Turk illaki yakalanir dostum illakiplaka konusunda bir fikrim yok ama. S hediyelik plaka muhabbetine acayip koptum akliniza bin yasayin
![]()
Bu arada arabanin marka model nedir fiyat nedir bir foto koyar misiniz arabanin?
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine
sen ne yapiyorsun kardesim yadmv merkezine gideceksin satis sozlesmenle beraber orada kaydettireceksin.. ordan alacaksin gecici plakayi..30 gunluktur evet 30 gunun sonunda o plakayi kullanamazsin..ustunde tarih icin yapistirma oluyor.. gecerlilik tarihi yaziyor..ayrica sigorta yaptirmak zorundasiniz siortasiz arac kullanmak suctur.. su an yakalansaniz tutuklanirsiniz.. ben ilk defan duyuyorum hediyelik esya dukkanindan plaka alindigini.. hemen sigorta yaptirin sigorta ofsisi bulup yaptirin ya da netten yaptirin.. sonra bu sigortayla ve satis sozlesmesiyle dmv ye gidin danisin gecici plaka olayini.. basiniza is almayin.. ya da direk dmv ye gidip nelerin gerektigini ogrenin..ortalikta da cok dolanmayin bu arabayla..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
sen bu sekilde polise yakalanirsan ne olacagini bilmiyorsun sanirim.. tutuklanirsin belli bir kefaret cezasi cikar ki bu 500 dolar civari birsey olur daha az olmaz.. ardindan da programin iptal edilir Turkiye ye donersin wat icin verdigin 3000 dolar arti 500 dolar cezayla donmus olursun sana maliyeti 3500 dolar olur 45 dolar taksi parasi vermemek icinaman dikkat sakin dolanmayin bu sekilde fazla..
Hahahahaaa muhabbetlerer bak ya olay budur isate adamalr yasiyor maceralarini![]()
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine
ne oldu vize gorusmeni yazacaktin..
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...
eyaletten eyalete degisiyor kurallar ama plakasiz kullanim dye birsey duymadim gecici plaka ya da normal plaka var zaten gecici plakalarin nedeni tum islemeler icin sure vermek.. size tolerans gostermis polis her polis boyle cikmaz.. bana gicigin teki catmisti hakli oldugum halde mahkemeye yollamisti beni..
kardesim siz baya sansliymissiniz benim karsi komusum ehliyetsiz araba kullanmaktan tutuklandi 1500 dolar cezyla cikti disarisigortasiz araba kullanmaktan mahkemeye yollananlar vardi bildigim yine gercekten cok sansliymissiniz..
Arkadaslar durumun ciddiyetinin bizde farkindayiz elbette.burasi cok kucuk bir yer ve ben 3haftada sadece 1 kere polis gor.yine tabi buna guvenip is yapmayiz.ama biz nerdeyse bi araba prasi taxi odedk.otobus sabah 8de var sadece.en olmadi otobusle gideriz sdece.bu arada hediyelik esya plakasi sadece ben amerikada boyle bise yaptim demek icin yani![]()
Peki.
demekki sponsora bildirilmemis bu durum.. amerika icinde hapis yattiginizda sponsorunuza bilgi veriliyor ve sponsorda aninda program iptaline gidiyor.. bunu cevrem 10 -15 kez gordum hep farkli farkli konularda kucuk seylerde gordum..oyle ciddi suclar filan degildi..
Yardimci ilan arkadaslara ozellikle orcnz arkadas cok tak ederm.Bugun itibaryle regular tag aldik.temp tag icin bu eyletin ehliyeti gerekliymis.zaten regulrda 40 dolr.umRim sorun yasamayiz.tekrar tskk.bu arada o eski plakayl 6 gun gezmek cok guzeldi :d
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks