Kimse gormemis ama guzel yazi olmus.
Iyi paylasim!![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
sen yine cok ilimli kelimelerle yazmissin icimdekileri yazsam bu kadar yumusak bir yazi yazmazdimben 5 .sezondur wat i yakindan takip ediorum bu seneki watcilar kadar sikayetci bir grubu ilk defa goruyorum.. bu seneden cok daha kotu seneler yasadik gectigimiz 2 senede.. surekli isinden bahanesiz kovulanlar isleri sahte olanlar cikiyordu.. onlarca kisi cikiyordu bu sekilde forumda ama bu senekiler kadar sikayet etmemislerdi.. wat ilginc bir yere gidiyor bence bir onlem alinmali..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Tebrikler, aynen oturmus cuk diye .... eline ve beynine saglik....
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Ahhh...Ahhh... nerde o eski watcilarzamane gencleri
![]()
Eline saglik arkadasim guzel yazi olmus. Nalinada mihinada vurmussun Ben hala suna inaniyorum Amerikayi filimlerde gordugu gibi hayal eden, herseyin eglence, para nasil olsa biryerden geliyor tarzinda dusunen wat a katilmak isteyen arkadaslar hala mevcuttur.Ne watcilarla karsilastim...Programin kiymetini bilen, degerlendiren icin kacirilmamasi gereken firsat. Yok lay lay lom yapmak icin gitmek isteyen varsa gitsinler alanyada antalya taraflarin da daha rahat o kadar para harcamadan istediklerini elde ederler. Helede turizmciler kesinlikle gitmeli diye dusunuyorum. Ogrendiklerimin ve su andaki ise alinma sebebim ABD de calismam dolayisiyla...
Konu beysin tarafından (12-07-2012 Saat 06:28 PM ) değiştirilmiştir.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
Guzel olmus.Yil icinde o kadar cok yardimci olmaya calistik acilacak basliklar belli dedik (sirket niteliksiz cikti,acil yardim..) ama anlatamadik.Tabi anlatamadik diye simdi yardimci olmayacak degilizde arastira arastira bu kadar bilgilenmeden gidenleri gorunce bende sasiriyorum.Umarim seneye boyle olmaz.Hala ucakta dagitilan formun ne oldugunu bilmeyenler var.SSN basvurusu icin hangi belge lazim bilmeyenler var.Yumurta agzina gelince boyle seyler onem kazandigi icin sene icinde yapilan uyarilari kimse iplemedi.Sonuc husran.Insallah seneye gidecek olanlar bunlari dikkate alir..
amma icine atmis millet ha hemen altina imzalar konmaya baslandi![]()
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Ya hadi anladim tembel milletiz genelde. Tamam arama yapma kabul. Gir su foruma gozune kestir 2 tane tecrubeli wat ci cek bi kenara sor sorularini. Hepimizin bir cok konuda fikri var . Ben bilmiyosam baskasi mutlaka biliyodur.. Biz burada bilgi paylasma isini en basta insanlar madur olmasin diye sonrada hobi olarak yapmaktayiz ayni seyleri kim bilir kac kisiye anlatmisizdir. Foruma girip ilk mesaji firma sikayeti olan arkadaslar var . Sormazlar mi sana daha once nerdeydin diye. Sonra gel yaz buraya wat tam amele isi diye. Bu tarz adamlar yuzunden ben ailemi zor ikna ettim gidicem diegelip yaziyolar boyle abuk sabuk seyler
![]()
Tutamiyorum kendimigecen de biri demiski AMERIKAN EMPERYALISLERI SIZI
len ne alakasi var
hayret yaa.
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...
Belli konular bir baslik altinda toplansa `bunlari okumadan gecmeyin` gibisinden hangi konu hakkinda oldugu onemli degil arastiran herseyi bulur aslinda ama bu biraz daha kolaylastirir gibi isleri ne dersiniz ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks