Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: yardýmcý olun lütfen...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart yardýmcý olun lütfen...

merhabalar....ben wat la amerikaya gitmek istiyorum ama kapalý bi bayaným.bu sorun olur mu .bide namaz konusunda nasýl davranýrlar.þimdi oraya gidip ortada kalmak istemiyorum.cevaplarýnýzý bekliyorum

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    18

Ben hic bir sorun olcagini dusunmuyorum. Tabi calistigin sirkete gore degisir ama orda insanlara yasayis sekillerine saygililar kimse sorgulayamaz. Insanlarin dinini sormak bile rude yani. Namaz konusunda konusursun caliscagin yerle dersin ben break kullanmiyacaam namazlarimi kilcam dersin hic bi problem olmaz.

Ben otelde calisirken namaz kilmak istedigini soyleyen biri icin kocaman Balo salonunu actigimi bilirim.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Alýntý sibel tunç kol Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    merhabalar....ben wat la amerikaya gitmek istiyorum ama kapalý bi bayaným.bu sorun olur mu .bide namaz konusunda nasýl davranýrlar.þimdi oraya gidip ortada kalmak istemiyorum.cevaplarýnýzý bekliyorum
    Merhaba,

hiçbir problem olmaz. çalýþtýðým park'ta ürdünlü bir kýz vardý. kapalý ve lifeguard olacaktý. özel kapalý mayo almýþtý. Ama sonradan human resource daha rahat edebileceði bir pozisyon önerdi human resource'de ingilizcesi de gayet iyiydi. ve o da çok rahat bir þekilde her yerde kapalý olarak çalýþýyordu. yani bir problem olmaz amerikalýlardan yana. namaz konusunda da evet ezan sesi duyamazsýn ama her yerin ezan saatlerini internetten çok rahat bulabilirsin. sana da farklý davranmazlar, herkese nasýlsa sana da öyle. orada pek öyle ayrým olmuyor.
    2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý kayhan86 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba,

hiçbir problem olmaz. çalýþtýðým park'ta ürdünlü bir kýz vardý. kapalý ve lifeguard olacaktý. özel kapalý mayo almýþtý. Ama sonradan human resource daha rahat edebileceði bir pozisyon önerdi human resource'de ingilizcesi de gayet iyiydi. ve o da çok rahat bir þekilde her yerde kapalý olarak çalýþýyordu. yani bir problem olmaz amerikalýlardan yana. namaz konusunda da evet ezan sesi duyamazsýn ama her yerin ezan saatlerini internetten çok rahat bulabilirsin. sana da farklý davranmazlar, herkese nasýlsa sana da öyle. orada pek öyle ayrým olmuyor.
    vay be ben sýkýntý olacaðýný düþünmüþtüm heleki eðlence parklarýnda. iþ verene göre deðiþir ama genede gitmeden önce anlat mutlaka derdini. ben san diegoda 1 tane bile kapalý bayana denk gelmemiþtim ondan dolayý garip karþýladýklarýný düþünüyordum

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

hmmm çok sevindim yaa bende wat hayallerim suya düþtü diye üzülüyodum ) hangi iþ benim için uygun olur peki

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Alýntý oguzerdem1 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    vay be ben sýkýntý olacaðýný düþünmüþtüm heleki eðlence parklarýnda. iþ verene göre deðiþir ama genede gitmeden önce anlat mutlaka derdini. ben san diegoda 1 tane bile kapalý bayana denk gelmemiþtim ondan dolayý garip karþýladýklarýný düþünüyordum
    orada hiçbir inancý ve görünüþü garip karþýlamazlar. insana insan olduðu için saygý var. neye taptýðý veya ne giydiðine göre deðil.

hmmm çok sevindim yaa bende wat hayallerim suya düþtü diye üzülüyodum ) hangi iþ benim için uygun olur peki
    Sibel,

canýnýn istediðin her iþ uygun aslýnda, düþün artýk lifeguard bile olmak istesen ona göre kapalý mayo ile falan olabiliyorsun.
    2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

hmm anladým çok teþekkür ederim ))

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

restourant iþlerine bakabilirsin housekeeperlýk da düþünebilirsin çok alternatif var
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

onlar bizden daha anlayýþlý ve saygýlý bnde duymustum bole seyler oruc ýle alakalý falan

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)