2 haftada 252 saat calismistim. Calisma rekoru bende galiba)
2 haftada 252 saat calismistim. Calisma rekoru bende galiba)
Work and Travel Alaska - Dikkat !
http://www.turkishwat.net/dikkat-alaska-t3370.html
_______________SkyBlue2391_______________
2004 Alaska
2005 Alaska
2006 Alaska
2007 Alaska
2008 Alaska
2009 ........
2 haftanın 14 gün, onun da 336 saat olduğunu varsayıp, bunlardan senin çalışma saatlerin olan 252yi çıkardığımızda çıkan sonucu da toplam güne böldüğümüzde sonuc 6 çıkıyor... günde 20 dakika tuvalet ve 30 dakika yemeğe gittiğini varsayarsak... çalıştığın yerde yığılarak uyusan "yani eve ya da kaldığın yere gitmen için vakit kaybı olmasın diye" günde 5 saatten az uyku ediyoz... geriye kalan zamanda hiç durmadan çalışıp 14 gün böyle bir tempoya ayak uydurduğun için seni tebrik ediyorum.... mükemmel bir insansın
not: bu kadar da gereksiz detayla uğraşam bi insanım gecenin 4 bucuğunda.... izleyecek dizi, film, forumda da online kimse kalmadı, yapacak daha başka iş yok![]()
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
Bir arkadaşımın arkadaşı alaskaya gitmişti geldiğinde yaklaşık 20000$ parayla dönmüştü ve gelince ilk işi araba almaktı.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks