nereye gittiðimi sordu. Program ücretini kimin karþýladýðýný ve babamýn ne iþ yaptýðýný sordu. (Bu arada baya bi soru sormuþ yazýnca onu fark ettim
) Bir aksilik çýkmazda pasaport zamanýnda elime ulaþýrsa salý günü Salt Lake City yolcusuyum (:
Hayýrlý olsun ben de aldým vizeyi 40 saniye sürdü![]()
numarayý ups den kontrol ettiriyorum fakat böyle bir kayýt bulunamadý diyor sen de ne diyor?
Daha vizeyi basmadýklarý için kargoya verilmemiþtir. Bu yüzden kayýt yoktur daha. 1-2 güne çýkar merak etmeyin![]()
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlýk kitabýný yazan kiþi...
teþekkürler![]()
wasd; ukla nýn tüm yaptýklarýna raðmen umarým güzel bi wat geçirirsin geç oldu güç olmaz inþ![]()
vize tahmini ne kadar sürede gelir acaba ? bende 27 snde giricem 5 güne elimde olma ihtimali varmý yada en erken ne zaman gelir?
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks