Moody son DErece yanlis dusunuyorsun dediklerin dogrud egil gecen sene benim basima geldi vizem iptal oldu pesime ozel ajan dustu iki haftaya yakin o admdan kacak calistim ajan ice biriminden immigration di. En sonunda dayanamayip adama ben gittim sorguladi beni sinir disi ediyordu ama adama dedim bir hafta sonraya biletim var kendi ucagim ile gideyimdedim kabul etti yalniz beni trurkiyeye donuce ara ve orada oldugunu teyit ettir dedi donunce de aradim oldukca sikintili zamanlar gecirdim. Sonrasinda gecen hafta tekrar vizeye basvurdum ve sistemde vizemm iptal oldugu ortsya cikti cetrefili bir yarim saat vize gorusmesinde kaldim kadina ne hikayeler doktum vizeye gireeli bir haft oldu hala vizem gelmedi benden sonrw giren arkdaslarin bile vizesi geldi cuma gunu referans verdigim hocalarimi aramislar okuldan bu ogrenci varmidir iyimidir cinsinden ysni o derece arastiriyorlar bu aksam uzeride pasaportumun karkgoya verildigi mesaji geldi bakalm yarin vizemin basilip basilmasigini gorecez yani durum anlattigin gibi toz pembe olmuyor her zaman.
sana geelcek olursak dostumsponsorun isi birakmani kabul eder saglik sorunun yuzunden oldugu icin ve sponsorun sana bir sure verecek o sure icerisinde abinin buldugu isi sponsoruna bildirmen gerekiyor burada calsiiyorum diye sonra isine de guzelce devam edersin iste. Eger sponsorun kabul etmdi gibi bir cevap gelirse sponsoru sen ara her turlu ikna edersin.kolay gelsin simdiden.

Alıntı
Bookmarks