Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: F1 vize görüşmesi 26 haziran 2012

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Dostlar bu arAda aklİma tskilan bir konu var gecen Sene benim wat oldukca sikintili gecti bilen arkdaslar vardir, vizem iptal oldu ve 2 haftaya yakin bir ozel ajan beni aradi en sonunda o sikintili surecten biktim ve ajana gidip teslim oldum sorgu sual derken seni sinir disi edecem dedi bende dedim zaten 2 Gun sonra donuyorum sinir disi etme falan dedim kabul etmisti ama turkiyeye varinca bana mailden ve telefondan bildireceksin dedi turkiyeye gittigimde mailde attim telefonda da konustum artik turkiyedeyim diye sonrasinda ileride amerikaya okumak icin tekrar gelecegimi soyledim bir sikinti cikarmi diye sordum hayir dedi sicilini temizledim bir sikinti olmaycagini soylemisti

simdi benim yarin vize gorusmem var ya orada sizde gecen seneki vize iptalim sistemde gozukecekmidir ?

arkadas nasil alattiysam ben bile anlamadim acikcasi tek tirstigim konu yarinki gorusmede bu. Gecen sene biz sahte is forumlariyla gidip pedicab yapan gencleriz oradaki 250 ye yakin turkten kimse bu olayi yasamadi hatta 4-5 yil oncesine kadar yasanmamis o senenin bedevisi ben sansa takildim sisteme ve beni anladilar neden cunku ss numarami alamadim sorunlar cikti diger arkdaslar aldigi icin bir sorun cikmadi ve en son donenlerden birisi ben oldugumdan sisteme takildim.
    gecen hafta bir arkdasim dil okulu icin vizeye girdi gecen sene o da pedicab yapmisti orada ama yasal olarak gitti yani pedicab is formiu ile ama vizedeki adam gecen sene ne is yaptigini sorunca bizmkisi pedicab deyince caaat red yedi.

Smdi acikcasi bu benim avantajim mi dez avantajim mi bilemedim gecen sene garson olarak calistigim gozkyordu ama pedicab yaptim simdi yarin vizede sorarsalar garsonluk yaptigimi soyleyecem ama velakin vize reddim sistemde gozukuyorsa yandik demektir. Ok simdi what about u guys ?

bu arada yazim hatalari icin kusura bakmayin ayak ustu ipad den yaziyorum eve gidince duzeltecegim.
    Konu HeredaS tarafından (26-06-2012 Saat 02:13 AM ) değiştirilmiştir.
    “Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)