arkadaslar olay su. clemeton parkta calismak icin geldik clementon new jersey e. clementon parktaki adamlar bize lifeguard ihtiyacimiz yok dediler. oylece kaldik. ustelik daha 3 tane arkadas daha gelecek. ama bizim burdaki menajerimiz bile bizim gelecegimiz bilimiyormus. kadin sasirdi. simdi ocean city de is bulmaya calisicam dedi ya da turkiyeye donun dedi. diger 3 arkadasiniza da soyleyin gelmesinler dedi. su an napalim bilmiyoruz. bir de bu adamlara yaptirim olmayacak mi? yani adamlar bizden binlerce doalr para aliyorlar ve ustune geliyoruz is yok diyorlar. buraya geldik guya kalacak yer ayarlamislar ama ise girmezseniz kalamazsiniz diyorlar. 2 gundur motelde kaliyoruz. ellerimizde bavul dolasip duruyoruz. lutfen fikir verin.
su saatten sonra zaten yaptigimiz sey o. sponsor kadin bize sundugu teklifte tabiiki de turkiyeye hemen donmeyecegimiz icin, ocean city MD ye geldik bugun. sabah 7 de ciktik yola ogleden sonra 4 gibi varabildik ancak. ve yoldayken kadini aramamiza ragmen bizi beklemeden kapatmis saat 4te. ustelik kapida 5te kapaniyor diyor. yarinda malum 4 temmuz yani resmi tatil. kadinla persembe gorusecegiz. biz de burada kapi kapi is aramaya basladik ama nafile. heryer artik cok gec diyor. sirket bizi gec gonderdi ds 2019 u basamadigi icin. ustelik onlarin yuzunden olan bi gecikmeye ragmen bizden fazladan para aldilar ucak bileti icin. tukiyedeki arkadaslara gelmeyin maili geldi dun. kadina bize is bulmak zorundasin, elimizde kontrat var dedik. kadin sizin kontratiniz clementon parktaydi ben size burda is bulmak zorunda degilim diyor. siz kendiniz bulabilirseniz bulun diyor.burdaki insanlar amerika dis isleri bakanligina(ya da o tarz bisey orjinal adini tam bilmiyorum) sikayet edin her turlu yardimci olurlar diyolar. ve burdaki turkler her yil kac tane ogrenci bu durumda buraya geliyor dedi az once. sikayet edecegimizi soyledim. mutlaka yapin artik buna birinin dur demesi lazim dedi. 300 kisilik yere 700 kisi gondermek ne demektir?
durumunuzda herhangi bir gelisme var mi? naptiniz arkadaslar?
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...
2 kisiydik arkadaslar. diger arkadasim otelde is buldu dun. kalacak yeri de buldu. ben halen is ariyorum. ama bulamadim. yine cikip aramaya devam edicam. umarim bulurum. cunku sikayet falan su an aciliyetim degil. oncelikle is ve kalacak yer bulmam lazim. tesekkurler ilgilendiginiz icin.
hadi Allah yardimcin olsun kardesim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks