Merhaba arkada?lar carolina eyaletinde otelde housekeeper yap?yorum,buraya geldi?imde sorunlar vard? ve i?imle ilgili bikaç s?k?nt? vard?.daha sonra firma beni DS'de yazandan farkl? bi bölgeye ba?ka bir otele gönderdi.iyi bir patronumuz var,bize yard?mc? olmaya çal???yo,fakat fazladan çal??an? oldu?u için bize haftada iki gün off ve günde en fazla 5.30 çal??ma saati veriyo. Sponsoruma mail at?p ds de yazan yerde de?il farkl? bir yerde çal??t???m? ve burda da az saat ald???m?z? yazm??t?m.bütün sorun böyle ba?lad?.firma beni alalecele aray?p ne mail att???m?,neden bunu yazd???m? sorgulamaya ba?lad?.sonra bana haftada 40 saat çal??t???n?z? söyleyin dedi.bende kabul etmedim,zaten az al?yorum neden bir de çok rahatm???m gibi göstereyim diye. bunun üzerine firma bana aynen ?unu söyledi " sponsor bi ma?duriyet ya?anmas?n? istemedi?i için tela?lanm??, ve vizesini iptal edelim ozaman , demi?!!!!!! böyle bir?ey olabilir mi,çok acil yard?m?n?za ve bilginize ihtiyac?m var arkada?lar, bu mudur yani, ben buraya gelip ma?dur olsam , bunu sponsora iletsem bulunacak tek çözüm benim vizemin iptal edilmesi midir yani bu mudur yani ??

Alıntı

Bookmarks