arkadaşlar merhaba,
adım burçin erdem. acil yardıma ihtiyacım var. kendı okulumda 10 kısı ıle bırlıkte wat' a basvurmaya karar verdık ama herzaman oldugu gıbı sımdı 5 kısı kaldıkgorustugumuz cok ıyı bı sırket var fıyat bıle aldık ama eger 8 yada 1 kısı olursak. eylule kadar bızımle beraber kayıt olmak ısteyen arkadaslar arıyorum en azından kayıt olurken 8 kısı gorunelım de sonra herkes kendı yoluna gıdebılır. bu sıteye cok guvenıyorum o yuzden burdan bı duyuru yapıyım dedım . yalnız yarı yolda bırakmayacak arkadaslar arıyoruz
![]()

gorustugumuz cok ıyı bı sırket var fıyat bıle aldık ama eger 8 yada 1 kısı olursak. eylule kadar bızımle beraber kayıt olmak ısteyen arkadaslar arıyorum en azından kayıt olurken 8 kısı gorunelım de sonra herkes kendı yoluna gıdebılır. bu sıteye cok guvenıyorum o yuzden burdan bı duyuru yapıyım dedım . yalnız yarı yolda bırakmayacak arkadaslar arıyoruz
Alıntı

ikincisi de sakin cok kisiyiz cok iyi fiyat veriyor diye bir firmaya kaydolmayin oncelikle imzamdaki sirket secme yonergesini okuyun ardindan da dusundugunuz tum firmalarla ilgili yazilanlari dikkatlice okuyun..son olarak is seciminin firmadan daha onemli oldugunu size hatirlatirim.. erkn kaydoluyorken watin iyi islerini kapabilirsiniz.. bunlari da siteden bulabilirsiniz isleri detaylica arastirin.. kolay gelsin.

Bookmarks