Work and Travel
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 24 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Haksız Yere Şikayet edenlerden Şikayetçiyim

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Angry Haksýz Yere Þikayet edenlerden Þikayetçiyim

Arkadaþlar konu tamamen gereksiz aslýnda. Sadece duydugum bir kaç yanlýþ düþüncenin patlamasý oldu paylaþmak istedim.

öncelikle belirtmekte fayda görüyorum ki. Work And travel programý benim babamýn oðlunun yaptýðý bir program deðil siz gidince benim cebime para da girmiyor. Danýþmanlýkta yapmýyorum hiç alakam yok Bilgisayar Mühendisiyim. Burda ve baþka platformlarda da elimden geldiðince tecrübesiz arkadaþlara yardým etmeye çalýþýyorum.

Bazý þeyleri eleþtirmeden önce biraz düþünmek lazým.
    Peki nedir bu düþünmeniz gerekenler ?

2012 yýlý için konuþmak gerekirse Work And Travel programý 5-6 Bin TL civarýnda Amerikaya gitmenizi ve oyle ada böyle 4 ay boyunca Amerikada kalmanýzý saðlayan. amerikan kültürüyle iç içe olmanýzý saðlayan bir program. Baþka bir deyiþle Amerika'da yada herhangý býr ulkede bu fiyata bu kadar sure kalmanýz ýmkansýz. Hadi bunlarý rakamlara dökelim.

Dil Okulu
    Ýngiltere için konuþmak gerekirse 3 aylýk bir dil okulu masrafý okul ücreti ve konaklama ücreti 15 Bin TL civarýndadýr. Bunun fazlasý olur azý olmaz emin ol. BAÞLANGIÇ FIYATI 15 BIN TL (bu fýyat 2011 Kasým ayýnda býr fýrmadan alýnmýstýr.)

Yüksek Lisans.
    Yüksek lisans yapýp bir de orda çalýþmak isteyenler için Ýngiltere opsiyon olmaktan çýkmakta zaten. Cünkü ingiltere okulunuz bittiði an kalmanýza izin vermýyor. Amerýka için konusmak gerekirse 10.000$ cývarýnda üniversiteler mevcut ama benm bildiðim STATE üniversiteleri dýþýnda baþka üniversiteelerin diplomalarý kabul olmamakta. yanlýþým varsa düzeltin. Ama tabiki yappabilenler için yüksek lisans çok müthiþ bir fýrsat ama bunu yapamayan gücü yetmeyen çok insan var.

Sonuç : bu fiyata bu program çok cazip ve büyük bir fýrsat. sanýrým burda hem fikiriz.

Gelelim þikayet edenlere. O kadar yazý okuyoruz. biz de bu yollardan geçtik ve çoðu kiþi þikayet edenlerin çok ta iyi araþtýrmadýðýný tecrübeli arkadaþlar rahatlýkla anlayabilir ama yüzüne vurmaz zaten olan olmuþ mantýðý ile yardým etmeye, zorluklarýn ýyý tarafýný görmesýný saðlamaya yada alternatifler önermeye çalýþýrýz.
    Benim bu isyanýmýn sebebi de az önce birinin bana demiþ olduðu ya sen ne anlarsýn ki "G**" burda ben zor durumdayým cümlesidir. Öncelikle demek isterdim ki o zaman ne anlatýyon derdini de çare arýyosun!! ama demedim.

Evet çok þirket var öðrenciyi madur eden. Çok ÞEREFLÝ (!) danýþmanlar mevcut firmalarda. Ama bu forumda mutlaka herkes denk gelmiþtir FÝRMA SEÇÝMÝ ÇOK ÖNEMLÝ diye her yerde bangýr bangýr baðýrmaktayýz. Bu kadar adam aptal deðil bunu boþuna demiyoruz.
    Firmalarda tabiki suç ama kendinize önce dönüp bi bakmanýz lazým. 1 sene araþtýrmýþ olabilirsin 2 sene araþtýrmýþ olabilirsin önemli olan bu araþtýrmanýn NÝTELÝÐÝNÝN ne kadar olduðu...herseyin yanýnda bu iþ bir yandan da ÞANS iþi. herþeyi çok iyi yapmýþ olabilirsin ama þansýn yaver gitmemiþ olabilir. Buna da yapýcak biþey yok.

Bu programa baþlamayý göze almýþ arkadaþlarýn zaten bu þans faktörünü araþtýrýp öðrenmesi gerekir. onun dýþýnda bu programdan dilini yani GRAMER bilgisini geliþtirmeyi düþünenleri de hayretle karþýlýyorum. hangi arkadaþýnýz yada müþteriniz size gramer konusunda yardýmcý olucak. bir kaç cümlede hataný düzeltmekten öteye gitmez bu yardým. Bu programa elementary seviyyesinde bir dil ile gitmenin giden kiþi açýsýndan büyük sýkýntý ve iþkencedir bence. oraya çalýþmaya gidiyorsun çalýþmak içinde insanlarla anlaþman gerekli.
    Ýnglizceni çok iyi geliþtiriceksin laflarý da danýþmanlarýn tuzaðýna düþen insanlarýn beklediði birþey. Bu program eðer sen aktif olursan, giriþken olursan konuþma cesaretýný çok ta iyi arttýrabileceðin bir program.
    Bazý kiþilerde ortam kuramamakan, sadece müþteriyle iletiþim kurmaktan þikayetçi. Amerika'ya gidipte ortam kuramamak hakaten zor ya harbi bak. Türk varsa Türkle kur arana yabancý kat yap biþiyler yeterki. Oraya geldim Türkle mi ortam yapýcam deme abi valla benden çok kimsenin çevresinde türk olamazdý yaa. sorun abi San Diego da pedicab yapan adamlara kaç Türk var hepsi nerde kalmakta. Þunu da kafandan at Türkiye'de deðilsin artýk burda herhangi bir kýzýn yanýna gece klubunde gýdersen olay çýkabilir ama orda yok öyle biþey.en fazla alacagýn tepki THANK YOU BUT I DONT WANT... House party kovala.. house party yok mu git herhangi bir gece klbune orda az etrafýna bak çýk meydana dans et dger dans eden kýzlarýn yanýna gýt onlarla beraber dans etmeye basla ... ya bunlar hakaten normal ve yapýlabýlecek seyler. þahit olduðum ve yaptýðýmýz þeyler. Ortam yok diye þikayet eden arkadaþlar az giriþken olun biþeyler yapýn orda hayat evden iþe , iþten eve gitmekle geçmez. her tanýþtýðýnla ortam kurucaksýn diye birþey yok 20 kiþiyle tanýþýrsýn da olmaz 21. adam arkadaþýn olur. bunun illa kýz olmasýna da gerek yok.
    Herþeyden önce ne olursa olsun güler yüzlü ve neþeli olmanýz ve enerjinizi karþýnýzdakine yansýtmanýz lazým.

Þunu da aklýnýzdan çýkarmayýn arkadaþlar biz burda ve baþka platformlarda sizin moralinizin bozuk olduðunu bilerekten mümkün olduðunca ýlýmlý ve olaya farklý açýdan bakmanýzý saðlamaya, programýn tam amacýný anlamanýzý saðlamaya ve danýsmanlarýn yarattýðý yüksek beklentinizi olmasý gereken seviyeye çekmeye çalýþýyorz yada sorunlarýnýza çözümler bulmaya çalýþan arkadaþlarýmýz oluyor. iþ ise iþ konaklama ise konaklama ama bize sen anlamazsýn beným cektiðim sýkýntýlarý cekmýyorsun dýyemezsiniz. sen demekki zamanýnda beným yada baskasý kadar ýyý arastýrmamýssýn benim yada baþkasý kadar emek harcayýp gözlerin aðrýyana kadar ýnternetý kurcalamamýssýn yada ayak tabanlarýn patlayana kadar dolaþmamýssýn firmalarý. 3 tane firma gezdim 5 tane firma gezdimle gelmeyýn bana. 10 tane geziceksin 15 tane geziceksin 20 tane geziceksin. sonra zaten e ýssýz kalýrsýn ne konaklamasýz kalýrsýn. geriye bir tek iþ verenle anlasýp anlasamaman kalýr o da artýk senin becerin ve þansýn...
    Amerikan emperyalizmi kahrolsun, oraya ucuz iþ gücü için alýyorlar bizi, bizi süründürüyorlar 3. sýnýf insan muamelesi görüyoruz gibi laflar edenleri de anlamýyorum. Zorla kolundan tutupta mý götürdüler arkadaþým seni. Gitmeden önce bilmiyor muydun ? E adam niye araþtýrmadýn ? niye gitmeden önce var mý oyle biþey diye sormadýn ?
    3. sýnýf insan falan deðilsin. bi kere onu kafandan at ya. sen ne kadar alýyorsan cogu amerýkalýda senýnle ayný ýsý yaptýgý zaman o da ayný parayý alýyor. hatta 3. senesý olup ta amerýkalýdan fazla maaþ alan watçýlarda mevcut. forumda bile var bunlardan. sen neyden bahsediyorsun.
    ayrýmcýlýk mý ? yok mu arkadasým senýn ülkende de ayrýmcýlýk ýrkçýlýk yapan bir insan ? sen iþ yerinde 2 - 3 adamýn sana yaptýðýný niye tüm ülkeye maal ediyorsun. bu süþünceye de mi karþý çýkýyorsun gene ülkemizden örnek veriyim. ukraynalý bir bayan WATçý ile tanýþtýðýnda Sizin ülkenizde ukraynalý kýzlarý satýyormussunuz doðru mu? sorusuyla kaçýnýz karþýlaþmadý ? onlara göre de hepimiz hatun pazarlýyoruz. o yüzden ilk tanýþtýklarýnda uzak dururlar hep.
    Bu mantýkla WAT yapýcaksanýz yapmayýn abi ya.

Sonuç : Bu programa gelmeden önce bu programýn amacýný ve size katacaklarýný iyi anlayýn. gereksiz beklentilerle, danýþmanlarýn doldurma sözleriyle bu programa baþlarsanýz 3 ayýnýz zehir olur. Ada gibi araþtýrýr azcýk ta þansýnýz yaver giderse unutamayacaðýnýz bir 3 ay yaþarsýnýz. Sen kendi payýna düþeni yap önce bi gerisine bakarsýn!!!!

oh be!!! :

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Kimse gormemis ama guzel yazi olmus.

Iyi paylasim!
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý break Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Kimse gormemis ama guzel yazi olmus.

Iyi paylasim!
    Teþekkür ettim isyanýmýn bir yansýmasýydý umarým bir kaç kiþinin düþüncesi deðiþir.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

sen yine cok ilimli kelimelerle yazmissin icimdekileri yazsam bu kadar yumusak bir yazi yazmazdim ben 5 .sezondur wat i yakindan takip ediorum bu seneki watcilar kadar sikayetci bir grubu ilk defa goruyorum.. bu seneden cok daha kotu seneler yasadik gectigimiz 2 senede.. surekli isinden bahanesiz kovulanlar isleri sahte olanlar cikiyordu.. onlarca kisi cikiyordu bu sekilde forumda ama bu senekiler kadar sikayet etmemislerdi.. wat ilginc bir yere gidiyor bence bir onlem alinmali..

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Tebrikler, aynen oturmus cuk diye .... eline ve beynine saglik....

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Yazdýklarýnýn altýna imzamý atarým. Güzel olmuþ eline saðlýk.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    sen yine cok ilimli kelimelerle yazmissin icimdekileri yazsam bu kadar yumusak bir yazi yazmazdim ben 5 .sezondur wat i yakindan takip ediorum bu seneki watcilar kadar sikayetci bir grubu ilk defa goruyorum.. bu seneden cok daha kotu seneler yasadik gectigimiz 2 senede.. surekli isinden bahanesiz kovulanlar isleri sahte olanlar cikiyordu.. onlarca kisi cikiyordu bu sekilde forumda ama bu senekiler kadar sikayet etmemislerdi.. wat ilginc bir yere gidiyor bence bir onlem alinmali..
    önlem olarak yapýlacak tek þey herkesi deðil sadece uygun olanlarý wat a göndermek ama onu kimse yapmaz tabi ki adamlar ticaret yapýyor herþeyi anlatmýyorlar biliyolarki anlatsalar müþteri kaybedicekler. toplum olarakta üþengeç bir millet olduðumuz için araþtýrmýyoruz arkadaþ. sonra benim baþýma niye bunlar geliyor.

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    18

Standart Ahh...Nerde O Eski Watcilar...

Ahhh...Ahhh... nerde o eski watcilar zamane gencleri

Eline saglik arkadasim guzel yazi olmus. Nalinada mihinada vurmussun Ben hala suna inaniyorum Amerikayi filimlerde gordugu gibi hayal eden, herseyin eglence, para nasil olsa biryerden geliyor tarzinda dusunen wat a katilmak isteyen arkadaslar hala mevcuttur.Ne watcilarla karsilastim...Programin kiymetini bilen, degerlendiren icin kacirilmamasi gereken firsat. Yok lay lay lom yapmak icin gitmek isteyen varsa gitsinler alanyada antalya taraflarin da daha rahat o kadar para harcamadan istediklerini elde ederler. Helede turizmciler kesinlikle gitmeli diye dusunuyorum. Ogrendiklerimin ve su andaki ise alinma sebebim ABD de calismam dolayisiyla...
    Konu beysin tarafýndan (12-07-2012 Saat 06:28 PM ) deðiþtirilmiþtir.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

çok güzel yazmýþýn aynen bende altýna imzamý atarým
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

biri bunlarý söylemeliydi
    Fýrsat bulduðunda çýlgýnlýk yapmayan, bilge olamaz.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bu yazýlarýn altýna bir imza da benden. düþündüklerimi daha iyi ifade edemezdin, çok güzel olmuþ.

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    34

Guzel olmus.Yil icinde o kadar cok yardimci olmaya calistik acilacak basliklar belli dedik (sirket niteliksiz cikti,acil yardim..) ama anlatamadik.Tabi anlatamadik diye simdi yardimci olmayacak degilizde arastira arastira bu kadar bilgilenmeden gidenleri gorunce bende sasiriyorum.Umarim seneye boyle olmaz.Hala ucakta dagitilan formun ne oldugunu bilmeyenler var.SSN basvurusu icin hangi belge lazim bilmeyenler var.Yumurta agzina gelince boyle seyler onem kazandigi icin sene icinde yapilan uyarilari kimse iplemedi.Sonuc husran.Insallah seneye gidecek olanlar bunlari dikkate alir..

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

amma icine atmis millet ha hemen altina imzalar konmaya baslandi

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

:
    amma icine atmis millet ha hemen altina imzalar konmaya baslandi
    ben. 1 senede bu kadar dolduysam sizleri tahmin edemiyorum

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Alýntý oguzerdem1 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    :

ben. 1 senede bu kadar dolduysam sizleri tahmin edemiyorum
    sen takýl bi kaç yýl daha buraya.

o zaman bak nasýl doluyorsun

edit : ama ben çok problem etmiyorum bunlarý kendime
    2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    34

Aslinda bu konuya hemfikir yorum yazanlarin asil dusunceleri "o kadar yardim etmeye calistik bi ise yaramamis" seklinde oldugundan direk iclerini dokmelerine sebep oldu.Yani benim dusuncem bu.Bu siteden faydalanan cok az sayida kisi var.Digerleri girgir yapmaya girmis,sadece yorum yapmislar populer konulara hepsi o.Arsivi okuyan kac kisi var merak ediyorum.A dan Z ye bu forumdaki konulari okusalar kimin ne is yaptigini kimin ne zorluk cektigini kimin nasil cozum buldugunu bilirlerdi ama hangi sirket hangi sponsor derken bos bos zaman gecirdiler.Hangi sirket hangi sponsor yeri hangi dusunceyle gitmeliyim diye arastirmis olsalardi bugun bu kadar sýklýkta yardim icerikli mesaj yazilmazdi.Biz yine yardim ederiz elimizden geldigince ama magdur olduktan sonra yardim etmek baska magdur olmadan yardim etmek baska..

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Alýntý Ugur Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Aslinda bu konuya hemfikir yorum yazanlarin asil dusunceleri "o kadar yardim etmeye calistik bi ise yaramamis" seklinde oldugundan direk iclerini dokmelerine sebep oldu.Yani benim dusuncem bu.Bu siteden faydalanan cok az sayida kisi var.Digerleri girgir yapmaya girmis,sadece yorum yapmislar populer konulara hepsi o.Arsivi okuyan kac kisi var merak ediyorum.A dan Z ye bu forumdaki konulari okusalar kimin ne is yaptigini kimin ne zorluk cektigini kimin nasil cozum buldugunu bilirlerdi ama hangi sirket hangi sponsor derken bos bos zaman gecirdiler.Hangi sirket hangi sponsor yeri hangi dusunceyle gitmeliyim diye arastirmis olsalardi bugun bu kadar sýklýkta yardim icerikli mesaj yazilmazdi.Biz yine yardim ederiz elimizden geldigince ama magdur olduktan sonra yardim etmek baska magdur olmadan yardim etmek baska..
    Býrak bütün konularý, arama yerine 1 kelime yazýp çýkan ilk 2 konuya baksa yetecek bir çok kiþi için

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

eline saðlýk gerçeði görmek istiyen birazcýk otursun düþünsün amerika rüyada olabilir zehirde...

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Ya hadi anladim tembel milletiz genelde. Tamam arama yapma kabul. Gir su foruma gozune kestir 2 tane tecrubeli wat ci cek bi kenara sor sorularini. Hepimizin bir cok konuda fikri var . Ben bilmiyosam baskasi mutlaka biliyodur.. Biz burada bilgi paylasma isini en basta insanlar madur olmasin diye sonrada hobi olarak yapmaktayiz ayni seyleri kim bilir kac kisiye anlatmisizdir. Foruma girip ilk mesaji firma sikayeti olan arkadaslar var . Sormazlar mi sana daha once nerdeydin diye. Sonra gel yaz buraya wat tam amele isi diye. Bu tarz adamlar yuzunden ben ailemi zor ikna ettim gidicem die gelip yaziyolar boyle abuk sabuk seyler

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Tutamiyorum kendimi gecen de biri demiski AMERIKAN EMPERYALISLERI SIZI len ne alakasi var hayret yaa.

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Alýntý oguzerdem1 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ya hadi anladim tembel milletiz genelde. Tamam arama yapma kabul. Gir su foruma gozune kestir 2 tane tecrubeli wat ci cek bi kenara sor sorularini. Hepimizin bir cok konuda fikri var . Ben bilmiyosam baskasi mutlaka biliyodur.. Biz burada bilgi paylasma isini en basta insanlar madur olmasin diye sonrada hobi olarak yapmaktayiz ayni seyleri kim bilir kac kisiye anlatmisizdir. Foruma girip ilk mesaji firma sikayeti olan arkadaslar var . Sormazlar mi sana daha once nerdeydin diye. Sonra gel yaz buraya wat tam amele isi diye. Bu tarz adamlar yuzunden ben ailemi zor ikna ettim gidicem die gelip yaziyolar boyle abuk sabuk seyler
    bunu yapan da var. mail atýyor sonra face'ten ekliyor. hatta geçen bir tanesi çok acil falan diyip face'ten msj atmaya baþladý. sonra numaramý istedi aradý konustuk. kontoru bitti ben aradým sonra falan neler olmuyo ki, böyle istekli adamlara zaten müsaitsek seve seve zamanýmýzý ayýrýyor bir çoðumuz.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

bende katýlýyorum yazýlanlarýn hepsine. bir imza da benden olsun bu arada orada çalýþanlara firmalarý giderken iþçi olarak çalýþacaðýný söylemiyor sanýrým.

birde 3. sýnýf muamele görüyoruz, amerikan emperyalizmi diyenlere soruyorum. beraber çalýþtýðýnýz amerikalý öðrenciler veya diðerleri de mi emperyalizm kurbaný. onlarda mý 3.sýnýf muamele görüyor? sizce bu kadar emperyalist bir ülke niye kendi vatandaþýna 3.sýnýf muamele gördürüyor

destek isteyen arkadaþlar rica ediyorum. oturun düþünün bu adamlar sizden önce gidip oralarda çalýþtýlar. bu þartlarý onlarda yaþadýlar. hatta 3-4 defa gidenler var. benim gibi sadece amerikaya deðil ek olarak birçok dünya ülkesine gitmiþ insanlarda var. yani siz ne isterseniz sizinle deneyimlerini paylaþacak insanlar var. burasý önemli ÝSTEMESÝNÝ BÝLENE YARDIM EDÝLÝR. en azýndan bu benim için böyledir. abi yazsak bu sayfalar almaz ama neyse Bende giderken çok þey öðrendiðim bu siteye ve yöneticilere ayrýca benimde zamanýnda sorularýma cevap veren tecrübeli arkadaþlara ÇOK TEÞEKKÜR EDERÝM. Bu yýl gidenlerden kimseden duymadýðým bir sözdü veya ben rastlayamadým ama o kadar yardým ettikten sonra danýþmanlýk þirketleri býrak para almayý teþekkür bile duymamak gerçekten insaný üzüyor.

Neyse umarým wat 2013 daha iyi þeyler getirir.
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlýk kitabýný yazan kiþi...

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý yucar Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bende katýlýyorum yazýlanlarýn hepsine. bir imza da benden olsun bu arada orada çalýþanlara firmalarý giderken iþçi olarak çalýþacaðýný söylemiyor sanýrým.

birde 3. sýnýf muamele görüyoruz, amerikan emperyalizmi diyenlere soruyorum. beraber çalýþtýðýnýz amerikalý öðrenciler veya diðerleri de mi emperyalizm kurbaný. onlarda mý 3.sýnýf muamele görüyor? sizce bu kadar emperyalist bir ülke niye kendi vatandaþýna 3.sýnýf muamele gördürüyor

destek isteyen arkadaþlar rica ediyorum. oturun düþünün bu adamlar sizden önce gidip oralarda çalýþtýlar. bu þartlarý onlarda yaþadýlar. hatta 3-4 defa gidenler var. benim gibi sadece amerikaya deðil ek olarak birçok dünya ülkesine gitmiþ insanlarda var. yani siz ne isterseniz sizinle deneyimlerini paylaþacak insanlar var. burasý önemli ÝSTEMESÝNÝ BÝLENE YARDIM EDÝLÝR. en azýndan bu benim için böyledir. abi yazsak bu sayfalar almaz ama neyse Bende giderken çok þey öðrendiðim bu siteye ve yöneticilere ayrýca benimde zamanýnda sorularýma cevap veren tecrübeli arkadaþlara ÇOK TEÞEKKÜR EDERÝM. Bu yýl gidenlerden kimseden duymadýðým bir sözdü veya ben rastlayamadým ama o kadar yardým ettikten sonra danýþmanlýk þirketleri býrak para almayý teþekkür bile duymamak gerçekten insaný üzüyor.

Neyse umarým wat 2013 daha iyi þeyler getirir.
    ya hakaten bende cok sey ogrendim bu forumdan. biz de bi tesekkur yemegi falan bisiyler yapsak ya turkishwat uyeleri olarak

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Belli konular bir baslik altinda toplansa `bunlari okumadan gecmeyin` gibisinden hangi konu hakkinda oldugu onemli degil arastiran herseyi bulur aslinda ama bu biraz daha kolaylastirir gibi isleri ne dersiniz ?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)