Merhaba arkada?lar 1 ayd?r Pensacola day?m ve a?ustos sonuna kadar burda olaca??m.. Pensacola ya da yak?n ?ehirlerde ya?ayan arkada?lar irtibat kurarsa sevinirim..
Merhaba arkada?lar 1 ayd?r Pensacola day?m ve a?ustos sonuna kadar burda olaca??m.. Pensacola ya da yak?n ?ehirlerde ya?ayan arkada?lar irtibat kurarsa sevinirim..
bir arap arkada?la beraber kal?yorum kendisi gezmeyi sevmiyor.. haftasonlar? kiral?k arabamla di?er ?ehirlere gitmek isteyen arkada?lar bana ula?abilir..
bizde 2türk arkada? pensacoladay?z.. haberle?elim sana özelden telefon numaram? at?yorum ara beni..
gulf shorestay?z burda 5 türküz daha da varm?? ama tan??amad?k haberle?elim çok iyi olur![]()
bizde pensacoladay?z 2 türk wendys te çal?s?oz..irtibata gecelim marcus pointte oturuoz siz nerede kal?onuz
biz 5imizde oyster house da çal???yoruz
cumartesi aksam basliyo is saatimiz ancak 12 ile 3 arasi orada olabiliriz bizim telefonumuz yok biyer solersen 12 gibi orada oluruz
olur farketmez yer ve saat yazarsan bizim için daha rahat olurrcumartesi bize 12-3 aras? uygun
hay?rl? cumalar cumartesi günü pensacola beach'de herkesin görebilecegi bir dönme dolap var cumartesi saat 11 de orada bulusal?m m?? arabas? olmayan 3 kisiyi istedikleri yerden alabilirim.ancak 4 te i?im basl?yor 3-3.30 gibi geri dönmem gerekiyor.isteyenler özelden mail adresi telefon numaras? atabilirler.benim telefon numaram yok ancak voipten sizi arayabilirim..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks