arkada?lar 28 haz.. sabah 6.20 de alitalia ile new york'a uçan var m?? yolda arkada? laz?m yoksa patlar?m s?k?nt?dan![]()
arkada?lar 28 haz.. sabah 6.20 de alitalia ile new york'a uçan var m?? yolda arkada? laz?m yoksa patlar?m s?k?nt?dan![]()

valla ben izmir bursa aras? yolculuklarda bile patl?yorum s?k?nt?dan. 12 saat deyince geriyor beni![]()

ben var?m büyük ihtimal![]()

bende orday?m kuvvetle muhtemel) turkuaz polo t-shirt giyecem
)
tmam o zaman gidecek varm?? yine sevindim. ben de beyaz gömlek giyece?im keten yakama da karanfil takar?m![]()
valla benim 3 gidi?im de tek ba??ma oldu zerre s?k?lmad?m. sadece bir defa istedi?im insanla döndüm ( 12 y?ll?k çocukluk arkada??m ) oda çok guzel geçti ama tek ba??ma oldu?umda da hiç s?k?lmad?m. ilk gidi?im fransa aktarmal?yd? gayet guzel geçti, fransaya kadar yan?mda genç bir çift vard? muhabbet sohbet.. fransa jfk aras? yan?mda kim vard? nas?l geçti hat?rlam?yorum uyudum gayet guzel. 2. uçu?umda direk delta ile gittim. ist-jfk uçu?u yan?mda ilk defa giden bir k?z vard? ho? bi?eydi ama çok konu?uyordu. jfk da uçu?lar iptal oldu ve o geceyi alan da geçirecektim. k?z da yol iz bilmedi?i için yan?mdan ayr?lmad?. illa times'a gidelim diye tutturdu. bende para harcamak istemiyodum ama çok ?srar etti dedim gel hadi götüriyim seni. sabahta uça??na bindirdim gönderdim. 3. gidi?im de thy ile direk washington'du ve o da çok güzel geçti. yan?mda hat?rlam?yorum kim vard? ama hiç s?k?lmad?m. ?imdi böyle akl?ma gelince hat?rlay?nca o anlar bir tuhaf oldum depre?tim. yine gidesim var ama okul biticek in?allah bu yaz okulunda nap?cam ne edicem bi daha gidebilir miyim bilmiyorum![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks