merhabalar....ben wat la amerikaya gitmek istiyorum ama kapalý bi bayaným.bu sorun olur mu .bide namaz konusunda nasýl davranýrlar.þimdi oraya gidip ortada kalmak istemiyorum.cevaplarýnýzý bekliyorum![]()
merhabalar....ben wat la amerikaya gitmek istiyorum ama kapalý bi bayaným.bu sorun olur mu .bide namaz konusunda nasýl davranýrlar.þimdi oraya gidip ortada kalmak istemiyorum.cevaplarýnýzý bekliyorum![]()
Ben hic bir sorun olcagini dusunmuyorum. Tabi calistigin sirkete gore degisir ama orda insanlara yasayis sekillerine saygililar kimse sorgulayamaz. Insanlarin dinini sormak bile rude yani. Namaz konusunda konusursun caliscagin yerle dersin ben break kullanmiyacaam namazlarimi kilcam dersin hic bi problem olmaz.
Ben otelde calisirken namaz kilmak istedigini soyleyen biri icin kocaman Balo salonunu actigimi bilirim.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Merhaba,
hiçbir problem olmaz. çalýþtýðým park'ta ürdünlü bir kýz vardý. kapalý ve lifeguard olacaktý. özel kapalý mayo almýþtý. Ama sonradan human resource daha rahat edebileceði bir pozisyon önerdi human resource'de ingilizcesi de gayet iyiydi. ve o da çok rahat bir þekilde her yerde kapalý olarak çalýþýyordu. yani bir problem olmaz amerikalýlardan yana. namaz konusunda da evet ezan sesi duyamazsýn ama her yerin ezan saatlerini internetten çok rahat bulabilirsin. sana da farklý davranmazlar, herkese nasýlsa sana da öyle. orada pek öyle ayrým olmuyor.
2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
hmmm çok sevindim yaa bende wat hayallerim suya düþtü diye üzülüyodum) hangi iþ benim için uygun olur peki
orada hiçbir inancý ve görünüþü garip karþýlamazlar. insana insan olduðu için saygý var. neye taptýðý veya ne giydiðine göre deðil.
Sibel,
canýnýn istediðin her iþ uygun aslýnda, düþün artýk lifeguard bile olmak istesen ona göre kapalý mayo ile falan olabiliyorsun.
2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
hmm anladým çok teþekkür ederim))
onlar bizden daha anlayýþlý ve saygýlý bnde duymustum bole seyler oruc ýle alakalý falan
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks