Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Arkada?lar acil yard?m?n?za ihtiyac?m var

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart Arkada?lar acil yard?m?n?za ihtiyac?m var

Merhaba arkada?lar carolina eyaletinde otelde housekeeper yap?yorum,buraya geldi?imde sorunlar vard? ve i?imle ilgili bikaç s?k?nt? vard?.daha sonra firma beni DS'de yazandan farkl? bi bölgeye ba?ka bir otele gönderdi.iyi bir patronumuz var,bize yard?mc? olmaya çal???yo,fakat fazladan çal??an? oldu?u için bize haftada iki gün off ve günde en fazla 5.30 çal??ma saati veriyo. Sponsoruma mail at?p ds de yazan yerde de?il farkl? bir yerde çal??t???m? ve burda da az saat ald???m?z? yazm??t?m.bütün sorun böyle ba?lad?.firma beni alalecele aray?p ne mail att???m?,neden bunu yazd???m? sorgulamaya ba?lad?.sonra bana haftada 40 saat çal??t???n?z? söyleyin dedi.bende kabul etmedim,zaten az al?yorum neden bir de çok rahatm???m gibi göstereyim diye. bunun üzerine firma bana aynen ?unu söyledi " sponsor bi ma?duriyet ya?anmas?n? istemedi?i için tela?lanm??, ve vizesini iptal edelim ozaman , demi?!!!!!! böyle bir?ey olabilir mi,çok acil yard?m?n?za ve bilginize ihtiyac?m var arkada?lar, bu mudur yani, ben buraya gelip ma?dur olsam , bunu sponsora iletsem bulunacak tek çözüm benim vizemin iptal edilmesi midir yani bu mudur yani ??

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

senin vizeni falan iptal edemezler. sen sponsorunla ileti?imde ol türkiyedeki ?irketlerin ne kar??t?rd??? belli de?il güven olmaz onlara

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

sponsora mail atmak için yüz kere dü?ünüyorum ?uan, çünkü gerçekten az çal???yoruz az kazan?yoruz, böyle bir?ey olabilir mi gerçekten akl?m alm?yo, suç i?lemedim bir?ey yapmad?m vize iptali nedir yani

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

göz korkutman?nda bukadar? yokj art?k daha neler..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

sponsora korkumdan sorunlar? yazam?yorum hergün mail at?yolar hala cevap veremedim, vergileri dü?ünce saati 6.50 ye çal???yoruz, kimseyle do?ru dürüst konu?amad???m?z için ingilizce ilerlemesi falan da hikaye. bide bulundu?umuz ?ehir garip biyer öyle mrytle beach gbii insan falan kaynam?yo, insan bile zor görüyoruz birde günde maksimum 5 saat çal???yoruz üstelik patronumuz günde yar?m saat ara vereceksiniz diye bask? yapmaya ba?lad?. ne yapmal?y?m ben bana bi yol gösterin lütfen sponsora yazmal? m?y?m bunlar?, sonuçta en az 30 saat çal??ma garantisiyle geldik buraya. durduk yere vizemin iptal olup suçlu biri gibi s?n?r d??? edilmek falan da istemiyorum ben

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

sana vize veren amerikad?r o vizeyi iptal edecek olan da... sponsora da mail at boyle boyle ayar? çekin bunlara de her turlu çirkefli?i de yapt?klar?n? soyle ancak i? verenin ile aran?z aç?lm?? iflah olmaz art?k bence. i? de?i?tir derim ben sponsora i? de?i?tirmek için de mail atabilirisin

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ya zaten benim as?l i?yerim buras? de?idli, beni istemeye istemeye kabul etti adam, buraya getirdiler patron gelince konu?un dediler gittiler, adam?n gelece?imden haberi bile yoktu, benim yan?mda arad? konu?tu firmayla, yüz ifadesi pek de memnun görünmüyodu zaten. asl?nda gerçekten çok iyi biri yard?m etmeye çal???yo,geçenlerde çal???rken ba?ka bi çal??an?n k?z? çantamdan cüzdan?m? çalmaya kalk??t? kar??t? ortal?k çok yard?m da etti.adam?n sorunu ?u zaten zoraki kabul ettim bari az çal???n demeye getiriyo, ba?ka i? konusu da ayr? muamma zaten gitsem mi dursam m? bide sponsor bide firman?n bask?s? darald?m iyice burda

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

gerçekten çok ciddi ve güncel bi bilgiye ihtiyac?m var, firma bana vize olay?n? söyledi?inde " ne alakas? var benim vizemle,hiçbir?ey yapamazlar" dedim, o da bana geçen y?l ki olaylardan sonra sponsorlar?n risk almak istemedi?ini zor durumda kalmak yerine vize iptaline gitti?ini söyledi, arkada?lar biriniz kendi sponsorunuza sorsan?z en az?ndan, att???m her mail olay olarak bana geri dönüyo ?uan , bu arada sponsorum CENET

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Turkiyedeki firma hic bir sekilde vizeni iptal edemez yetkisi yok. Haa yalan yanlis bisey derse sponsora yine sponsor sana soracaktir.turkiyedeki sirket abd deki sponsorla sorun yasamamak icin seni oyle tehdit ediyor. Sponsora guzel bir sekilde anlat durumunu sana taahhut edilenle senin durumunun farkli oldugunu. Artik ABD hukumetide bu is uzerine duruyor hakkini ara.

senin vizeni sponsorun iptal edebilir oda calistigin yerde sorun cikarttiysan, isverrenin senden sikayetci ise, gibi degisik olaylara girip isverenin sponsoru ararsa oyle birsey soz konusu olabilir.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı beysin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turkiyedeki firma hic bir sekilde vizeni iptal edemez yetkisi yok. Haa yalan yanlis bisey derse sponsora yine sponsor sana soracaktir.turkiyedeki sirket abd deki sponsorla sorun yasamamak icin seni oyle tehdit ediyor. Sponsora guzel bir sekilde anlat durumunu sana taahhut edilenle senin durumunun farkli oldugunu. Artik ABD hukumetide bu is uzerine duruyor hakkini ara.

senin vizeni sponsorun iptal edebilir oda calistigin yerde sorun cikarttiysan, isverrenin senden sikayetci ise, gibi degisik olaylara girip isverenin sponsoru ararsa oyle birsey soz konusu olabilir.
    evet sponsor bana dün tekrar mail att?, job offer yollam??, ozaman ben bütün her?eyi aç?k aç?k tek tek anlatay?m, i?te ozaman da sponsor firmay? aray?p art?k ne diyorsa firma dönüp bana soru sorup duruyo bide o a?amas? var, bide durduk yere göz göre göre ma?dur edilmek istemiyorum

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

?stanbuldaki firmaya ne bak?yosun sen onlar h?c b?sey yapamaz. önemli olan sen?n i? veren?nle aran?n ?y? olmas? onun senden ??kayetç? olmamas?. sponsoruna f?rman?n yapt?klar?n? da sen? teht?d ett?kler?n? de soyle..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

öncelikle i?veren'in ne sebep sunacak ki vizeni iptal etmek için. sen sponsora hiç yalans?z anlat ne sorun ya??yorsan. sana ne vadedilmi?se offer'da ve ne veriliyorsa.

buna da en k?sa sürede bir çözüm olarak ya ?u anki çal??ma ko?ullar?n?n iyile?tirilmesi ya da yeni bir i? bulmalar?n? söylemelisin. tr'deki dan??manlar? hiç araya katma bo? yere. art?k oradas?n ve tek muhattab?n i?veren ve oradaki sponsordur.
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

istanbuldaki sirketle birdaha hic irtibat kurma. direk olarak sponsorla konus amerikadaki onlara verilen sozleri ve seni baska yere getirdiklerini az calistirdiklarini anlat baska is istedigini soyle ya da saatlerinin artmasini..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

?uan bulundu?um ?ehir little river ?ehri,south carolinaday?m,gelmi? olan arkada? varsa burda ula??m?n yaln?zca arabayla oldu?unu ve arabas?zsan gerçekten kötü bi durumda oldu?unu bilir,ev sahibimiz az bi kira al?yo bizden, üstelik birde araba verdi bize, oyüzden asl?nda biraz ?ansl?y?z, i?verene gelince aram kötü de?il asl?nda en az?ndan ?imdilik, ba?ka biyere yollan?rsam gidip gelemicem i?te o s?k?nt?,burdakiler burdaki i?yerine gitmek zorunda kalacaklar ben uzak biyerde olursam gidemem vize olay? da aynen ?öyle oldu güzel güzel konu?urken "hani e?er ma?dursa vizesini iptal edelim" dediler yazma sponsora sen böyle dediler, sposnor saatlerimi yükseltmeye çal???rken ya evsiz ya i?siz kal?cam öyle berbat bi haldeyim yani

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)